panos444 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10, 2010 1) ποση διαμετρο sleeve χρειαζεται να παρω ωστε να sleevαρω ανεμιστηρες καλωδια power reset κτλ,καθως και την διαμετρο του heatshrink2) θελω να ψυξω ολο το πισι της υπογραφης! τα κομματια που εχω επιλεξει ειναι τα εξης:cpu: Aquatuning - Der Wasserk?hlung Vollsortimenter - Koolance CPU-360 CPU Rev1.1 Koolance CPU-360 CPU Rev1.1 10359 ή αυτο: http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p9699_Watercool-HK-CPU-LGA1oe-Rev--3-special-edition-nickel---black-chrome.htmlvga: Aquatuning - Der Wasserk?hlung Vollsortimenter - EK Water Blocks EK-FC5870 MSI Acetal+Nickel EK Water Blocks EK-FC5870 MSI Acetal+Nickel 12366mobo: Aquatuning - Der Wasserk?hlung Vollsortimenter - MIPS GIGABYTE EX58 Extreme Fusionblock Nickel MIPS GIGABYTE EX58 Extreme / UD7 Fusionblock Nickel 14237ψυγεια: Aquatuning - Der Wasserk?hlung Vollsortimenter - XSPC RX360 Triple Radiator XSPC RX360 Triple Radiator 35146 και Aquatuning - Der Wasserk?hlung Vollsortimenter - XSPC RX240 Dual Radiator XSPC RX240 Dual Radiator 35145αντλια: Aquatuning - Der Wasserk?hlung Vollsortimenter - Laing D5-Pumpe 12V D5-Vario 1/2 Schlauchanschluss (Swiftech MCP655) Laing D5-Pumpe 12V D5-Vario 1/2 Schlauchanschluss (Swiftech MCP655) 49054και καπακι αντλιας αυτο: Aquatuning - Der Wasserk?hlung Vollsortimenter - Koolance Laing D5 Aufsatz (PMP450-S) Koolance Laing D5 Aufsatz (PMP450-S) 52145τα κομματια ειναι καλα? υπαρχει κατι καλυτερο? ειπα μιας και θα τα παρω να ειναι καλα..μην δωσω τωρα 600ευρω και του χρονου θελω παλι υδροψυξη.. η παραγγελεια θα γινει απο το καταστημα που παραθετω τα λινκς!την υδροψυξη την θελω για ησυχια και αποδοση..!τα κομματια που λειπουν οπως ρακορ και τανκ τα εχω ηδη..!αυτα τα λιγα!ευχαριστω για το χρονο σας!
dunkel_Stern Αύγουστος 10, 2010 #3 Αύγουστος 10, 2010 Aquatuning - Der Wasserk?hlung Vollsortimenter - Koolance CPU-360 CPU Rev1.1 Koolance CPU-360 CPU Rev1.1 10359best of the best!αυτό έχω, και είμαι ΑΠΕΙΡΑ ευχαριστημένος
venom7 Αύγουστος 10, 2010 #4 Αύγουστος 10, 2010 Μα αυτό έχει επιλέξει και ο panos444,dunkel_Stern! Και εγώ το ίδιο έχω και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και εγώ πάντως!
dunkel_Stern Αύγουστος 10, 2010 #5 Αύγουστος 10, 2010 Μα αυτό έχει επιλέξει και ο panos444,dunkel_Stern!διάβασε καλύτερα, συγκεκριμένα στο block τι έγραψε ο panos444. ερώτηση είναιcpu: Aquatuning - Der Wasserk?hlung Vollsortimenter - Koolance CPU-360 CPU Rev1.1 Koolance CPU-360 CPU Rev1.1 10359 ή αυτο: http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p9699_Watercool-HK-CPU-LGA1oe-Rev--3-special-edition-nickel---black-chrome.html
venom7 Αύγουστος 10, 2010 #6 Αύγουστος 10, 2010 Ο sorry!Σωστός!Απλά δεν είδα το "ή"!Πάντως η άποψη μου για αυτό που του προτείνουμε δεν αλλάζει.
