Jump to content

MAFIA II

GruntGR

Recommended Posts

Πολύ υποδεέστερο από το mafia 1.Το simulation δεν θα έλεγα ότι κάνει την οδήγηση ρεαλιστική.Ούτε χειροκίνητο κιβώτιο δεν έχει όπως στο 1 και το αυτοκίνητο γλιστράει πολύ.Το map είναι μικρό σε σχέση με το 1 και δεν έχει εκτός πόλης χάρτη.Στο chapter 8 που είμαι τώρα ακόμα αγώνες αυτοκινήτου δεν είδα.Αποστολές εκτός story δεν έχει ακόμα.Και πολλά cut scenes.Περισσότερο χρόνο αυτές τρώνε.

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply
οφείλω να ομολογήσω πως είναι αρκετά προσεγμένο...

Πολυ ωραιο το game, προσωπικα εχω παθει πλακα!

Ατμοσφαιρα, πλοκη, ΓΡΑΦΙΚΑ, οπου να ναι τερματιζω!

vito....

που και να το τερματισεις εκει να δεις πλακα :TD:

γω παντως έμεινα, λέω καλα αυτο ειναι?

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=YB9tLnlbJag&feature=related]YouTube - aparadektoi -ti egine re paidia??? No2[/ame]

Τι εγινε ρε παιδια τελειωσε και πως τελειωσε ετσι ??? :(

Π-Α-Ι-Χ-Ν-Ι-Δ-Α-Ρ-Α :)

Στα μόνα παιχνίδια που μου το έκανε ήταν στο τελευταίο prince of persia και τώρα στο mafia, σε σημεία που βρέχει, που υπάρχει αίμα και τέτοια....είναι εκνευριστικό ενώ όλο το υπόλοιπο παιχνίδι πάει άψογα !!

Στο prince of persia το έκανε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό......ααα και στο Modern Warfare 2 και εκεί χαμός από τετραγωνάκια γινόταν...και τότε ας πούμε είχα τους οfficial 10.6 !!

I am disappointed :p

Στα μόνα παιχνίδια που μου το έκανε ήταν στο τελευταίο prince of persia και τώρα στο mafia, σε σημεία που βρέχει, που υπάρχει αίμα και τέτοια....είναι εκνευριστικό ενώ όλο το υπόλοιπο παιχνίδι πάει άψογα !!

Στο prince of persia το έκανε σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό......ααα και στο Modern Warfare 2 και εκεί χαμός από τετραγωνάκια γινόταν...και τότε ας πούμε είχα τους οfficial 10.6 !!

I am disappointed :p

Welcome to the club.

Εμενα στο MW2 το κανε στο single στην προ-τελευταια πιστα θυμαμαι.

Με νεωτερους driver δεν ειχα προβλημα.

Welcome to the club.

Εμενα στο MW2 το κανε στο single στην προ-τελευταια πιστα θυμαμαι.

Με νεωτερους driver δεν ειχα προβλημα.

Παιδες τοσες καρτες περασαν απο τα χερια μου αυτο το προβλημα που λέτε δεν το εχω δει!

Τι στο διαολο ειναι ? και ποια ειναι η αιτια ?

δωστε μου ενα screenshot

Ορίστε δυστυχώς δεν έτυχε σκηνικό που να βρέχει και έτσι έκανα μια αποστολή τραβώντας βίντεο....δυστυχώς τα βίντεο είναι 700MB το καθένα οπότε σας δείχνω ένα screenshot το οποίο έχει αυτό που λέω σε πολύ μικρό βαθμό !!

attachment.php?attachmentid=40721&stc=1&d=1283952310

post-8723-1416074591,5622_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.