Jump to content

MAFIA II

GruntGR

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Εννοώ λέγοντας μνήμη, μήπως κάνει χρήση μνήμης της κάρτας γραφικών που έχει πρόβλημα.

Αν δεν στο κάνει σε άλλα πάω πάσο, αλλά σαν ιδέα είπα μήπως.

Και ο κώδικας ίσως φταίει του παιχνιδιού ή ακόμη και κακή τροφοδοσία της vga.

Τώρα άμεσα κάτι άλλο δε μου ρχεται.

Το παιχνίδι και τα αρχεία του να έχουν προβληματικά μέρη;Τραβηγμένο...

τι να πω....ειλικρινά δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό τροφοδοσία κανονικά όλα, θερμοκρασίες όλα οκ, υπερχρονισμος όχι εκτός ορίων....δεν ξέρω....το μόνο που με καθησυχάζει είναι ότι δεν το κάνει σε όλα τα παιχνίδια !!

Aste giati mallon eksaitias tou ekapsa to PSU sto pc mou :) Exw Nvidia on board 512MB me PhysX kai mia ATI 3870HD (1GB)....

Meta apo 2 wres omws...tsafffff :):hi:

Κάνε edit το ποστ σου και γράψε το στα ελληνικά(διάβασε κανόνες) γιατί καραδοκεί ο Neph ένα κλικ μακριά. :p

καλα ποσο βλακες μπορει να ειναι αυτοι που φτιαξαν το παιχνιδι ;

ειναι δυνατον να βλεπουμε το εσωτερικο του κεφαλιου σε φρεναρισματα;

τι να πω....ειλικρινά δεν ξέρω γιατί το έκανε αυτό τροφοδοσία κανονικά όλα, θερμοκρασίες όλα οκ, υπερχρονισμος όχι εκτός ορίων....δεν ξέρω....το μόνο που με καθησυχάζει είναι ότι δεν το κάνει σε όλα τα παιχνίδια !!

Δε χρειάζεται να το κάνει σε όλα τα παιχνίδια για να έχει πρόβλημα. Είναι κλασσική περίπτωση υπερχρονισμού που δεν τραβάει. Ρίξε κλόκια και να ελπίζεις να μη σου έχει τσουρουφλίσει μνήμες.

καλα ποσο βλακες μπορει να ειναι αυτοι που φτιαξαν το παιχνιδι ;

ειναι δυνατον να βλεπουμε το εσωτερικο του κεφαλιου σε φρεναρισματα;

είναι κάποιο mod

Δεν πιστεύω ότι ρώτησε αυτό. Μάλλον απορεί στο ότι μπορείς να δεις το εσωτερικό στο φρενάρισμα.

Δεν πιστεύω ότι ρώτησε αυτό. Μάλλον απορεί στο ότι μπορείς να δεις το εσωτερικό στο φρενάρισμα.

θα το εξηγήσω πιο αναλυτικά είναι κάποιο mod από κάποιον άγνωστο (ΟΧΙ από την εταιρία παραγωγής του παιχνιδιού) για αυτό όταν φρενάρει βλέπει τα εσώψυχα του

υπέροχο παιχνίδι.Τερματισμός μέσα σε 3 μέρες,με λίγο ύπνο ήταν εθιστικό δεν φταίω εγώ.Γραφικά του μ'αρεσαν πάρα πολύ,όλη την ώρα έφτιαχνα τα αυτοκίνητα...

Σαν τις λιμουζίνες δεν είχε πάντως.:woot:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.