panos444 Αύγουστος 10, 2010 Author #7 Αύγουστος 10, 2010 την διαμετρο του sleeve ομως την ξερει καποιος να μου πει?γιατι εχει πολλες!ποια ειναι η σωστη?
jax7480 Αύγουστος 11, 2010 #8 Αύγουστος 11, 2010 Αποψη μου, παρε το heatkiller ή το Apogee XT.Για 1 βαθμο διαφορα για το koolance δεν αξιζει να δωσεις 20€ παραπανω (σε σχεση με το heatkiller).To Apogee XT παιζει στα ιδια λεφτα, αλλα ειναι καλυτερο.
redbighunter Αύγουστος 11, 2010 #9 Αύγουστος 11, 2010 την διαμετρο του sleeve ομως την ξερει καποιος να μου πει?γιατι εχει πολλες!ποια ειναι η σωστη?1/8' διαμετρο για το sleeve και 3/8' για το heatshrink!
venom7 Αύγουστος 11, 2010 #10 Αύγουστος 11, 2010 +1^ Α ρε red!!!Στη μούρη τα'χεις φάει αυτά με το κιλό!
panos444 Αύγουστος 11, 2010 Author #11 Αύγουστος 11, 2010 Αποψη μου, παρε το heatkiller ή το Apogee XT.Για 1 βαθμο διαφορα για το koolance δεν αξιζει να δωσεις 20€ παραπανω (σε σχεση με το heatkiller).To Apogee XT παιζει στα ιδια λεφτα, αλλα ειναι καλυτερο.το apogee xtreme performance δεν ειναι καλυτερο απο το xt?αυτο ηθελα στην αρχη αλλα μετα δεν το ειχε..ο ενας βαθμος δεν ειναι το προβλημα σιγουρα,αλλα γιαυτον το βαθμο δεν πηρα τα ψυγεια της ek με τα μισα χρηματα,για αυτον τον βαθμο δεν πηρα την αντλια της phobya και εκει γλιτωνα 100 ακομα..δηλαδη το σκεπτικο ειναι αυτο που εγραφα απο την αρχη μια και καλη να τα παρω οσο το δυνατον καλυτερα υλικα μην αλλαζω,γιατι εχω βαρεθει να παραγγελνω απο το εξωτερικο..ελεος δεν μπορουμε να εχουμε ενα τετοιο μαγαζι στην ελλαδα??εδιτ: σ'ευχαριστω redbighunter!
jax7480 Αύγουστος 11, 2010 #12 Αύγουστος 11, 2010 Δεν διαφωνω στο σκεπτικο σου.Η διαφορα ειναι οτι το μπλοκ ειναι κατι που αλλαζεται ευκολα σε σχεση με τα ψυγεια και τις αντλιες.Ασε που ενας βαθμος διαφορα στους 60-65 ειναι μεσα στα ορια του στατιστικου λαθους, μπορει να μην πατησε καλα, να ηταν περισσοτερο βιδωμενο απ'οσο επρεπε, λιγοτερο βιδωμενο απ'οσο επρεπε, μπορει να μην εκατσε σωστα η θερμοαγωγιμη, μπορει να ηταν αναδρομος ο Ερμης κτλ.Η επιλογη ειναι δικη σου φυσικα, κουμαντο στις τσεπες κανενος δεν κανουμε. Αποψεις αναφερουμε και εμπειριες.Αποψη μου ειναι οτι δεν μπορεις να βγαλεις τοσο ασφαλη συμπερασματα οταν προκειται για εναν βαθμο ή 2 διαφορά.Να μιλουσαμε για 5-6 και να το βλεπαμε σε review σε 10 sites να πω, οτι οντως ναι η διαφορα υπαρχει.Επισης μην παρασυρεσαι απο θερμοκρασιες που μπορει να βλεπεις στο internet.Το οτι θα βαλεις τα καλυτερα υλικα δεν σημαινει οτι θα πεσεις 10 βαθμους κατω σε σχεση με το αν εβαζες μετρια υλικα.Μπορει ο επεξεργαστης σου να εχει τοσο στραβο καπακι που να μην παταει σωστα οποιοδηποτε μπλοκ, μπορει να εχει κατω απο το HS τοσο χαλια παστα που παλινα μην ψυχεται σωστα κοκ.Ευχομαι οταν θα σου ερθουν τα πραγματα να πανε ολα καλα και να μην δουμε ποστ του τυπου "ΣΟΣ.... εδωσα 600€ για υδροψυξη αλλα εχω θερμοκρασιες Σαχαρας"...Υ.Γ. Το Apogee XT ειναι το Extreme Performance.
