Jump to content

Σύνθεση δυνατού Η/Υ !!

Panos

Recommended Posts

Αν ειναι απο αμερικη κατα πασα πιθανοτητα θα κατσει τελωνειο.εκτος αν μιλησεις με τον πωλητη και γραψει στην συσκευασια οτι ειναι δωρο η used.και παλι δεν ειναι σιγουρο οτι θα περασει ομως λογω μεγαλης συσκευασιας.Αν δεις κατω απο την φοτο του προιοντος λεει ενα tab:shiping and payments.Εκει θα δεις αν ερχετε ελλαδα και ποσο.

Νομιζω αυτος δεν δουλευει paypal ομως.Εκτος αν θελεις να βαλεις την πιστωτικη σου.Παντως απο αγγλια δεν εχει τελωνειο.

Ναι δεν υπάρχει πρόβλημα με το ocuk, το εμπιστεύομαι πλήρως! Για την MSI τι λές;

Μεταφορικά η EVGA είναι στα 61 δολάρια, πολλά και κινδυνεύεις από το τελωνείο.

Έχω εμπειρία από ebay και θα σου πρότεινα αν θες να πάρεις κάρτα γραφικών να προτιμήσεις μεγάλο μαγαζί (ebay store) από Γερμανία ή Αγγλία. Σε διαφορετική περίπτωση, αν χρειαστείς RMA θα τρέχεις χωρίς να είσαι και σίγουρος αν θα πετύχεις και τίποτα.

Όπως και να έχει, από την στιγμή που δεν ενδιαφέρεσαι για παιχνίδια, καλύτερα να πάρεις την ATI που θα έχει και λιγότερες απαιτήσεις σε ρεύμα και θα είσαι ήρεμος.

Όπως και να έχει, από την στιγμή που δεν ενδιαφέρεσαι για παιχνίδια, καλύτερα να πάρεις την ATI που θα έχει και λιγότερες απαιτήσεις σε ρεύμα και θα είσαι ήρεμος.

Έχεις δίκιο, απλα υπολογίζω cuda+physx, +οτι θα μου κρατήσει περισσότερο καιρό για 30 ευρώ διαφορά. Το ξεψειρίζω υπερβολικά ε;:p

Ναι δεν υπάρχει πρόβλημα με το ocuk, το εμπιστεύομαι πλήρως! Για την MSI τι λές;

Ανεκαθεν ειχε καλες θερμοκρασιες η msi.και εγω ειχα την 5970 σε msi και την εδωσα και πηρα 5970 sapphire.Μεγαλη βλακεια αν δεις τις διαφορες σε θερμοκρασια...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.