hyperion Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2010 γεια σας...εχω ενα απιστευτο προβλημα...δεν μπορω να υπερσυγχρονισω παραπανω απο το οριο που εχω θεσει στο vga bios, και το μονο προγραμμα που παει πιο κατω η στο οριο ειναι το overdrive απο το CCC... δεν μπορω να πειραξω voltage, ουτε να πειραξω παραπανω ταχυτητα, ουτε απο το MSI afterburner, ουτε απο το amd gpu clock tool, ουτε απο το Ati Tray Tools, ουτε απο RivaTuner...ολα καταληγουν σε επανεκκινηση, αρτιφακτς-κλεισιμο και bsod... ουφ τι να κανω...??? εχω κολλησει στο ιδιο ρευμα, και δεν απολαμβανω παραπανω overclock... :cry: ΥΓ. εχω απενεργοποιησει το ULPS, και δεν με βοηθαει...τα προβληματα αυτα δεν τα ειχα με μια VGA...στο cfx ηρθαν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Αύγουστος 11, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 Και που ειναι το παραλογο?Κοιταξε λιγο το σχετικο tool μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Αύγουστος 11, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 Και που ειναι το παραλογο?Κοιταξε λιγο το σχετικο tool μου.το οποιο ειναι..?? και που βρισκεται..πιο tool..?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Αύγουστος 11, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 http://www.thelab.gr/showthread.php?t=78026 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Αύγουστος 11, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 μελετησα τα bios που εχεις ενσωματωμενα...εχω μιa απορια, δηλαδη ειναι αληθεια οτι αντεχουν την ιδια θερμοκρασια οι 5850 με τις 5870..?? εγω εχω περασμενο ηδη bios 5870 και δεν αντιμετωπισα προβλημα...οποτε μαλλον απο το tool σου θα διαλεξω 5870...μια απορια ομως... ποσο παραπανω ζεστη θα προκαλει το 1.2v σε σχεση με το 1.33v...??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Αύγουστος 11, 2010 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 Περιμενεις να σου πω οτι καλως εχεις κανει κι εχεις βαλει το bios της 5870 στην 5850?Δεν θα στο πω. Οποτε ως εκ τουτου, με απλο τροπο θα σου πω οτι η διαφορα της θερμοκρασιας θα ειναι ικανα μεγαλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Αύγουστος 11, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 δεν βλεπω κατι κακο σε αυτο φιλε μου...εχω αλλαξει 5 διαφορετικα 5870 bios στις 5850 και λειτουργω ακομα... ειναι αστοχια της ατι...το ξερουμε οτι οι διαφορες μεταξυ των 2 καρτων...ειναι πολυ ελαχιστες...αμφιβαλλω αν υπαρχει εξτρα κωδικας για τα λιγα stream processors παραπανω και το απειροελαχιστα διαφορετικο chipset... εβαλα το 1.2/1.2 και λειτουργει αψογα ο υπολογιστης, θα το σκεφτω αν κλοκαρω πιο πανω απο τα στοκ, μονο αν κερδισω αρκετα...για 1 fps, ειναι παραλογο... παντως συγχρητηρια για το tool...πιο ευκολο και πιο κατανοητο δεν το περιμενα...απλα υπεροχο...δεν εχω λογια, ενω καποτε φοβομουν τα flasharismata, τωρα αλλαξα γνωμη, να 'σαι καλα...!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Αύγουστος 11, 2010 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 Ευχαριστω,Σκεψου μια διαφορα...memory timings. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Αύγουστος 11, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 εγω παλι πιστευω στις gpu/vram ισχυει οτι και για τις cpu/ram... ολο το θεμα ειναι τα volt...ηδη με το bios που μου παρειχες 1.2/1.2 στοκ, σε πρωτη φαση ειμαι στα @910/1270 και στις 2 καρτες...και εχω τρεξει κανα μισαωρο crysis , 15 λεπτα AvP και 4 φορες το unigine heaven...αρα δε τιθεται θεμα σταθειας...πιστευω πρεπει να παραειμαι ικανοποιημενος..τι θα ειχα αν εβαζα τα 5850 bios...??? καταλαβαινεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Αύγουστος 11, 2010 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 Τυπικα ναι ισχυει αυτο που λες, πρακτικα οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Αύγουστος 12, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 Τυπικα ναι ισχυει αυτο που λες, πρακτικα οχι. πρακτικα σε πιστευω απολυτα...περα απο την πλακα οι διαφορες στην ποιοτητα των καρτων ειναι που μου κινει το ενδιαφερον...σε ιδια ρευματα, η 5870 πιανει αρκετα μεγαλυτερα ρολογια...οποτε αντικειμενικα, ισως οι διαφορες στις επιδοσεις να ναι μηδαμηνες γιατι με το 925/1250 ειμαι πολυ καλυτερα απο στοκ 5870, παρολα αυτα, δεν μπορω να ειμαι το ιδιο αξιοπιστος...η 5870 με τα ιδια περναει το 1000/1300...και αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι ειπες για τα timings της ddr5, εννοεις latency ??? γιατι αν εννοεις αυτο ειναι αδικια και χαμηλοτερα ns και πιο πολλα mhz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Αύγουστος 12, 2010 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 Οχι δεν ειπα αυτο. Σ εβαλα να σκεφτεις μια μονο απο τις πολλες διαφορες που εχουν τα bios μεταξυ τους και να καταφερεις να απαντησεις μονος σου στο συλλογισμο σου περι ενδεχομενης ομοιοτητας η και ..αδικιας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.