Jump to content

My 11's plexi-chipset and vga block !!!

antonisk7

Recommended Posts

Kαι εδώ ο πάτος του. Το μπλοκ ήρθε καλογυαλισμένο και με τα πλαϊνά προστατευμένα με βερνικι (κατι που δεν εχει το dangerden και εχει αρχισει να παιρνει την πατινα του χρόνου)

post-53-1416070788,5395_thumb.jpg

Αποτελέσματα ? Τα μπλοκ δεν φάνηκε να προσθέτουν κατι σημαντικο στη θερμοκρασία του συστήματος..1-2 βαθμούς σε full load. H πλάκα είναι οτι μετρωντας τη θερμιοκρασια στην πισω πλευρα του core της vga , εχει 31,2 βαθμους. Παλιότερα δεν μπορούσες να την ακουμπήσεις , έκαιγε.

Για το chipset δεν έχω τρόπο μέτρησης . αλλά σίγουρα κάνει δουλειά. Όπως και να χει είναι πανέμορφο και μου αρεσει να το έχω !

post-53-1416070788,8916_thumb.jpg

κορυφη

πανεμορφα τα blocks του Eleven και απο τι βλεπω πρεπει να ειναι και top ποιοτητας...

αλλα και το στησιμο στο pc σου δεν παει πισω......

οι plexy βασεις ειναι το κερασακι στην τουρτα παντως... (πολυ καλη ιδεα...)

Αντωνη μπραβο και καλο o/c....

αντε να δουμε και τπτ αποτελεσματα ........

:jump: :jump: :jump:

(κανoντας χρηση της μηνιαιας επιτρεπομενης ποσοτητας ΖΖΖ που μου αντιστοιχει ):

Eleven rulezzzzzzz

Αρχική απάντηση από Vagouridis [Σήμερα, στις 02:13]

ΔΔυστηχως δεν κανουν τρελλη δουλεια γιατι εχουν και ενα τρελλο χοντρο πατο....

Aσε που "γεμιζουν" θερμικως και γρήγορα.Μα φυσικα προκειται για τις γνωστοτατες REVOLTEC.Eχει δοκιμασει με κανενα ανεμιστηρα να τις βαραει κανεις?

Κερδισε κανα mhz mem oclock?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.