Jump to content

MAFIA II

GruntGR

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply
Όταν λες το κατέβασες, εννοείς μέσω steam ή......"Καναδός θείος από Τορόντο"?

Θέλει και πολύ σκέψη? Το δεύτερο είναι.

Θέλει και πολύ σκέψη? Το δεύτερο είναι.

Απλά παντα εχουμε την ελπίδα για το πρωτο:whistle2:..... Επισης μεχρι να απαντήσει μπορούμε να βάλουμε και στοιχήματα :happy2:

:offtopic2:

Υποθέτουμε ότι το έχει κατεβάσει μέσω Steam, γιατί οι συζητήσεις για warez, cracks, serials, και γενικότερα παράνομα κατεβασμένο λογισμικό, απαγορεύονται :)

Ρε μάγκες, όλα καλά τέλειο το game....αλλά με την κάρτα της υπογραφής μου και με τους Catalyst 10.8 βλέπει κανείς μέσα στο παιχνίδι αυτά τα μ@μημενα τετραγωνάκια που δεν ξέρω πως τα λένε ??? :rant::rant::rant::rant::rant:

Απλά παντα εχουμε την ελπίδα για το πρωτο:whistle2:..... Επισης μεχρι να απαντήσει μπορούμε να βάλουμε και στοιχήματα :happy2:

:offtopic2:

Φυσικα μιλαω για κατεβασμα απο τον καναδο θειο απο το τοροντο!!:worship:

Αν ξερετε τι μπορω να κανω μπορειται να μου απαντησετε με pm...

Φυσικα μιλαω για κατεβασμα απο τον καναδο θειο απο το τοροντο!!:worship:

Αν ξερετε τι μπορω να κανω μπορειται να μου απαντησετε με pm...

Το αγοράζεις και τελειώνει το θέμα.

Ευχαριστω για την συμβουλη αλλα υποστιριζω στο 100% τον θειο απο το τοροντο...ακομα και οταν ολα ειναι προβληματικα...θα ερθουν και τα καλα...:happy2:

Μα ρε παιδια αφου δεν πλήρωσαν οσοι το παιζουν ετσι...Μη ζηταμε και τα ρεστα :p

Τερματιστικε! Μικρο αλλα κινηματογραφικο και οι διαλογοι ειχαν πολυ γελιο!

Η σκηνη με αυτον που ποτιζει τον κηπο και τον καθαριζεις ειναι ο τερματισμος του mafia 1!

Τωρα που κολαει δεν ξερω!

Δειτε το [ame=http://www.youtube.com/watch?v=d5DcezoOs-8&feature=related]εδω[/ame] !

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=hES2PmKB15Q&feature=related] [/ame]

Αν και το 1 το ειχα λιωσει ελαχιστα (με την τοτε Geforce ti 4600) το 2 δεν ειναι αυτο που "περιμενα" 8 χρονια τωρα.

Λίγα είναι πλέον τα παιχνίδια με περιεχόμενο

Παλιά έπαιζες το mafia1 και σου προκαλούσε ανατριχίλα μέχρι και η μουσική στο μενού

Τώρα physx, cloth, particles, realism και δε συμμαζεύεται για να κάνεις ένα παιχνίδι βαρύ και ασήκωτο με ελάχιστο περιεχόμενο και μικρή διάρκεια.

Ποιος τα _____ τα γραφικά!

Καλό να περνάω το χρόνο μου αλλά τπτ περισσότερο. Ίσως με DLC να φτιαξει, ίσως όχι.

Προσεξε κανεις στην αρχη του παιχνιδιου,οταν γυριζει στο NY,το φαστ-φουνταδικο διπλα του ειναι ελληνικο?Εχει "gyros and souvlaki" :woot:

Προσεξε κανεις στην αρχη του παιχνιδιου,οταν γυριζει στο NY,το φαστ-φουνταδικο διπλα του ειναι ελληνικο?Εχει "gyros and souvlaki" :woot:

& ο γιατρός Elgreco..... Μάλλον θα υπάρχει στο team της 2K Ελληνικό στοιχείο :whistle2:

Περίπτωση την ώρα που έπαιζα....

Στη μέση μιας αποστολής ήμουν με τον Joe με wanted status. Επειδή ήθελα να χάσω το status σταματάω δίπλα σε ένα μαγαζί με ρούχα. Μπαίνω μέσα, αλλά μπαίνει και ο Joe με το πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί. Φεύγουμε άρον - άρον και τον πηγαίνω εκεί που έπρεπε να τον αφήσω. Επειδή η αποστολή συνεχιζόταν όμως είπα να ξαναγυρίσω στο μαγαζί με τα ρούχα ( ήταν αρκετά μακριά ) και να αλλάξω.

Με το που μπήκα μέσα, ήταν η πωλήτρια με 2 αστυνομικούς και με το που με είδε, είπε.... αυτός είναι!!!!

Τρελάθηκα! δεν είχα ξαναδεί τέτοιο πράγμα σε παιχνίδι. Αν ποτέ βγάλουν free roam θα το λιώσω...

Τρελάθηκα! δεν είχα ξαναδεί τέτοιο πράγμα σε παιχνίδι. Αν ποτέ βγάλουν free roam θα το λιώσω...

Το εκαναν οι modders ηδη:p

Εμένα με είχε εντυπωσιάσει το demo και μου αρέσουν παιχνίδια με τέτοιο ύφος και gameplay. Αλλά δεδομένου του ότι δεν έχει multiplayer αξιώσεων (αναμενόμενο) και είναι τόσο μικρής διάρκειας (μια βδομάδα χαλαρά ή 3 μέρες με κάψιμο), δε μπορώ να δικαιολογήσω με τίποτα τα 50 ευρώ που ζητάει.

Και με 24 λίρες [κάτι λιγότερο από 30€] το παίρνεις [δες εδώ], αλλά και πάλι είναι μικρό ρε γμτ. Και για το Jimmy's vendetta πρέπει να δώσεις άλλα 10€.

Από την άλλη, περίμενα 8 χρόνια για αυτό το παιχνίδι [την περίοδο 2003-2005 είχαμε φτάσει να θεωρούμε ράδιο αρβύλα το ότι θα βγει το Mafia 2. Μετά απλώς το "ξεχάσαμε"]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.