hot_sauce Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11, 2010 Καλημέρα παιδιά....έχω ένα Fujitsu-Siemens Lifebook E Series και όπως διαβάσατε στον τίτλο χάλασε το DVD/CD RW.....δεν διαβάζει, δεν γράφει, γενικώς δεν κινείται....αν και δε νομίζω πως υπάρχουν και πολλά που μπορώ να κάνω για να το φτιάξω....ξέρετε καμία λύση?αν όχι...πως θα βρω ποιο ταιριάζει για να αγοράσω ένα συμβατό?το site της εταιρείας είναι ολίγον τι λαβύρινθος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Αύγουστος 11, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 καταρχας ανοιγεις το λαπτοπακι και αφαιρεις το dvd! μας λες κι εμας ακριβως ποιο μοντελο ειναι για να σε βοηθησουμε παραπανω! λογικα απο e-bay θα βρεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 11, 2010 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ανοιξει το λαπτοπ. Λογικα απο την κατω μερια με μια βιδα ειναι βιδωμενο. Αντε 2 το πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Αύγουστος 11, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 έχετε δίκιο.....το είχα ήδη ανοίξει και σκέφτηκα να το γράψω αλλά το ξέχασα.....UJ-841 είναι το μοντέλο του dvd.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
eloydark Αύγουστος 11, 2010 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 Στο ebay θα το βρεις αρκετά φθηνά Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Αύγουστος 11, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 δηλαδή να μην το ψάξω καθόλου για Ελλάδα ε?ή για κάποιο συμβατό dvd? Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Αύγουστος 11, 2010 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 δηλαδή να μην το ψάξω καθόλου για Ελλάδα ε?ή για κάποιο συμβατό dvd?πιστευω πιο φθηνα θα σου κοστησει απο e-bay και θα παρεις ακριβως το ιδιο μοντελο! που σημαινει πληρη συμβατοτητα και με το λαπτοπακι αλλα και με το σασι του! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hot_sauce Αύγουστος 11, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 σωστός... απλά δεν έχω λογαριασμό στο ebay.... καμία εξοικείωση και το ψιλοφοβάμαι να σας πω την αλήθεια.... αλλά θα το σκεφτώ...ίσως βγάλω καμιά προπληρωμένη κάρτα που τις θεωρώ λιγότερο επικίνδυνες.... να στε καλά παιδιά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redbighunter Αύγουστος 11, 2010 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 σωστός...απλά δεν έχω λογαριασμό στο ebay.... καμία εξοικείωση και το ψιλοφοβάμαι να σας πω την αλήθεια.... αλλά θα το σκεφτώ...ίσως βγάλω καμιά προπληρωμένη κάρτα που τις θεωρώ λιγότερο επικίνδυνες.... να στε καλά παιδιά! καπου εδω μεσα ειχε ενα θεματακι για το πως να κανουμε αγορες απο e-bay σωστα και με ασφαλεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.