voudarxos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2004 Ας μου πει καποιος ρε παιδια πως μια ταινια που την καναμε mpeg4 και καταλαμβανει 1200MB θα την γραψουμε σε 2 cd ???????:'(
kallileo Φεβρουάριος 29, 2004 #2 Φεβρουάριος 29, 2004 Θα χρειαστιες το VIrtualdub για να την κοψεις.Του υποτιτλους τους εχεις ενσωματομενους???Με ποιιο προγραμμα εκανε την ταινια.
voudarxos Φεβρουάριος 29, 2004 Author #3 Φεβρουάριος 29, 2004 Λοιπον.........Η ταινια εγινε με το flasKEMPEG και εχει και υποτιτλους μονο ελληνικους.Αν και το προγραματακι που αναφερεις το εχω αλλα δεν ηξερα οτι κανει τετοια δουλεια...:'(
Artist_ Φεβρουάριος 29, 2004 #4 Φεβρουάριος 29, 2004 mpeg 4?Δηλαδή?Vcd ή Svcd? Με το TMPGENC μπορείς να την κοψεις σε όσα κομμάτια θέλεις.’ν πάλι είναι Avi τοτε μπορείς να την κόψεις με το avichop.Όλα τα προγράματα που σχετλιζονται με το DVD too CD μπορείς να τα κατεβάσεις απο το dvd.stuff.gr
unstoppable Φεβρουάριος 29, 2004 #5 Φεβρουάριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από voudarxos [Χθες, στις 23:33] ........... αλλα δεν ηξερα οτι κανει τετοια δουλεια...:'( Ανοιγεις το αρχειο και πατας save segmented ΑVI και μην ξεχασεις να εχεις επιλεγμενο το direct stream copy στο audio και στο video
cherryman Φεβρουάριος 29, 2004 #6 Φεβρουάριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable [Σήμερα, στις 00:08] Ανοιγεις το αρχειο και πατας save segmented ΑVI και μην ξεχασεις να εχεις επιλεγμενο το direct stream copy στο audio και στο video Ή μπορείς να επιλέξεις με τον συνδυασμό Ctrl+Shift+J, το μέγεθος σε MB που θα κόψεις το αρχείο. Με τα κατάλληλα κουμπιά στο κάτω μέρος του Virtual επιλέγεις το κομμάτι και κάνεις save as με το direct stream copy επιλεγμένο πάντα όπως είπε και unstoppable.
kallileo Μάρτιος 1, 2004 #7 Μάρτιος 1, 2004 Οταν κανεις ταινια με το Flask Mpeg μπορεις να του βαλεις να σου χωρισει την ταινια αυτοματα. Και τελος παντων δεν χρειαζεται να κανεις ταινια σε 2 cd. Διοτι τωρα τελευταια που δοκιμασα το καινουργιο xvid βγαινει σχεδον τελειο και με ac3 ηχο.
cherryman Μάρτιος 1, 2004 #8 Μάρτιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 12:04] Οταν κανεις ταινια με το Flask Mpeg μπορεις να του βαλεις να σου χωρισει την ταινια αυτοματα. Και τελος παντων δεν χρειαζεται να κανεις ταινια σε 2 cd. Διοτι τωρα τελευταια που δοκιμασα το καινουργιο xvid βγαινει σχεδον τελειο και με ac3 ηχο. Αν η ταινία είναι πάνω από 90 λεπτά και έχει 5κάναλο ήχο, τότε το αποτέλεσμα σε monitor δεν θα είναι και πάρα πολύ καλό. Γενικά σκοτεινές ταινίες βγαίνουν καλές σε 1 cd και ας είναι και 2ωρες.
kallileo Μάρτιος 1, 2004 #9 Μάρτιος 1, 2004 Χρησιμοποιουσα divx απο το 3.11 μεχρι 5.1.1. Απο τωρα μονο xvid. Υπαρχει διαφορα στην απεικονιση αλλα και πολυ μεγαλη στην ταχυτητα. Εκανα τωρα προσφατα το Equilibrium και βγηκε φανταστικο.Με ac3 ηχο.Το ιδιο και το Underworld. Που ειχε ac3 αρχειο 299 MB.Βεβαια είναι και οι δυο σκοτεινες.
