Jump to content

Dell Inspiron (Laptop) - Μεγάλο πρόβλημα με φορμάτ,άμεση βοήθεια

Guest

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα μέχρι αύριο θα πρέπει να έχω ένα λάπτοπ Inspiron έτοιμο και φορμαρισμένο.

Αφού ξέρω όλα τα βήματα,και τα κάνω έχω το εξής θέμα

όταν βάζω τα Windows για φορμάτ,στα ξαφνικά λίγο πρίν μου δείξει τα Partition Μου λέει Insert CD/DVD or USB Disk for the device to search the drivers ".

Παταω γιατι εχω κατεβασει τους 5 driver αλλα λεει μετα "No New Devices could be found make sure the driver files are corerect and located on the driver installation media".

Οπότε δεν συνεχίζει το φορμάτ και με έχει εκνευρισει ...τι παίζει???:jump::jump::jump::jump::jump::jump:

Μηπως κανεις Restore και οχι Format?Αν οχι δοκιμασε να φορμαρεις τον δισκο εξωτερικα σε καποιο αλλο pc.Καλο ειναι να διαγραψεις οτι partition εχει ο δισκος.Εννοιτε πως θα φορμαρεις μονο το παρτιτιον που εχει το λειτουργικο μεσα και κανενα αλλο.

Καταρχιν ειναι λαπτοπ και να το βγαλω και να το βαλω αλλου σε αλλον υπολογιστη δεν παιζει τ,ωρα περναω και την φωτο να δεις.

Ξερω να κανω φορματ και οντως κανω φορματ αλλα με παγωνει ...

Oριστε και η φωτο

post-12401-1416074556,9299_thumb.jpg

Το μοντέλο είναι 1545 Inspiron αγορασμένο απο Multirama, (έχει εγγύηση ακόμα) εάν πάθει οτιδήποτε.

Επίσης,δεν γίνετε γιατί δεν έχω άλλο λάπτοπ ,και επίσης και σε κεντρικό να το βάλω έχει πολύ δουλεια.

Κάτι ποιο απλό ?:baby::baby:

Δοκίμασε μέσα στο BIOS να αλλάξεις από AHCI σε IDE το δίσκο.

Μου είχε συμβεί σε clevo FL90/91 το ίδιο και ήθελε τελικά ενημέρωση το BIOS, επειδή επιλογή για αλλαγή από AHCI σε IDE δεν υπήρχε.

Με τα δικά του recovery DVD κάνεις επανεγκατάσταση;

Επίσης, η DELL έχει recovery περιβάλλον, προσβάσιμο πατώντας F8, λίγο πριν ξεκινήσει το λειτουργικό (Επιδιόρθωση του υπολογιστή σας). Από εκεί μπορείς να επαναφέρεις την εργοστασιακή εικόνα της DELL. Προυπόθεση είναι να δουλεύει ο bootloader της προηγούμενης εγκατάστασης ή να μην έχει πειραχθεί από μεταγενέστερες εγκαταστάσεις(από DVD εκτός DELL) ή να μην έχει διαγραφεί το κρυφό διαμέρισμα που υπάρχει στο δίσκο.

Δοκίμασε μέσα στο BIOS να αλλάξεις από AHCI σε IDE το δίσκο.

Μου είχε συμβεί σε clevo FL90/91 το ίδιο και ήθελε τελικά ενημέρωση το BIOS, επειδή επιλογή για αλλαγή από AHCI σε IDE δεν υπήρχε.

Με τα δικά του recovery DVD κάνεις επανεγκατάσταση;

αυτι που ειπε ο elapse.

elapse η dell δινει κανονικο δισκακι των windows περα απο τα recovery που μπορεις να φτιαξεις.

αυτι που ειπε ο elapse.

elapse η dell δινει κανονικο δισκακι των windows περα απο τα recovery που μπορεις να φτιαξεις.

Βασικά, απ'όσο ξέρω, σου δίνει κανονικά dvd με λειτουργικό, drivers. Πρόγραμμα, όπως τα hp,acer,toshiba κτλ, που να τα φτιάχνεις μόνος σου, δεν νομίζω να έχει...

Βασικά, απ'όσο ξέρω, σου δίνει κανονικά dvd με λειτουργικό, drivers. Πρόγραμμα, όπως τα hp,acer,toshiba κτλ, που να τα φτιάχνεις μόνος σου, δεν νομίζω να έχει...

εχει κανονικα και recovery :) τουλαχιστο 2 15ΧΧ και ενα latitude ειχαν (ειχαν γιατι τωρα εχουν linux :p )

να πάει να κάνει τούμπες! αι στο καλο του

Με USB < .iso πέρασα εκεί μέσα ΒΟΟΤ απο εκεί και τα έσβησα όλα, ότι Partition είχε και δεν είχε.Έκανα Full Update,έκανα και το BIOS Update ξανά και τέλος.

:neo::neo::neo::neo:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.