lefteris Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2010 1 λεπτό αφού κάνουν μπουτ τα windows 7 ultimate, η χρήση του επεξεργαστή πηγαίνει πάνω από 50%, συνήθως στο 100%.Το πρόβλημα είναι σίγουρα το ESET Smart Security γιατί μόλις το απεγκαθιστώ, όλα δουλεύουν σωστά.Δοκίμασα διαφορετικές εκδόσεις του eset, αλλά παρουσιάζεται το ίδιο φαινόμενο.Στο διαδίκτυο δεν έχω καταφέρει να βρω λύση.Το έχει αντιμετωπίσει άλλος αυτό;
Eddie Αύγουστος 11, 2010 #2 Αύγουστος 11, 2010 Λοιπόν απο χτες μου το έκανε και εμένα το eset (nod32 antivirus μόνο, δεν έχω smart security) και μου έτρωγε τον ένα πυρήνα. Το μόνο που είχα κάνει ήταν update το nod32 και update τα windows 7 64-bit. Aρχικά νόμιζα ότι έφταιγαν τα update των win και εκανα system restore 3 μερες πριν αλλά το πρόβλημα παρεμεινε.Τελικά μετα απο λίγο ψάξιμο ειδα ότι κολουσε όταν πηγαινε να κανει scan στη μνήμη συστήματος (γι αυτο και απο το startup μου έτρωγε τον ένα πυρήνα). Στα αρχεια έκανε κανονικά.Τεσπα το έκανα unistall, εσβησα και ό,τι είχε σχέση απο τη registry, το ξαναέκανα install και το πρόβλημα λύθηκε.Το περίεργο είναι ότι τα ίδια ακριβώς έκανα και στο νετβοοκ , αλλά δεν ειχα κάποιο πρόβλημα. Η μόνη διαφορά είναι ότι το νετβοοκ εχει win7 χ86 και οffice 2007, αντι για win7 x64 και οffice 2010 που έχει το desktop. (βάζω και το office γιατι υπήρχαν και γι αυτο updates)edit: μάλλον βιάστηκα να μιλήσω, ενώ αρχικά μετά την επανεγκατάσταση το πρόβλημα είχε λυθεί και δεν μου το έκανε στα πρώτα λεπτά, τώρα βλέπω το ξανακάνει. Κοιταξα στα forum της eset δεν αναφέρεται κάτι
lefteris Αύγουστος 11, 2010 Author #3 Αύγουστος 11, 2010 Στη ρετζιστρι απλώς έσβησες ό,τι βρήκες να έχει μέσα τη λέξη eset;
Eddie Αύγουστος 11, 2010 #4 Αύγουστος 11, 2010 Nαι και ό,τι είχε σχέση με nod32 αλλά όπως σου είπα μετά απο καμια ώρα ξαναεμφανίστηκε.και άλλοι έχουν πρόβλημα
papatsonis Αύγουστος 11, 2010 #5 Αύγουστος 11, 2010 διπλα στο ρολοι στην taskbar μολις ξεκινανε τα windows το "ματακι" του eset γυρναει? αν ναι, ισως ειναι αυτο στην φωτο. σημερα μου εκανε update program components ( η κατι τετοιο μυνημα τελοσπαντων) και αν και ΔΕΝ ειδα 100% cpu utilization, ειδα οτι κατι ετρωγε cpu, ειχε ξεκινησει το "start up scan" αυτοματα μετα το reboot, το απενεργοποιησα δοκιμαστικα (αυτο που δειχνει η φωτο) και σταματησε, καλο ειναι μια φορα παντως να το αφησεις να το κανει το scan, δε θα παρει παρα πολυ ωρα.(δε κρατησα ρολοι αλλα το "ξεχασα" και με "ξεχασε" και αυτο συντομα θα ελεγα)
lefteris Αύγουστος 11, 2010 Author #6 Αύγουστος 11, 2010 Ναι, γυρνάει το εικονίδιο.Έβγαλα τα 2 τελευταία "system startup check".Να δω στο επόμενο μπουτ τι θα κάνει...
Eddie Αύγουστος 11, 2010 #7 Αύγουστος 11, 2010 Eγω απενεργοποιησα το anti-stealth απο τα option , έκανα ρεσταρτ και όλα οκ προς το παρόν.Η άλλη προσωρινή λύση που προτείνουν είναι deselect Operating memory in ThreatSense settingsupdate: Εκανε update στην έκδοση 5359 και το πρόβλημα λύθηκε. Βέβαια γυρίσανε το anti-stealth στην προηγουμενη εκδοσή του αλλά τεσπα όλα οκ.
hayabusa Αύγουστος 12, 2010 #8 Αύγουστος 12, 2010 Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα (με το startup scan να τερματιζει τα πάντα για ώρες σε ξεκάρφωτες στιγμές). θα δοκιμάσω τις λύσεις που προτείνετε σε πρώτη ευκαιρία και ελπίζω να μην ξαναπαρουσιαστεί.
lefteris Αύγουστος 13, 2010 Author #12 Αύγουστος 13, 2010 Τελικά βγάζοντας τα αυτόματα σκαν στο ξεκίνημα, λύθηκε το πρόβλημα.Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.