Jump to content

MAFIA II

GruntGR

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Όλα high στα 1680*1050 και την καρτα στα 885/1215

mafia2y.jpg

και αυτη με physx high που δοκιμασα για πλακα μιας και δεν εχω nvidia και δεν περιμενα να δω διαφορα.τελικα παρολο που γονατίζει το σύστημα η μόνη διαφορά που βλέπω ειναι στα ρούχα.Κυματίζουν,τσακίζουν,τραβιούνται από τις κινήσεις των χαρακτήρων και τα σχετικα.

mafia2aphexhigh.jpg

κανονικα δεν θα έπρεπε να μην υπάρχει καμία διαφορά?

Ένα συγκριτικό.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=qzkIhgp27r8]YouTube - Mafia 2 - Xbox 360, Ps3 and Pc Compare [1080p][/ame]

Τα βίντεο δεν και ό,τι καλύτερο για να κρίνεις, αλλά κάποια συμπεράσματα μπορούν να βγουν με σχετική ασφάλεια.

Η ουσιαστική διαφορά είναι στα physics και το καταλαβαίνει κανείς στη σκηνή με το γάζωμα της κολώνας.

Για την ανάλυση στον καθρέφτη δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα. 1500 Mb η GTX 480, 256 η κονσόλα.

Κατά τ'άλλα βλέπεται εσείς κάτι ασυνήθιστο στο συγκεκριμένο game. Κάτι που να λέει "Είμαι για gtx 470 SLI μαζί". Όσο και αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να βρω κάτι.

Tωρα που γυρισα απο διακοπες θα ξανακανω δοκιμες ....γιατι τα αποτελεσματα μου δεν ταιριαζουν με τα δικα σας...

Εγω με physx on παιζει μια χαρα, τουλαχιστον δεν σερνεται...

θα παω να βαρεσω τοιχους με το οπλο να δω...

Παιδες τελικα στα physx στους τοιχους με τις πετρουλες ΣΕΡΝΟΜΑΙ και εγω... Απλα εγω επαιζα μεχρι τα αμαξακια που τα ανατιναζα....

δίνει τόσο πολύ η 9600gt??

Και εγώ για δοκιμή την έβαλα και δεν βλέπω να την βγάζω μέχρι τα έρθει το mafia και να το τερματίσω :D

Έχει νόημα να κλοκάρω τις κάρτες ?? (αν με Oc φτάσω τα 40 καρέ θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ...)

Και εγώ για δοκιμή την έβαλα και δεν βλέπω να την βγάζω μέχρι τα έρθει το mafia και να το τερματίσω :D

Έχει νόημα να κλοκάρω τις κάρτες ?? (αν με Oc φτάσω τα 40 καρέ θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος ...)

Πόσο θα φτάσεις δεν ξέρω.δεν χάνεις τίποτα πάντως να δοκιμάσεις.Κρίμα κατά τη γνώμη μου να έχεις την 5850 στα Stock

EDIT:

Για να παρεις μια ιδεα με ολα μαχ physx off stock η 5850 εχω 51.3 average έναντι των 62.9 όταν την έχω στα 885/1215

και σε μένα μου χάλασε τη φωτεινότητα αλλά με ένα restart όλα οκ.θα διορθωθεί κ αυτό με κάποιο update.

Και σε μένα χάλασε η φωτεινότητα μετά το demo, με CTRL + ALT + DEL φτιάχνει, δεν είναι ανάγκη για restart.

Το παιχνίδι έχει ωραία γραφικά, ειδικά στα πρόσωπα. Η οδήγηση με ξενίζει κάπως. Διάβασα ότι κυκλοφορούν trainers που σταματάνε την αντίστροφη μέτρηση στο demo και μπορείς να παίξεις όσο θες, αλλά δεν το δοκίμασα ακόμα. Με όλα full έχω average ~55fps αν βάλω medium PhysX πέφτω στα 18 με την CPU να χρησιμοποιείται στο ~30%. Αστεία πράματα...

Δε βλέπω να το αγοράζω σύντομα πάντως...

Ποιο ps3, εγω μολις το ειδα στο 360 στο σαλονι και κοντεψα να ξερασω, σαν παιχνιδι του wii μοιαζει, τιγκα στα jaggies, απειρο tearing και μπολικη θολουρα, το μονο θετικο απο ολη την εμπειρια ητανε το 360 controller στην οδηγηση λογω του μοχλου και της αναλογικης σκανδαλης ( σκετη απολαυση στο simulation mode ) , χθες ελαβα μυνημα πως μου σταλθηκε η collectors απο καναδα, μου φαινεται θα εχω συνδεμενο το controller και οποτε θα μπαινω σε αμαξι θα χρησιμοποιω αυτο αντι για το πληκτρολογιο, εξαλου αποτι καταλαβα δεν σου επιτρεπει να πυροβολεις ενω οδηγας οπως στο πρωτο mafia :(

Σαν παιχνιδι αποτι μου φαινεται θα ειναι ευκολο ( ειδικα με το ποντικι ) και συντομο, απο ατμοσφαιρα και σεναριο ομως πρεπει να πηγαινει πολυ καλα αν κρινω απτο demo

Ποιο ps3, εγω μολις το ειδα στο 360 στο σαλονι και κοντεψα να ξερασω, σαν παιχνιδι του wii μοιαζει, τιγκα στα jaggies, απειρο tearing και μπολικη θολουρα, το μονο θετικο απο ολη την εμπειρια ητανε το 360 controller στην οδηγηση λογω του μοχλου και της αναλογικης σκανδαλης ( σκετη απολαυση στο simulation mode ) , χθες ελαβα μυνημα πως μου σταλθηκε η collectors απο καναδα, μου φαινεται θα εχω συνδεμενο το controller και οποτε θα μπαινω σε αμαξι θα χρησιμοποιω αυτο αντι για το πληκτρολογιο, εξαλου αποτι καταλαβα δεν σου επιτρεπει να πυροβολεις ενω οδηγας οπως στο πρωτο mafia :(

Σαν παιχνιδι αποτι μου φαινεται θα ειναι ευκολο ( ειδικα με το ποντικι ) και συντομο, απο ατμοσφαιρα και σεναριο ομως πρεπει να πηγαινει πολυ καλα αν κρινω απτο demo

Δεν σε πιστευουμε στο ps3 θα ειναι 1080p τεζα 60 fps... ας ειναι καλα ο Cell! :hehe:

Στο ps3 ειναι 2χ χειροτερο απο του χβοχ 360

Στο pcaki ειναι πολυ δυνατο, μου αρεσει πολυ! Και το eyefinity τα σπαει 5760χ1080 αλλα χωρις physx το παιζω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.