Guest Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2010 Παιδιά καλησπέρα μέχρι αύριο θα πρέπει να έχω ένα λάπτοπ Inspiron έτοιμο και φορμαρισμένο. Αφού ξέρω όλα τα βήματα,και τα κάνω έχω το εξής θέμα όταν βάζω τα Windows για φορμάτ,στα ξαφνικά λίγο πρίν μου δείξει τα Partition Μου λέει Insert CD/DVD or USB Disk for the device to search the drivers ". Παταω γιατι εχω κατεβασει τους 5 driver αλλα λεει μετα "No New Devices could be found make sure the driver files are corerect and located on the driver installation media". Οπότε δεν συνεχίζει το φορμάτ και με έχει εκνευρισει ...τι παίζει???:jump::jump::jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeRiChO Αύγουστος 10, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 Μηπως κανεις Restore και οχι Format?Αν οχι δοκιμασε να φορμαρεις τον δισκο εξωτερικα σε καποιο αλλο pc.Καλο ειναι να διαγραψεις οτι partition εχει ο δισκος.Εννοιτε πως θα φορμαρεις μονο το παρτιτιον που εχει το λειτουργικο μεσα και κανενα αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 10, 2010 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 Καταρχιν ειναι λαπτοπ και να το βγαλω και να το βαλω αλλου σε αλλον υπολογιστη δεν παιζει τ,ωρα περναω και την φωτο να δεις. Ξερω να κανω φορματ και οντως κανω φορματ αλλα με παγωνει ... Oριστε και η φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 11, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 Κανείς ρε παιδιά ?????:whip::whip: Link to comment Share on other sites More sharing options...
jax7480 Αύγουστος 11, 2010 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 Τι Windows προσπαθεις να βαλεις?Ποιο μοντελο Inspiron ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Αύγουστος 11, 2010 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 βγάζεις τον σκληρό και τον φορμάρεις πάνω σε άλλο μηχάνημα.απλά τα πράγματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 11, 2010 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 Το μοντέλο είναι 1545 Inspiron αγορασμένο απο Multirama, (έχει εγγύηση ακόμα) εάν πάθει οτιδήποτε.Επίσης,δεν γίνετε γιατί δεν έχω άλλο λάπτοπ ,και επίσης και σε κεντρικό να το βάλω έχει πολύ δουλεια.Κάτι ποιο απλό ?:baby::baby: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Αύγουστος 12, 2010 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 Δοκίμασε άλλο dvd, άλλο drive και στην τελική κάνε install από ένα flashακι να τελείωνεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
costpsy Αύγουστος 12, 2010 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 Δοκιμασε να του κανεις format με κανενα linux cd και μετα ξαναβαλε win Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Αύγουστος 12, 2010 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 Δοκίμασε μέσα στο BIOS να αλλάξεις από AHCI σε IDE το δίσκο.Μου είχε συμβεί σε clevo FL90/91 το ίδιο και ήθελε τελικά ενημέρωση το BIOS, επειδή επιλογή για αλλαγή από AHCI σε IDE δεν υπήρχε.Με τα δικά του recovery DVD κάνεις επανεγκατάσταση;Επίσης, η DELL έχει recovery περιβάλλον, προσβάσιμο πατώντας F8, λίγο πριν ξεκινήσει το λειτουργικό (Επιδιόρθωση του υπολογιστή σας). Από εκεί μπορείς να επαναφέρεις την εργοστασιακή εικόνα της DELL. Προυπόθεση είναι να δουλεύει ο bootloader της προηγούμενης εγκατάστασης ή να μην έχει πειραχθεί από μεταγενέστερες εγκαταστάσεις(από DVD εκτός DELL) ή να μην έχει διαγραφεί το κρυφό διαμέρισμα που υπάρχει στο δίσκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Αύγουστος 12, 2010 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 Δοκίμασε μέσα στο BIOS να αλλάξεις από AHCI σε IDE το δίσκο.Μου είχε συμβεί σε clevo FL90/91 το ίδιο και ήθελε τελικά ενημέρωση το BIOS, επειδή επιλογή για αλλαγή από AHCI σε IDE δεν υπήρχε.Με τα δικά του recovery DVD κάνεις επανεγκατάσταση;αυτι που ειπε ο elapse.elapse η dell δινει κανονικο δισκακι των windows περα απο τα recovery που μπορεις να φτιαξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
elapse Αύγουστος 12, 2010 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 αυτι που ειπε ο elapse.elapse η dell δινει κανονικο δισκακι των windows περα απο τα recovery που μπορεις να φτιαξεις.Βασικά, απ'όσο ξέρω, σου δίνει κανονικά dvd με λειτουργικό, drivers. Πρόγραμμα, όπως τα hp,acer,toshiba κτλ, που να τα φτιάχνεις μόνος σου, δεν νομίζω να έχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panoc Αύγουστος 12, 2010 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 Βασικά, απ'όσο ξέρω, σου δίνει κανονικά dvd με λειτουργικό, drivers. Πρόγραμμα, όπως τα hp,acer,toshiba κτλ, που να τα φτιάχνεις μόνος σου, δεν νομίζω να έχει... εχει κανονικα και recovery τουλαχιστο 2 15ΧΧ και ενα latitude ειχαν (ειχαν γιατι τωρα εχουν linux ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Αύγουστος 12, 2010 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 να πάει να κάνει τούμπες! αι στο καλο του Με USB < .iso πέρασα εκεί μέσα ΒΟΟΤ απο εκεί και τα έσβησα όλα, ότι Partition είχε και δεν είχε.Έκανα Full Update,έκανα και το BIOS Update ξανά και τέλος. :neo::neo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.