socratis10 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 9, 2010 Θελω να αγορασω ενα media player αλλα δεν ξερω ποιο.Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 3WD media player tv LIVEXstreamer το απλο ή το προ[δεν μπορω να το βρω πουθενα ομως ]Και τελος το Ac playon hd mini[δεν εχω καταλαβει τις διαφορες με το κανονικο[οχι μινι]Ποιο θα μου λεγατε να παρω?Διαθετω εως και 160. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanoolhs Αύγουστος 10, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 Περιμενε λιγο ακομα http://www.thelab.gr/showthread.php?t=82498 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Αύγουστος 10, 2010 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 Δεν ξέρω για όλα, αλλά το WD-Live παίζει τα πάντα και τα κοάλα δοκιμασμένα. Αν βγαίνει πιο φθηνό απο τα άλλα το χτυπάς με κλειστά μάτια. Δεν ξέρω αν θέλεις να κάνει και άλλα πράγματα το media player αν τα άλλα είναι καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
socratis10 Αύγουστος 10, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 Επειδη δεν εχω και την τρομερη υπομονη,ποτε θα βγει αυτο το καινουγιο WD?Απο το xtreamer και το wd ποιο θα λεγατε να παρω.Σας λεω απο τωρα οτι δεν εχω προβλημα να δωσω 160 ευρω ,οποτε αν το xtreamer ειναι καλυτερο[ειναι και πιο ακριβο]θα παρω το xtreamer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reficul Αύγουστος 12, 2010 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 εγω θα σου προτεινα να παρεις ενα Playon!HD (οχι το μινι) σε περιπτωση που θελεις μετα να βαλεις και σκληρο δισκο ...φυσικα δεν θελω να το παρει κανεις στραβα επειδη εργαζομουν για την AC-Ryan που βγαζει τα playon μοντελα ...αλλα το mini εχει 90 euro με hdmi καλωδιο και lan σε σχεση με το ''καινουργιο'' WD ...το μεγαλο εχει και δυνατοτητα να περνει SD cards ...οσο για την συσκευη πριν αγορασεις ...κοιτα και λιγο το support φιλε καθως και το ποσο συχνα βγαινουν ανανεωσεις για την συσκευη που θα διαλεξεις ...final choice is up to u !!!Reficul Link to comment Share on other sites More sharing options...
crmaris Αύγουστος 12, 2010 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 12, 2010 Επειδη δεν εχω και την τρομερη υπομονη,ποτε θα βγει αυτο το καινουγιο WD?Απο το xtreamer και το wd ποιο θα λεγατε να παρω.Σας λεω απο τωρα οτι δεν εχω προβλημα να δωσω 160 ευρω ,οποτε αν το xtreamer ειναι καλυτερο[ειναι και πιο ακριβο]θα παρω το xtreamer.To xtreamer pro είναι πολύ καλό αλλά είναι πολύ κάγκουρες αυτοί που το βγάζουν και αυτό θα έχει συνέπεια και στο support. Εμένα επίσης με νευριάζει που διαφήμιζαν χαρακτηριστικά που καν δεν είχαν έτοιμα (π.χ. HD passthrough). Επίσης έλεγαν κάτι μήνες τώρα ότι θα βγάλουν καινούριο firmware το οποίο θα είχε όλα αυτά που υποσχέθηκαν αλλά μετά και καλά βρήκαν bugs κτλ και δεν το κυκλοφόρησαν και είναι στην αναμονή. Αν το πάρεις πάντως πάρτο από Ebay γιατί δεν ξέρω τι αναμονή έχει τώρα το online shop τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
socratis10 Αύγουστος 16, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 16, 2010 Πηρα το media player xtreamer το απλο,στα 140 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akilleas Αύγουστος 17, 2010 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 17, 2010 Πηρα το media player xtreamer το απλο,στα 140Εάν μπορείς γράψε μας και τις εντυπώσεις σου σαν απλό χρήστης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reficul Σεπτέμβριος 2, 2010 #9 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 Εάν μπορείς γράψε μας και τις εντυπώσεις σου σαν απλό χρήστης... δεν τον βλεπω να επιστρεφει ''εθεαθηκε στην Ομονοια να το σπαει '':nuke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Σεπτέμβριος 2, 2010 #10 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2, 2010 90 ευρω που κανει ρε παιδια το playon ? 120 το εχουν τα multirama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reficul Σεπτέμβριος 3, 2010 #11 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 3, 2010 90 ευρω που κανει ρε παιδια το playon ? 120 το εχουν τα multiramaλογικη τιμη βαλανε για να σε δελεασουνε ... αν μπεις στη ιστοσελιδα της acryan εχει 90 αλλα τα μεταφορικα απο Ολλανδια για Ελλαδα ειναι 25 ευρω συνολικα δηλαδη 115 ευρω .αρα αν θες εξυπηρετηση local πας multirama αν δεν σε ενοχλει το παραγγελνεις απο την πηγη ...φυσικα στο παρακτω link εχει και πιο φθηνα καταστηματα : http://www.skroutz.gr/s/278695/AC-Ryan-Playon-HD-mini.htmlαυτα απο μενα Φιλικα Reficul Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnnyX Σεπτέμβριος 6, 2010 #12 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2010 α γεια σου..γιατι εγω δε μπορω να το βρω 90 απο πουθενα ..και στη τελικη αυτο μετραειτα αλλα καταστηματα...ειναι απολυτως τοπικα οποτε δε με εξυπηρετουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.