NooDle Αύγουστος 11, 2010 #13 Αύγουστος 11, 2010 εγω που δεν έχω ιδεα απο υδροψυξη ποιος θα με φωτήσει για το πισι της υπογραφης?σκεφτομαι εδω και καιρο γιατι εχω σιχαθεί τους ανεμηστηρες!
venom7 Αύγουστος 11, 2010 #14 Αύγουστος 11, 2010 εγω που δεν έχω ιδεα απο υδροψυξη ποιος θα με φωτήσει για το πισι της υπογραφης?σκεφτομαι εδω και καιρο γιατι εχω σιχαθεί τους ανεμηστηρες! Ο κοπρίτης!
NooDle Αύγουστος 11, 2010 #15 Αύγουστος 11, 2010 Ο κοπρίτης! ωραία κοπρίτηηηηηηηηηηηηη ελα λίγο να σε ζαλίσω φίλε μου
panos444 Αύγουστος 11, 2010 Author #16 Αύγουστος 11, 2010 Δεν διαφωνω στο σκεπτικο σου.Η διαφορα ειναι οτι το μπλοκ ειναι κατι που αλλαζεται ευκολα σε σχεση με τα ψυγεια και τις αντλιες. Ασε που ενας βαθμος διαφορα στους 60-65 ειναι μεσα στα ορια του στατιστικου λαθους, μπορει να μην πατησε καλα, να ηταν περισσοτερο βιδωμενο απ'οσο επρεπε, λιγοτερο βιδωμενο απ'οσο επρεπε, μπορει να μην εκατσε σωστα η θερμοαγωγιμη, μπορει να ηταν αναδρομος ο Ερμης κτλ. Η επιλογη ειναι δικη σου φυσικα, κουμαντο στις τσεπες κανενος δεν κανουμε. Αποψεις αναφερουμε και εμπειριες. Αποψη μου ειναι οτι δεν μπορεις να βγαλεις τοσο ασφαλη συμπερασματα οταν προκειται για εναν βαθμο ή 2 διαφορά. Να μιλουσαμε για 5-6 και να το βλεπαμε σε review σε 10 sites να πω, οτι οντως ναι η διαφορα υπαρχει. Επισης μην παρασυρεσαι απο θερμοκρασιες που μπορει να βλεπεις στο internet. Το οτι θα βαλεις τα καλυτερα υλικα δεν σημαινει οτι θα πεσεις 10 βαθμους κατω σε σχεση με το αν εβαζες μετρια υλικα. Μπορει ο επεξεργαστης σου να εχει τοσο στραβο καπακι που να μην παταει σωστα οποιοδηποτε μπλοκ, μπορει να εχει κατω απο το HS τοσο χαλια παστα που παλι να μην ψυχεται σωστα κοκ. Ευχομαι οταν θα σου ερθουν τα πραγματα να πανε ολα καλα και να μην δουμε ποστ του τυπου "ΣΟΣ.... εδωσα 600€ για υδροψυξη αλλα εχω θερμοκρασιες Σαχαρας"... Υ.Γ. Το Apogee XT ειναι το Extreme Performance. ωραια!αρα ρωταω για το Apogee Extreme Performance αν ειναι οντως ετσι τα πραγματα..!παντως και αυτο γυρω στα 70 το ειχαν αν θυμαμαι καλα..οποτε ερχεται μια η αλλη σχεδον!(μου καναν μικρη εκπτωση!)ειναι αριστοι στην εξυπηρετηση παντως!!με το που τους στειλω αμεσως απαντανε..!! υσ: Ζαχο μην φανταστεις πως εχω κανα τρελο κομματι.. φωτια θα ειναι γι'αυτο με "καιει" ναναι καλη η υδροψυξη!! τα παραγγελνω τωρα και ο θεος βοηθος!!σας ευχαριστω ολους!
