s0me0ne Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12, 2010 Λοιπόν πριν λίγες μέρες μου έφεραν ένα PC για φορμάτ κτλ κτλ.Το θέμα είναι ότι εκτός από τους άπειρους ιούς εμένα μου έβγαλε κιάλο πρόβλημα.Όταν το ανοίγω δεν βγένει έξοδος στην οθόνη.Ίσως 1 φορά στις 100.Επίσης κανα 2 φορές το άφησα λιγο ανοιχτό και είχα έξοδο μετά απο 2-3 λεπτά.Δοκίμασα clear CMOS και τίποτα.Η κάρτα γραφικών που έχει..έχει 2 DVI slots και στο ένα πάει σε Power Saving Mode με τη μία,στο άλλο ίσως δω μία στις τόσες!.Δηλαδή η οθόνη δουλεύει κανονικά, αλλα είναι μάυρη.Επίσης έπαιξα και με τις RAM, στην αρχή κάτι πήγε να γίνει άλλα τίποτα τελικά.Το θέμα είναι ότι δεν μου είπαν ότι είχε τέτοιο πρόβλημα και αναρωτιέμαι μήπως φταίει τίποτα με το ρεύμα που δίνω ή κάτι τέτοιο???Μην μου ζητήσετε μοντέλο απο GPU γιατί ούτε χαρτιά έχω, ούτε να δω τίποτα μπορώ.Τέλος δεν ξέρω αν βοηθάει..αλλά κάποιες φορές..μου βγάζει έξοδο στην οθόνη στιγμιαία και μετά ξανά μαύρη.Με την οθόνη να τρέχει κανονικά!Τα φώτα σας plzz !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0me0ne Αύγουστος 12, 2010 Author #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 Βασικά τώρα είναι χειρότερα!!Τρεμοπαίζει συνεχώς.Ξέστησα όλο το PC και τα ξανα έβαλα αλλά τίποτα.Θα το ξανακάνω άλλη μία..επίσης οι κάτοχοι του PC μου έιπαν πως ποτέ δεν είχαν τέτοιο πρόβλημα.Άρα το πρόβλημα έγινε κατά τη μεταφορά ή το έχω εγώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Αύγουστος 12, 2010 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 Μήπως κατα τη μεταφορά κουνήθηκε λίγο η κάρτα γραφικών ;Έχεις βεβαιωθεί ότι πατάει καλά στο slot ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0me0ne Αύγουστος 12, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 Την έβγαλα και την έβαλα ξανά 2 φορές.Και ναι πατάει καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
s0me0ne Αύγουστος 12, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 Οκ τέλος!!Εφάρμοσα το πιο απλό και αυτο ήταν τελικά!Έβγαλα και ξαναέβαλα το καλώδιο ρεύματος της οθόνης!!Ευχαριστώ για τη βοήθεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Αύγουστος 13, 2010 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 13, 2010 Είχε πρόβλημα η οθόνη και εσύ ξέστησες και έστησες ολόκληρο το πισί 2 φορές ;;; Απορώ πώς δεν την έσπασες στο τέλος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.