babooni75 Αύγουστος 14, 2010 Author #41 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2010 Σας ευχαριστώ θα το κάνω άμεσα και θα ενημερώσωΟ επεξεργαστης επέζησε αν και έφαγε γερό στρες Προλαβα και το έκλεισα όταν αρχησε να σφυραειΤρεις σελίδες ποστ για να καταλήξουμε στο ότι τελικά ΔΕΝ έκανες ότι ακριβώς έλεγαν οι οδηγίες!Την επόμενη φορά λοιπόν να μην βιάζεσαι να κράζεις αυτούς που ζητάς βοήθεια...Μια διευκρίνηση μόνο το ευχαριστώ για την βοήθεια ήταν όντως ειληκρηνες και όχι ειρωνικό απλά μέσα στην βιασύνη μου και στον πανικό μου έπρεπε να γράψω δυο προτάσεις Ευχαριστώ για την βοήθεια.Κάηκε ο επεξεργαστηςΠου ουσιαστικά απλά το bios. Μου έκλεισε το pc μολης ανέβηκε η θερμοκρασία και εγώ νομής ότι εκαψα τον επεξεργάστη.Ζητώ ενα μεγάλο συγνώμη που φάνηκε να κατηγωρω και ειλικρινά ευχαριστώ για την βοήθεια όλων των παιδιών στο πρόβλημα μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 14, 2010 #42 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2010 Τελικα τι εγινε δεν μας ειπες....τοση ωρα ασχετα λεμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xdarksun Αύγουστος 14, 2010 #43 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2010 40 βαθμούς πάνω (FL) μόνο από τον αισθητήρα το θεωρώ πάρα πολύ, πιο λογικό να μην έχει κουμπώσει καλά η ψύχτρα μου κάνει , περιμένουμε νέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
babooni75 Αύγουστος 14, 2010 Author #44 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2010 Τώρα μόλις το εβγαλα και το δοκίμασα είχατε απόλυτο δίκαιο όλα λειτουργούν ρολόι Με θερμοκρασία δωματίου 35c και με παιχνίδι όλα στο full settings (crysis) η ψυκτρα ΤΟΥΜΠΑΝΟ !!!!! Σταθερά κρατάει και τους 4 πυρήνες στους 50c Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια είχατε δίκαιο ήταν βλακεία δικιά μου που έβαλα ξένο σώμα ανάμεσα σε ψυκτρα και επεξεργάστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazarosleon Αύγουστος 14, 2010 #45 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2010 Φιλικη συμβουλη. Οταν βλεπεις οτι ρισκαρεις κατι, πχ θερμοκρασιες, μην περιμενεις να απαντησουν αμεσα απαντες. Κλεινεις υπολογιστη και δοκιμαζεις την επομενη μερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babooni75 Αύγουστος 14, 2010 Author #46 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2010 Μήπως τώρα που αφαιρεσα τον αισθητήρα ανάμεσα στην ψυκτρα και τον επεξεργάστη χρειάζεται να βάλω καινούρια θερμοαγωγιμη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Αύγουστος 14, 2010 #47 Κοινοποίηση Αύγουστος 14, 2010 Μήπως τώρα που αφαιρεσα τον αισθητήρα ανάμεσα στην ψυκτρα και τον επεξεργάστη χρειάζεται να βάλω καινούρια θερμοαγωγιμη?Εγώ θα το έκανα, ειδικά αν είχαν δημιουργηθεί κενά από τον αισθητήρα ή είχε κάνει φουσκάλες αέρα η θερμοαγώγιμη από το τράβηγμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.