Jump to content

MAFIA II

GruntGR

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

wait a minute, οσοι εχετε ati + nvidia για physx ειστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ πως αξιοποιειται η καρτα σας ? Κατι μου λεει πως οταν ενεργοποειτε το physx απτο game ( medium ή high ) ολη την δουλεια την κανει η cpu

wait a minute, οσοι εχετε ati + nvidia για physx ειστε ΣΙΓΟΥΡΟΙ πως αξιοποιειται η καρτα σας ? Κατι μου λεει πως οταν ενεργοποειτε το physx απτο game ( medium ή high ) ολη την δουλεια την κανει η cpu

Πριν φορτώσω το σωστό...εχμμμ "patch" για να δουλεψουν τα τελευταία physx στην gts250 ,έβγαζα 13 fps.Επίσης βλέπω ένα load 50% στην nvidia.APEX high πάντα.

Το πιο πιθανό μάλλον.

Πρέπει να αναβαθμιστείς σε i7, αν θες να δεις παραπάνω fps.

έκανα πρόχειρη δοκιμή με τον 9650 στα 4.5 και μέχρι να φάω "άκυρο" (κάπου στη μέση του bench με default την 470, ζήτημα να πήγαινε 2-2.5fps καλύτερα, χοντρικά δηλαδή για 25% παραπάνω cpu, 6% καλύτερα fps, όποτε μάλλον μικρή θα έκρινα τη συνεισφορά του επεξεργαστή..

Έχει εδώ επιδόσεις με όλες σχεδόν τις κάρτες που κυκλοφορούν (ή κυκλοφορούσαν!) στο demo του mafia II

http://translate.google.com/translate?hl=ru&ie=UTF-8&sl=ru&tl=en&u=http://gamegpu.ru/&prev=_t&rurl=translate.google.com

Μουφα βρωμανε τα test τους ... Aπλα ενα ΕΛΕΟΣ!

1. Εγω σε 3240χ1920+χ16ΑF+noAA+ολα full+PHYSX OFF εχω ->

mafiak.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

39,3 fps average

Παντως το demo παιζει χαλαρα πανω απο 45-50 fps, δεν συναντησα προβληματα αν και η αναλυση ειναι τεραστια...

2. Σε 1920χ1080 βγαζω απο 90 fps average (1920χ1080+x16ΑF+AA+ολα full+PHYSX OFF)

mafia1920x1080aa.th.jpg

Οσο και για τα 2 τα min που ειναι χαμηλα πραγματικα δεν εβγαλα ακρη να δω που τα πιανει! Πουθενα δεν τα βλεπεις!!!

Ενα ξερω οι 300 Λακεδαίμονες έπεσαν ηρωικά στις Fermoπύλες :hehe:

Καποτε ο Candy ειχε πει ριχτε λασπη εχω μπουλντοζα....με αυτο το review τι θα ειχε να πει! Γεμισα την μπουλντοζα με λασπη και την ξεφορτωνω στα χωραφια της ΑΤΙ... :hehe:

Fermi boys detected -> [ame=http://www.youtube.com/watch?v=2QkyfGJgcwQ&feature=player_embedded]YouTube - The Misunderstanding - Presented by AMD[/ame] :hehe:

πάντως έχω λιγότερα fps από όσο γράφει στα 1920*1200 + high physx

Γιώργο, κάποια διαφορά μπορεί να οφείλεται στο ότι τρέχουν σε 1920*1080, στο ότι έχουν i7 στα 4.25ghz, και ίσως σε διαφορετικό physx driver.

Επίσης αναφέρουν για τα minimum...

Tests were conducted on internally Game Bench Mark. Average FPS was from the results, and the minimum of personal observations. The frame counter in the Mafia II - Public Demo was so sensitive that the fixed frames of hundredths of seconds and could give a very low minimum values, and therefore had to resort to this procedure ...

Kαλά, demo είναι, μην αγχώνεστε

Θα είναι φοβερό game πάντως - θα το αγοράσω στάνταρ

Μουφα βρωμανε τα test τους ... Aπλα ενα ΕΛΕΟΣ!

