johnymag Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2010 Εχω ενα προβλημα με την webcam στο sony vaio VGN-FW41ZJ . Φαινεται σαν να μην υπαρχει καν, δεν μπορω να την βρω καν στο device manager. Το θεμα ειναι οτι εχω ψαξει μηπως λειπει καποιο driver αλλα στο site της sony δεν μπορω να βρω καποιο driver για καμερα.Τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω για να το φτιαξω; Στην αρχη δουλευε κανονικα ομως μετα δουλευε μερα παρα μερα εως που σταματησε να λειτουργει.Να σημειωσω οτι εκτος απο την καμερα εχει το ιδιο προβλημα και το ενσωματομενο μικροφωνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jason Αύγουστος 10, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 Τι λειτουργικό του έχεις βάλει?Seven να φανταστώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Αύγουστος 10, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 windows vista home premium 64bit,το χω περιπου ενα χρονο το λαπτοπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 10, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 κάμερα και μικρόφωνο πάνε παρέα πίσω από το πλαίσιο της οθόνης με μια καλωδιοταινία.λογικά η καλωδιοταινία τραβήχτηκε τραυματίστηκε κόπηκε για να έχασες σταδιακά και τις 2 συσκευές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Αύγουστος 10, 2010 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 αυτό όμως πως μπορώ να το διορθώσω? :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Αύγουστος 10, 2010 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 καταρχάς πρέπει να δεις αν όντως έχει τραυματιστεί κοπεί η συγκεκριμένη καλωδιοταινία.μπορείς να το λύσεις μόνος σου το λάπτοπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnymag Αύγουστος 11, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 Λιγο δυσκολο δεν εχω ιδεα τι πρεπει να ψαξω και φοβαμαι μην πειραξω τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.