Jump to content

MAFIA II

GruntGR

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply
Σε 2 μερες στα ραφια... Το gamespot δινει 8.5/10 και αν το demo ειναι αντιπροσωπευτικο τοτε το αξιζει.

Δεν ειναι βαρυ παντως, δε ξερω γιατι μερικοι ζοριζεστε τοσο...

εχει ερθει ηδη για pc/ps3

(Κάνε και καμιά παράθεση...)

Λοιπόν με GTX470 (μαμά clock), σε ανάλυση 1280χ1024 (crt 19άρι), με physx στο medium.

Το physx το έχω στην GTX470.

aha...

γιαυτο ειδες τοσο μεγαλη διαφορα απο την αλλαγη του επεξεργαστη.

γιατι παιζεις σε μικρη αναλυση

Την διαφορα την ειδε γιατι ειναι εν μερη cpu intensive το παιχνιδι, και σε 1920 να επαιζε παλι παρομοιες αυξησεις θα ειχε κοβω το κεφαλι μου, εγω ολα max ambient occlusion off vsync off 1680*1050 physx high ( + το κολπο για να εχει animated cloth μονο το μοντελο του Vito ) βγαζω 44fps average με gtx470 + 260 + q6700 στα 3.3, αμα βγαλω την 260 βγαζω 39, προφανως καποιο bottleneck παιζει, τρεχουν και οι καρτες σε pci express 1.0b 8x :p

βγαζω 44fps average με gtx470 + 260 + q6700 στα 3.3, αμα βγαλω την 260 βγαζω 39, προφανως καποιο bottleneck παιζει, τρεχουν και οι καρτες σε pci express 1.0b 8x :p

Αν περάσεις σε i7 θα πας πάνω από 70...

Την 260 τι την θέλεις? Ποιο πολύ ρεύμα καίει παρά δουλειά κάνει από όσο δείχνει.

:offtopic2:

το 8x δεν παίζει κάποιο ρόλο... δες και εδώ...

GTX 480 SLI PCIe Bandwidth Perf. - x16/x16 vs. x4/x4

:offtopic2:

στο κανονικό παιχνίδι έβγαλα σχεδόν πανομοιότυπα αποτελέσματα με του demo. Επίσης αυτή τη διαφορά που αναφέρεις από 20 σε 70 δυσκολεύομαι αρκετά... να την πιστέψω.. στα 1920χ1080 τουλάχιστον που είχα κάνει δοκιμή με τον Q9650 στα 3.6 αλλά και στα 4.5 είδα μικρή βελτίωση, όπως έχω πει σε προηγούμενο ποστ μου σε αυτό το thread.Επίσης εκεί που έβγαζα 39(στα3.6) στα 3.2 που είμαι αυτό τον καιρό, έπεσα στα 37.9.. οπότε προφανώς καταλαβαίνεις ότι και 2.4 να τον βάλω (όσο είναι default o 6600), δύσκολα θα πέσω κάτω από 35.., όπως και προφανώς η διαφορά σε αρκετά πράγματα του 6600@2.4 με του 920@4.. είναι χαώδης..

στο κανονικό παιχνίδι έβγαλα σχεδόν πανομοιότυπα αποτελέσματα με του demo. Επίσης αυτή τη διαφορά που αναφέρεις από 20 σε 70 δυσκολεύομαι αρκετά... να την πιστέψω.. στα 1920χ1080 τουλάχιστον που είχα κάνει δοκιμή με τον Q9650 στα 3.6 αλλά και στα 4.5 είδα μικρή βελτίωση, όπως έχω πει σε προηγούμενο ποστ μου σε αυτό το thread.Επίσης εκεί που έβγαζα 39(στα3.6) στα 3.2 που είμαι αυτό τον καιρό, έπεσα στα 37.9.. οπότε προφανώς καταλαβαίνεις ότι και 2.4 να τον βάλω (όσο είναι default o 6600), δύσκολα θα πέσω κάτω από 35.., όπως και προφανώς η διαφορά σε αρκετά πράγματα του 6600@2.4 με του 920@4.. είναι χαώδης..

Δυστυχώς δεν έχω pic με τον Q6600 πάνω, αλλά αν θες με τον i7 να σου βγάλω μία (αν και πιστεύω πως δεν έχει νόημα).

Ο LazyDog με 920@4 και 5900 (μάλλον χωρίς physx) βγάζει 96 οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν είναι μόνο η συχνότητα.

στους εξωτερικούς χώρους το παιχνίδι πετάει max 90 frames, στους εσωτερικούς και πιστολίδι γίνετε το έλα να δεις ... 18fps... υπάρχει καμία διαφορά με ht on/off στους i7

Και κανά screenshot από χρήση του επεξεργαστή ίσως ήταν διαφωτιστικό για την συγκεκριμένη περίπτωση

Δηλαδή εγώ με το σύστημα της υπογραφής να μην έχω ελπίδες να παίξω αξιοπρεπώς;

Εξαρτάται πως ορίζεις το αξιοπρεπώς πάντα, αλλά εγω νομίζω πως θα το παίξεις αξιοπρεπέστατα.

i7 920 3,8ghz ht off, 6gb ram, GTX285 stock, win7x64

1920X1080, vsync on, AO+AA on, ολα high και physx high (vito clothes tweak enabled)

εχω 40 με 45 avg και 30 min, αλλά δείχνει απόλυτα playable για εμένα μέχρι στιγμής (chapter 2).

Με τα ίδια settings στο benchmark βγάζω 25,9fps average, αλλά εχω την υποψία πως το bench είναι gtp. Ξεκινάει στα 42fps και σταδιακά οσο προχωράει φτάνει στα 25,9fps.

Χωρίς σκαμπανεβάσματα. Μιλάμε για γεωμετρική πτώση, που εμένα μου μυρίζει memory leak.

Συμπαθητικό το παιχνίδι. Δε ξέρω αν θα με κουράσει γιατί δεν είμαι καθόλου fan του είδους (το gta π.χ. δεν το εγκατέστησα ποτέ). Αναμένω τα πρώτα πιστολίδια για να δω το σύστημα μάχης. Εκεί θα κριθούν ολα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.