Jump to content

MAFIA II

GruntGR

Recommended Posts

Μικρό, ψιλοβαρετό και ηλίθιο τέλος... :( Μόνο εγώ απογοητεύτηκα?

Δεν πρόλαβα να το τελειώσω ακόμα... είμαι στο chapter 10.

Άμα θεωρείς το phys-x απαραίτητο, τότε ναι - κάπου εκεί είσαι. Χωρίς phys-x πάντως έχει δραματικά καλύτερα fps και χάνεις μόνο κάτι ψιλά και αμελητέα φρου-φρου κ αρώματα (ένα κιλό dynamic πτώσης πριονίδι όταν βαράς τελάρα κλπ.)

Μα για αυτά τα φρου-φρού ξοδεύουμε και βάζουμε i7 και gtx470 κλπ. Αν ήταν να το παίξω απλά, έμενα με τον Q6600 και την GTX285.

Edit:

Μετά από 11 ώρες παιχνιδιού, τέλος και εγώ το mafia 2.

Δεν μπορώ να πω ότι με απογοήτευσε όπως τον φίλο πιο πάνω.

Θα μπορούσε να είναι λίγο μεγαλύτερο, αλλά πιστεύω με τα DLC να μεγαλώσει.

Ώρες - ώρες πάντως το κλίμα του παιχνιδιού τα έσπαγε! Ειδικά κάτι αποστολές το βράδυ.

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Mafia 2: First Mission - Eyefinity, max physx, max Details - 6172 x 1080 downscaled to 3080 x 540

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=R73W0hCD4CQ]YouTube - Mafia 2: First Mission - Eyefinity, max physx, max Details - 6172 x 1080 downscaled to 3080 x 540[/ame]

BTW φανταζομαι το προσεξατε σε καποιο σημειο που πας και σκοτωνεις εναν που ποτιζει ενα κηπο ποιος ηταν ε?

BTW φανταζομαι το προσεξατε σε καποιο σημειο που πας και σκοτωνεις εναν που ποτιζει ενα κηπο ποιος ηταν ε?

δεν μπορουσες να βγαλεις ενα spoiler warning ??? :cry::cry::cry::cry: :p

Σημερα πηρα χαμπαρι το παιχνιδι και το ντεμο του και ευχαριστω για το heads up με το τοπικ.

Σορρυ για την χαζη ερωτηση, πως και ενω δεν εχω nvidia μου επιτρεπει να ανοιγω το physx;

Και απο την στιγμη που το ανοιγω γιατι εχει επιπτωση στην αποδοση, αφου λογικα δεν δουλευει καν χωρις nvidia;

Απο αποτελεσματα, σε i7 185*21, 5970 stock με 10.6 cat σε vista64 sp2, πηρα τα παρακατω με ολα maxed out.

physx off

attachment.php?attachmentid=40608&stc=1&d=1283101088

physx medium

attachment.php?attachmentid=40609&stc=1&d=1283101088

physx high

attachment.php?attachmentid=40610&stc=1&d=1283101088

post-11813-1416074579,4667_thumb.jpg

post-11813-1416074579,4944_thumb.jpg

post-11813-1416074579,5086_thumb.jpg

Σήμερα το τέλειωσα και εγώ !!!

Μικρούλι όντως για τόσα χρόνια αναμονής :mad:

Ps: Το magnum κάνει καταπληκτική δουλειά :rolleyes:

Χθες κατεβασα το mafia 2.. εκανα την εγκατασταση και ολα καλα μεχρι εκει..

Οταν ομως βαζω να παιξω το game με πεταει μεσα στο steam και εκει τελειωνουν ολα..:bye:

Τι εννοω..ειναι πολυ απλο μου ζηταει να το αγορασω για να το ξανα κατεβασω και δεν εχει πουθενα

επιλογη για να κανει ξεκινημα του παιχνιδιου..οποιος ξερει να μου πει τι θα κανω θα με βοηθουσε πολυ..:suicide:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.