1. Εγω σε 3240χ1920+χ16ΑF+noAA+ολα full+PHYSX OFF εχω ->

mafiak.th.jpg

39,3 fps average

Παντως το demo παιζει χαλαρα πανω απο 45-50 fps, δεν συναντησα προβληματα αν και η αναλυση ειναι τεραστια...

2. Σε 1920χ1080 βγαζω απο 90 fps average (1920χ1080+x16ΑF+AA+ολα full+PHYSX OFF)

mafia1920x1080aa.th.jpg

Οσο και για τα 2 τα min που ειναι χαμηλα πραγματικα δεν εβγαλα ακρη να δω που τα πιανει! Πουθενα δεν τα βλεπεις!!!

Ενα ξερω οι 300 Λακεδαίμονες έπεσαν ηρωικά στις Fermoπύλες :hehe:

Καποτε ο Candy ειχε πει ριχτε λασπη εχω μπουλντοζα....με αυτο το review τι θα ειχε να πει! Γεμισα την μπουλντοζα με λασπη και την ξεφορτωνω στα χωραφια της ΑΤΙ... :hehe:

Fermi boys detected -> http://www.youtube.com/watch?v=2QkyfGJgcwQ&feature=player_embedded :hehe:

καταρχήν ... ATI BOY detected και τα άλλα για βελιγκέκες-καραγκιόζηδες-χαϊτζαβάτες... σε άλλο παραμυθάκι plz...

κατά 2ον...

1)

5870 στα 950/1250(max settings me AA):

2)

Το game πολύ καλο.

87370839.th.png

3)

ΑΤΙ εχω , NO PhysX!

Το οτι ψιλοσερνεται χωρις το PhysX ειναι βεβαια το χειροτερο.

4)

kopros έχω την εντύπωση ότι έχεις κλειστό το anti-aliasing...δεν το πιάνει αν δεν κάνεις restart το game αφού βάλεις τις ρυθμίσεις...έτσι την πάτησα και γω την πρώτη φορά και έβγαλα 87 fps average με aa on. Έλα όμως που δεν το πιάνει. Αν κάνεις restart το game θα δεις fps σαν τα παιδιά από πάνω (γύρω στα 56-57 χωρίς physX).

μελέτησε τα προσεκτικά... (ειδικά το 4...) και εξήγησέ μου γιατί οι άλλοι έχουν τα συνηθισμένα fps... (~60) και εσύ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ...

ξαναμελέτησε το 4... (για άλλη μια φορά)...

Βέβαια με τόση ΚΟΛΑΣΗ όλο και κάποια προνομιακή σχέση με τον ΕΩΣΦΟΡΟ θα έχεις.. οπότε ίσως να εξηγούνται έτσι τα αποτελέσματα...(σου)

ΤΙP : με ambient occlusion off (έχει αλήθεια τέτοιο η ΑΤΙ?) και off το ΑΑ (όπως κάτι τέτοιο μοιάζει να έχεις...) μια Fermo-φόρα 470 στοκ είναι εδώ... (και η cpu δεν είναι και στα 3.6.. αλλά 8x400)

ΤIP2: "Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του , ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει"

post-172-1416074562,8744_thumb.jpg

1. ambitient εχει κανονικα η ΑΤΙ....μονο που τα games που το υποστηριζουν (δηλαδη σαν το mafia) απλα δεν το βαζει απο το driver!

2. Για να δω το αλλο που λες με το restart δεν το εκανα....( το εκανα 65-70 fps)

3. Εγω που το παιζω και με physx on (λογικα απο cpu) πανω απο 40fps ειμαι στο χαμο σε αναλυση 3240χ1920....απολυτα playable (60ari οχι αλλα δεν εχει ροη το gameplay και οχι κολληματα)!

...λεω με τα αμαξια και τις εκρηξεις! Βλεπω κομματια να ξεκολανε και τα λοιπα, βεβαια σε nvidia θα εχει more ...

