Jump to content

Asus UX30 - απόψεις

dimitris_s

Recommended Posts

Χαιρετώ,

Ποια η γνώμη σας για το Asus UX30;

Σε ένα κατάστημα που το βρήκα εδώ, στο προσπέκτους λέει ότι έχει 1GB RAM integrated, και 2GB RAM επιπλέον, σύνολο 3GB, και ένα free sodimm για να το πας στα 4GB. Στο site της Asus, λέει ότι βγαίνουν 2 μοντέλα, ένα με 2GB και ένα με 4GB RAM (και τα δύο fixed).

Εάν είναι integrated επάνω στο mobo, και καεί ζήτω που καήκαμε δηλαδή.

Επίσης, η μπαταρία του είναι built-in, κάτι που δε βολεύει και πολυ. Αυτό σημαίνει ότι για να βγει πρέπει να αφαιρεθεί το bottom assembly, right;

Για πείτε και καμιά γνώμη...

μακριά από Asus laptop λόγω ελεεινού και τρισάθλιου support.

κάνε μια αναζήτηση και θα βρεις τις ταρζανιές του support που αναφέρομαι.

Δεν είναι για μένα... :p

Τις ξέρω τις ταρζανιές του asus support.

Έχω ενημερώσει τον υποψήφιο αγοραστή, αλλά επιμένει σε αυτό το συγκεκριμένο, άρα δε μου καίγεται και καρφί. Αν μετά έχει πρόβλημα, ας τα βγάλει πέρα μόνος του. :p

τα λάπτοπ σε φυλλάδια (προσπέκτους καταστημάτων) συνήθως είναι bad stock και μοντέλα που δε φεύγουν......

να μας ενημερώσεις αν το πάρει τελικά και αν του προκύψει πρόβλημα περιμένουμε να μάθουμε αν χτύπαγε το κεφάλι του στο τοίχο με το ακουστικό περιμένοντας απάντηση από την Asus. :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.