lianeris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2010 Eχω τελειώσει φέτος το λυκειο.Ενδιαφέρομαι να ασχοληθώ με το Inernet επαγγελματικά.Εχετε να μου προτείνετε κάποια σχολή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 11, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 ξεκινα με αυτό και όταν φτάσεις σε αυτό, είσαι έτοιμος Link to comment Share on other sites More sharing options...
lianeris Αύγουστος 12, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 ξεκινα με αυτό και όταν φτάσεις σε αυτό, είσαι έτοιμοςΣε ευχαρισρώ για τον χρόνο σου, αλλα μήπως ξέρεις καποια σχολή που να γίνεται μάθημα και όχι πλάκα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 12, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 Αν θέλεις γίνε πιο συγκεκριμένος, τι εννοείς με το internet? Να φτιάχνεις σελίδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunkel_Stern Αύγουστος 12, 2010 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 βασικά άμα γίνεις πιο συγκεκριμένος τότε έχεις περισσότερες πιθανότητες να βρείς όσο το δυνατόν καλύτερη απάντησηεπίσης μιας και θέλεις να ρωτήσεις για θέμα internet είσαι offtopic. εδώ πρέπει να πάει το θέμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 12, 2010 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 Σωστά είναι εδώ το θέμα, δεν χρειάζεται μεταφορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
lianeris Αύγουστος 12, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 Θέλω να μάθω για κατασκευή, συνήρηση ιστοσελίδων καθώς επίσης και την προώθηση και διαφημιση στο ιντερνετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 17, 2010 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2010 Η κατασκευή ιστοσελίδων είναι κάτι που μπορείς να μάθεις είτε σε πανεπιστήμιο είτε σε σχολή που κάνουν html-php-java-flash-και_εγώ_δεν_ξέρω_τι_άλλο.Η συντήρηση μάλλον πάει στον administrator του server, δε γνωρίζω να υπάρχει σχολή για αυτό. Όσους admins ξέρω, εαυτού συμπεριλαμβανομένου, είναι αυτοδίδακτοι και μαθαίνουν με διάβασμα στο διαδίκτυο και πειραματισμό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lianeris Αύγουστος 17, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2010 Δεν υπάρχουν ιδιωτκές σχολές στην Ελλάδα που να διδασκονται αυτά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 17, 2010 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2010 I.S.T. studies.Computer Science @ 7.000euro το χρόνο. :baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleozz Αύγουστος 17, 2010 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2010 κατι τετοιο δεν θα βρεις ευκολααν θες πιστοποίηση τοτε πας για ecdl ++etcστα φροντιστηρια που εχει γεμισει ο τοπος(ρωτας για πιστοποίηση κατασκευής ιστοσελίδων)τωρα απο εκει και μετα απλα κατσεδιαβασε κανενα βιβλιο δοκιμασε να φτιαξεις μονος σουκαι αρκετες ερωτησεις σε forums:rubik: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.