οσο για το βιντεακι το γουσταρα και το ανεβασα τα σπαει (μην το δεις)!! αφου βρηκα και τα πρασινοπαιδα μαζεμενα....

Επειδη αυτα τα νουμερα δεν παιζουν ο εξυπνος περιμενει patch kai driver γιατι εαν ισχυει κατι τετοιο, πρεπει να εισαι το τριτο για να πας για 470 επειδη ΕΠΕΣΕ Ο ΝΤΑΒΑΣ ΜΕ ΛΑΔΙ!!! (nvidia game ειναι)

..παντως με cpu physx μου παει καλα, κανενα αλλο game δεν πηγαινε ετσι με physx απο cpu. (Εδω εκανα restart γιατι το ηθελε)

1. ambitient εχει κανονικα η ΑΤΙ....μονο που τα games που το υποστηριζουν (δηλαδη σαν το mafia) απλα δεν το βαζει απο το driver!

το "εχει" με το ΕΧΕΙ, εχει μεγαλη διαφορα , και εδω θα χρειαζοντουσαν αρκετα screenshots, το οποιο δεν ειναι μισου λεπτου δουλεια..

2. Για να δω το αλλο που λες με το restart δεν το εκανα....

περιμενω...

3. Εγω που το παιζω και με physx on (λογικα απο cpu) πανω απο 40fps ειμαι στο χαμο σε αναλυση 3240χ1920....απολυτα playable!

physx on??? (ποσο "ΟΝ"?) medium? high? γιατι σε high και σε αυτη την αναλυση μονο με cpu.... και 980Χ να ειχες, μαλλον ΔΕΝ θα χες... , για off μοιαζει...

...λεω με τα αμαξια και τις εκρηξεις! Βλεπω κομματια να ξεκολανε και τα λοιπα, βεβαια σε nvidia θα εχει more ...

οσο για το βιντεακι το γουσταρα και το ανεβασα τα σπαει (μην το δεις)!! αφου βρηκα και τα πρασινοπαιδα μαζεμενα....

Δε χρειαζεται να απολογηθεις... μπηκες σε serious defence mode με αυτο που διαβαζω... δεν το ειδα καν.. ουτε ειχα σκοπο..(να το δω)

Επειδη αυτα τα νουμερα δεν παιζουν ο εξυπνος περιμενει patch kai driver γιατι εαν ισχυει κατι τετοιο, πρεπει να εισαι το τριτο για να πας για 470 επειδη ΕΠΕΣΕ Ο ΝΤΑΒΑΣ ΜΕ ΛΑΔΙ!!!

οσο για την 470... να ναι καλα καποιοι που την εδιναν 250 εδω μεσα οταν ειχε στο πλαισιο 350... οποτε ηταν clear choice... και αφου εχει ιδια καταναλωση σε idle με την παλια μου 285, αλλα καμια 40αρια VA λιγοτερη σε load (ελεω downvoltaging..) ηταν ακομη πιο win-win κατασταση.

High τα physx ..... βλεπω οτι φευγουν κομματια, particles, και αλλα τζαρτζαλα...Αλλα σε nvidia δεν ξερω τι φευγει... στην σκηνη με εκρηξεις δεν επεσα κατω απο 35 fps (με το πυροβολο) με fraps se 3240x1920

Επειδη ειναι ΖΩΑ οι programmers θα κανω συνεχεια restart....συνεχεια!

για το ΑΑ απαντησα σε 1920χ1080 εβγαλα 67 fps απο 90 fps...

250 καλη τιμουλα την τσιμπησες!

Μάλλον στις εκρήξεις των αυτοκινήτων.

Εδω δεν πεφτω σε αναλυση 3240χ1920 με physx on (χωρις ΑΑ) min στο demo ειδα μεχρι 35fps .... ειναι δυνατον να εχω min 20 στα 1920χ1080 στο benchmark .... ME TIPOTA!!!

Το bench εχει λογο υπαρξης πως και δεν δινουν ενα σετ μπρατσακια nvidia για την θαλασσα!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.