redbighunter Αύγουστος 11, 2010 #17 Αύγουστος 11, 2010 το apogee xtreme performance δεν ειναι καλυτερο απο το xt?αυτο ηθελα στην αρχη αλλα μετα δεν το ειχε..ο ενας βαθμος δεν ειναι το προβλημα σιγουρα,αλλα γιαυτον το βαθμο δεν πηρα τα ψυγεια της ek με τα μισα χρηματα,για αυτον τον βαθμο δεν πηρα την αντλια της phobya και εκει γλιτωνα 100 ακομα..δηλαδη το σκεπτικο ειναι αυτο που εγραφα απο την αρχη μια και καλη να τα παρω οσο το δυνατον καλυτερα υλικα μην αλλαζω,γιατι εχω βαρεθει να παραγγελνω απο το εξωτερικο..ελεος δεν μπορουμε να εχουμε ενα τετοιο μαγαζι στην ελλαδα??εδιτ: σ'ευχαριστω redbighunter! λιγο υπομονη και θα το εχουμε το μαγαζι αυτο κοντα μας! δωστε λιγο χρονο στον Γιωργο και ολοι θα ησυχασουμε! +1^Α ρε red!!!Στη μούρη τα'χεις φάει αυτά με το κιλό! μην ανησυχεις θα τα φας κι εσυ πολυ συντομα! παρεα για την ακριβεια! εγω που δεν έχω ιδεα απο υδροψυξη ποιος θα με φωτήσει για το πισι της υπογραφης?σκεφτομαι εδω και καιρο γιατι εχω σιχαθεί τους ανεμηστηρες! ποσα € διαθετεις?
NooDle Αύγουστος 11, 2010 #18 Αύγουστος 11, 2010 λιγο υπομονη και θα το εχουμε το μαγαζι αυτο κοντα μας! δωστε λιγο χρονο στον Γιωργο και ολοι θα ησυχασουμε!μην ανησυχεις θα τα φας κι εσυ πολυ συντομα! παρεα για την ακριβεια! ποσα € διαθετεις? καμια 300αρα φτάνει ? δεν έχω ιδέα απο υδροψυξη.. και ακομη ένα πρόβλημα ειναι αν θα βάλω.. ποιος θα την περάσει ?:sick:
panos444 Αύγουστος 12, 2010 Author #19 Αύγουστος 12, 2010 καμια 300αρα φτάνει ? δεν έχω ιδέα απο υδροψυξη.. και ακομη ένα πρόβλημα ειναι αν θα βάλω..ποιος θα την περάσει ?:sick:η μονος σου με προσοχη και υποδειξεις η πας σε καποιον που ξερει,φιλο η γνωστο αλλιως καταληγεις σε ενα ειδικο οπως ειναι ο κοπριτης..
NooDle Αύγουστος 12, 2010 #20 Αύγουστος 12, 2010 μπορει κάποιος να μου κάνει ενα πακετάκι?? αλλα να μου πει τι ακριβώς χρειάζεται..? καρτα γραφικών δεν θα την βάλουμε μεσα γιατι σε λίγους μήνες θα την αλλάξω.. θέλει κάποια συντήρηση? κατι έχω ακούσει για εξαέρωση.. και 2ον θέλω να μπουν ολα κουτι στο κουτί μου τι εννοω... αν υπάρχει στάνταρ κιτ για το κοσμος
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.