johns Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 29, 2004 Εβαλα σημερα νερο και εχω μηνει πολυ ευχαριστημενος.Καταρχας ησυχια,οι βαθμοι μου με αερα 44 idle 62 foul. Τωρα με νερακι 29 idle και 35 ful Οτι και να του κανω με τιποτα δεν εχει παει πανω απο 35. Τα εξαρτηματα που εχω χρησιμοποιησει ειναι: Ενα δυπλο ψυγειο απο hacshop αντλια L20 Block απο eleven(Μιχαλη τελοιο!!!!!!! πραγματικα δουλευει.) 2 ανεμιστηρες Ενεμαχ 12ρηδες(τελειος αθορυβοι και στα 12volt) Αλφαδολαστιχο 1,5μ Φωτογραφιες θα ανεβασω αργοτερα γιατι δεν εχω φωτογραφικη μηχανη. :jump: :jump: :jump: :jump: :jump: Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonisk7 Φεβρουάριος 29, 2004 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2004 Καλως ήρθες κι εσυ στην υδρόψυξη! Σιγα σιγά θα δεις ότι όλο θα βελτιώνεις το σύστημα και θα γίνεται καλύτερο.Φωτό γρήγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Φεβρουάριος 29, 2004 #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2004 φιλε γιαννη καλοφορετο και καλοδουλευτο το συστηματακι σου.ελπιζω να βαλεις γρηγορα φωτο καθως εχουμε ακριβως τα ιδια υλικα με τη μονη διαφορα οτι το ψυγειο μου ειναι το τριπλο του χακ Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Φεβρουάριος 29, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2004 Αρχική απάντηση από greekfragma φιλε γιαννη καλοφορετο και καλοδουλευτο το συστηματακι σου.ελπιζω να βαλεις γρηγορα φωτο καθως εχουμε ακριβως τα ιδια υλικα με τη μονη διαφορα οτι το ψυγειο μου ειναι το τριπλο του χακ Ελεγα να παρω το τριπλο αλα φοβηθικα την L20 μηπως την ζωρηζει για φωτο... πηστευω αργοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eleven Φεβρουάριος 29, 2004 #5 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2004 Μεγειές και σε σένα Γιάννη Καλοφόρετα και καλοδούλευταΜε το πέρασμα του χρόνου θα μπορέσεις να κάνεις αρκετές βελτιώσεις στο σύστημα σου ωστε να ανεβάσεις την αποτελεσματικότητα του Περιμένουμε φώτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Φεβρουάριος 29, 2004 #6 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2004 ZHΛΕΥΩ !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Φεβρουάριος 29, 2004 Author #7 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2004 Μετα απο πολυ κοπο βρηκα μια φωτογραφικη της κακιας ωρας αλλα κατι ειναι κ' αυτο: Το block του 11 πρην την τοποθετιση : Το block του 11 σε λειτουργια: Το ψυγειο με τους 2 enemax 12ρηδες : Και ενα γενικο πλανο οπως μπορουσε λογο χωρου ενολιγεις ηταν στραβο το κλημα το εφαγε και ο γαιδαρος: Τα εξαρτηματα ειναι λιγο χημα μεχρι να τα βαλω σε ενα κουτι αλλα το αποτελεσμα μετραει η διαφορα που εχω idle - full ειναι 5-6 βαθμοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Φεβρουάριος 29, 2004 #8 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2004 Πολυ καλο φιλε...Μπραβο..Πες μας ομως και σε τι συστηματακι το εχεις βαλει...Cpu-FSB-Volts... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisiun82 Φεβρουάριος 29, 2004 #9 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2004 Eχω την εντυπωση οτι οι σωληνες σου ειναι 3/8" και οχι 1/2" σωστα??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Φεβρουάριος 29, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2004 12 χιλ εσωτερικη διαμετρος ειναι 2 ευρο τα 3 μετρα απλο αλφαδολαστιχο αλλα ειναι πολυ καλο δεν γωνιαζει.το γραφει η υπογραφη μου δεν εχω κανει O/C ακομα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
apocalypse Φεβρουάριος 29, 2004 #11 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 29, 2004 Καλορίζικο.Μια ερώτηση , γιατί δεν έχεις στερεώσει τους ανεμιστήρες πάνω στο ψυγείο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Μάρτιος 1, 2004 Author #12 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 Αρχική απάντηση από apocalypse Καλορίζικο.Μια ερώτηση , γιατί δεν έχεις στερεώσει τους ανεμιστήρες πάνω στο ψυγείο; Ειναι προχειρα στημενο θα μπουν αλλα μεσα σε κουτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
johns Μάρτιος 1, 2004 Author #13 Κοινοποίηση Μάρτιος 1, 2004 δοκιμασα να κανω o/c αλλα τα αποτελεσματα ηταν χαλια πανω απο 220fsb δεν μπορω να ανεβω πως θα βρω τι φταιει .???????Εχω τα παρακατω :Μ.board = MSI 875 NEO fis2rCPU = P4/800fsb (SL6WU L336A640)MEM = KINGSTON CL2.5 2X512/400 CH_5Τρφοδοτικο 360 watts chieftec (κουτι πλαισιου)Ευχαρισςτω Προκαταβολικα.!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.