Jump to content

MAFIA II

GruntGR

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply
Φανερά λίγα...

Λαθος!

Τα frames ειναι αρκετα καλα, μεσα στην πολη 40-45+ (παει και 60 καποιες φορες, για ανοιχτους χωρους λεω)

Δεν ειναι smooth 60αρι που λεμε αλλα οχι κατω απο 30. Ειναι μια χαρα το gameplay :)

Το video ειναι απο ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ και παει καπως χαλια... Δεν ειναι η πραγματικοτητα, ειναι ενα δειγμα! Ποτε απο video να βγαζεται αποψη! Γιατι το συγκεκριμενο φαινεται ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟ ΑΡΓΗ ΑΠΟΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΦΑΚΟΣ! Tα ζα μου ειναι αργα που λεμε.

Τα ειδαμε και προσφατα με nvidia και 3d surround ( οπως ελεγε ο τυπας στο video 60fps full smooth) και κλαιει ο κοσμος στα forum τωρα! (To ειδα και με τα ματια μου)...Αυτο που εκανε ο τυπος ηταν απλα εγκλημα!

Τα βιντεο τα ανεβαζω για να παρετε μια ιδεα, ουτε ποιοτητα εικονα μπορειτε να δειτε που πραγματικα ΣΚΟΤΩΝΕΙ, ουτε κινηση...γιατι δεν εχω τον καταλληλο εξοπλισμο για να σας τα δειξω!

ειναι λογικο με 5850 κλοκαρισμενη στα 950-1200 κ με την gt240 600-1500-900 να βγαζω μονο 17 fps στο benchmark ? επισης κανω unistall τους physx drivers του game κ περναω τους παλιους 10.02.22_9.10.0222 κ δεν μου τρεχει το game .

@sebastian

Ναι, οκ. Ίσως η λήψη από το κινητό να παραπλανεί.

Αυτό με τις τρεις περίεργες οθόνες σε βολεύει; Με τις μπάρες στη μέση; Καλύτερα δε θα ήταν με μια 24άρα; Θα είχες ίδια διαγώνιο πάνω-κάτω και σίγουρα καλύτερα frames...

@sebastian

Ναι, οκ. Ίσως η λήψη από το κινητό να παραπλανεί.

Αυτό με τις τρεις περίεργες οθόνες σε βολεύει; Με τις μπάρες στη μέση; Καλύτερα δε θα ήταν με μια 24άρα; Θα είχες ίδια διαγώνιο πάνω-κάτω και σίγουρα καλύτερα frames...

H λήψη από το κινητό παραπλανεί. Δεν θα επαιζα ποτε ετσι game! θα του εριχνα τα settings σε τετοια περιπτωση!

Συνηθεια ειναι!

Εχω 3χ23αρες, η διαγωνιος βγαινει καπου στις 42+ ιντσες πανω κατω αλλα με αναλυση 3240χ1920. Τα details σε αλλο επιπεδο...

Το frame rate στο mafia ειναι μια χαρα...

Το εχω ξαναπει για τον Καραentusiast που θελει το 60ari ΚΑΡΦΩΜΕΝΟ δεν μπορει να το εχει σε ολα τα games γιατι δεν μπορει να παιξει με πολλες καρτες εκτος και εαν του αρεσει το STUTTERING :hehe:

42αρα 1080p = 1920x1080 -> 2.000.000 pixels

3x23αρια (42αρα) = 3240χ1920 -> 6.000.000 pixels

Καταλαβαινεις οτι η ουσια ειναι η αναλυση για μενα....

-Θα μου πεις γιατι δεν πηρες την 30αρα me 2560x1600 ?

1ον) Too much money

2oν) Mπορω και γυριζω και τα Monitor οριζοντια μεσα σε 5 λεπτα (Γενικα ειμαι πιο ευελικτος)

3ον) Με την υπαρξη του stuttering με κανει να μην ξοδευω τοσα σε καρτες αφου η μια δινει το maximum :hehe:

ειναι λογικο με 5850 κλοκαρισμενη στα 950-1200 κ με την gt240 600-1500-900 να βγαζω μονο 17 fps στο benchmark ? επισης κανω unistall τους physx drivers του game κ περναω τους παλιους 10.02.22_9.10.0222 κ δεν μου τρεχει το game .

Ανάλυση ;

Settings ;

17 fps average ;

Για το άλλο που ρωτάς με το physx, εχω την εντύπωση πως το παιχνίδι τρέχει μόνο με τους physx drivers που το συνοδεύουν. Δεν εχω δοκιμάσει με άλλους όμως...

Σε εμένα κάνει κάποια σπασίματα όταν έχει κίνηση, είναι λογικό;;; Μπορώ να το βελτιώσω αν ανεβάσω τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών;;;

1920x1200p με 5770 1gb

και ΑΜΔ 635, 2gb ram

7 64bit

Σε εμένα κάνει κάποια σπασίματα όταν έχει κίνηση, είναι λογικό;;; Μπορώ να το βελτιώσω αν ανεβάσω τον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών;;;

1920x1200p με 5770 1gb

και ΑΜΔ 635, 2gb ram

7 64bit

Με την ανάλυση που έχεις είναι λογικό η 5770 να δυσκολεύεται ;)

Το παιχνίδι είναι αρκετά βαρύ για τα δόντια της 5770 ....

Ανάλυση ;

Settings ;

17 fps average ;

Για το άλλο που ρωτάς με το physx, εχω την εντύπωση πως το παιχνίδι τρέχει μόνο με τους physx drivers που το συνοδεύουν. Δεν εχω δοκιμάσει με άλλους όμως...

ολα full . se 1920X1080. ειναι λοφικο να περνω τοσα fps average? αλλα in game ( που επαιξα τα 2 chapter ) περνω απο 60-90 αλλα σε μερικα σημεια καρφωνεται στο 25-30 .

Είναι λίγο χαμηλά, αλλά θα σου έλεγα να μη δίνεις και τόση σημασία στο συγκεκριμμένο benchmark, ειδικά αμα είσαι εντάξει on game.

Εγω πια δεν το τρέχω γιατί είναι κομματάκι ''ότι να 'ναι''.

Τα δικά μου αποτελέσματα με τα ίδια settings, αλλά διαφορετικό σύστημα είναι εδω.

Occultist τραβηξα videaki με την ψηφιακη μου (ειναι αρκετα καλυτερα απο το κινητο)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-udvbjQ31jw]YouTube - MAFIA 2 EYEFINITY 3240X1920 video 2[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xoWtoC4WYWw]YouTube - MAFIA 2 EYEFINITY 3240X1920 video 3[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=knXzoMrqIks]YouTube - MAFIA 2 EYEFINITY 3240X1920 video 4[/ame]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.