cherryman Μάρτιος 1, 2004 #10 Μάρτιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo [Σήμερα, στις 12:30] Χρησιμοποιουσα divx απο το 3.11 μεχρι 5.1.1. Απο τωρα μονο xvid. Υπαρχει διαφορα στην απεικονιση αλλα και πολυ μεγαλη στην ταχυτητα. Εκανα τωρα προσφατα το Equilibrium και βγηκε φανταστικο.Με ac3 ηχο.Το ιδιο και το Underworld. Που ειχε ac3 αρχειο 299 MB.Βεβαια είναι και οι δυο σκοτεινες. Μια από τα ίδια, με την διαφορά ότι άλλαξα σε xvid από τότε που εμφανίστηκε. 2 χρόνια περίπου αν δεν κάνω λάθος. Μεσολάβησε και ο ΕΣ και κάπου χάθηκα. Έκανα κι εγώ πρόσφατα το underworld, αλλά έβαλα κατευθείαν 2cd χωρίς καν να το ψάξω. Λόγο ήχου και λόγω υψηλού bitrate σε πολλές σκηνές. Δεν ξέρω πως θα έβγαινε με 1cd. Αλλά εγώ επίσης δεν χρησιμοποιώ καθόλου b-frames, qpel, και άλλα. Μόνο chroma motion, vhq mode=3, motion search precision=6, trellis quantization.Έκανα επίσης μια άλλη ταινία, a fistfull of dollars. Πολύ φωτεινή. Την έκανα σε 1 xcd. Το αποτέλεσμα στο monitor εεε, τρωγότανε. Αλλά όταν την είδα στην τηλεόραση δεν το μετάνοιωσα καθόλου. Βέβαια δεν ξέρω αν θα πω το ίδιο και αν την δω σε μια 100Ηz TV.
cherryman Μάρτιος 1, 2004 #11 Μάρτιος 1, 2004 Μια ταινία του Αγγελόπουλου για παράδειγμα χωράει και σε μια δισκέτα. 2 εικόνες να είναι το πολύ όλη η ταινία.
voudarxos Μάρτιος 1, 2004 Author #12 Μάρτιος 1, 2004 Παιδια σας ευχαριστω ολους παρα μα παρα πολυ. Ολες σας οι απαντησεις ειναι διαφωτιστικοτατες Νομιζω οτι ηδη εχω βγαλει καποια ακρη με την πολιτιμη βοηθεια σας. Και παλι ευχαριστω
kallileo Μάρτιος 1, 2004 #13 Μάρτιος 1, 2004 Να 'σαι καλα Cherryman και μας ενημερωνεις για τις καινουργιες εκδοσεις xvid. Το θεμα ειναι οτι στην η TV εχει skilines. Οποτε δεν βλεπεις διαφορα.
voudarxos Μάρτιος 1, 2004 Author #14 Μάρτιος 1, 2004 .Όλα τα προγράματα που σχετλιζονται με το DVD too CD μπορείς να τα κατεβάσεις απο το dvd.stuff.gr Πολυ καλο μιλαμε εχει τα παντα
cherryman Μάρτιος 1, 2004 #15 Μάρτιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από kallileo [Χθες, στις 22:47] Να 'σαι καλα Cherryman και μας ενημερωνεις για τις καινουργιες εκδοσεις xvid. Το θεμα ειναι οτι στην η TV εχει skilines. Οποτε δεν βλεπεις διαφορα. Τι έχει;Σαφώς και στην τηλεόραση χάνεται πολύ λεπτομέρεια και γι' αυτό δεν φαίνεται και η κακή εικόνα, αλλά αναρωτιέμαι αν σε μια καλή flat τηλεόραση θα έχει πιο καλή απεικόνιση και συνεπώς να φαίνονται και τα άσχημα μαζί.Όταν λέω flat εννοώ CRT με επίπεδη οθόνη.
voudarxos Μάρτιος 1, 2004 Author #16 Μάρτιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από cherryman [Σήμερα, στις 22:30] Τι έχει;Σαφώς και στην τηλεόραση χάνεται πολύ λεπτομέρεια και γι' αυτό δεν φαίνεται και η κακή εικόνα, αλλά αναρωτιέμαι αν σε μια καλή flat τηλεόραση θα έχει πιο καλή απεικόνιση και συνεπώς να φαίνονται και τα άσχημα μαζί.Όταν λέω flat εννοώ CRT με επίπεδη οθόνη. Σε απλη crt με επιπεδη οθονη δεν θα εχεις προβλημαΕκει που τα προβληματα θα ειναι ορατα ειναι σε τηλεορασεις υψηλης ευκρινειας pixel-plus pixel power και τετοιες παρομοιες τεχνολογιες.
cherryman Μάρτιος 1, 2004 #17 Μάρτιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από voudarxos [Σήμερα, στις 00:36] Σε απλη crt με επιπεδη οθονη δεν θα εχεις προβλημαΕκει που τα προβληματα θα ειναι ορατα ειναι σε τηλεορασεις υψηλης ευκρινειας pixel-plus pixel power και τετοιες παρομοιες τεχνολογιες. Α ωραία, λεφτά για τέτοια πράγματα δεν υπάρχουν οπότε δεν υπάρχουν και προβλήματα. Τα λεφτά φέρνουν και προβλήματα.
kallileo Μάρτιος 2, 2004 #18 Μάρτιος 2, 2004 Αρχική απάντηση από cherryman Α ωραία, λεφτά για τέτοια πράγματα δεν υπάρχουν οπότε δεν υπάρχουν και προβλήματα. Τα λεφτά φέρνουν και προβλήματα. Και γω ακριβως τετοιου ειδους προβληματα γλυτωνω.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.