Jump to content

Θα αγοράζατε/έχετε αγοράσει SSD από ebay(ή γενικά εξωτερικό);

sadako

Recommended Posts

Ζαχαρώνω εδώ και καιρό έναν, γιατί είναι κρίμα να έχω i7-860 με 8GB και να βλέπω καθυστερήσεις στο σύστημά μου λόγω σκληρού. Είχα πει αρχικά να περιμένω μήπως πέσουν οι τιμές (με τον ερχομό στην αγορά μεγαλύτερων μοντέλων), αλλά αντ'αυτού, οι τιμές ανέβηκαν κι άλλο!!

Πιστεύω ότι για το λειτουργικό και κάποιες εφαρμογές (παιχνίδια δεν πολυμπαίνουν, το πολύ 1-2), μου φτάνουν τα 64GB, αν και για να είμαι σίγουρος θα ήθελα έναν 80άρη. Είχα κολλήσει με τον postville που "φοριέται" πολύ και λέγεται πως είναι ο πιο γρήγορος, αλλά βλέπω πως αυτός έχει πάει στα 215 στην καλύτερη. Εγώ για 80GB έδινα γύρω στα 150-170.

Εκεί είναι που είπα να δω λίγο τι παίζει στο εξωτερικό και είδα στο ebay τον postville ακόμα και με 165 ευρώ. Απλά δεν ξέρω αν μπορώ να εμπιστευτώ τέτοια αγορά από εξωτερικό, πόσο μάλλον ebay (από κατάστημα βέβαια, όχι από μεμονωμένο χρήστη).

Κυρίως φοβάμαι καταπόνηση κατά την μεταφορά και κατά δεύτερον περίπτωση εγγύησης από τυχόν fail..

Το έχει επιχειρήσει κανείς;

Πολλές φορές και για πολύ πιο ευπαθή πράγματα. Μην τον φοβάσαι τον SSD, είναι μικρός, συμπαγής, χωρίς κινητά ή εξέχοντα μέρη.

Στο θέμα της εγγύησης, όπως είπες και συ αγοράζουμε μόνο από μαγαζιά αφού ρίξουμε μια ματιά στην αξιολόγηση. Εμπιστεύεσαι δηλαδή το ελληνικό E-shop.gr περισσότερο απ'όσο ένα Ebay μαγαζί που έχει όλες τις αξιολογήσεις του online;

Χμμμ... Η αλήθεια είναι πως επειδή δεν είμαι και τρομερά εξοικιωμένος με αγορές online, μου παρέχει μια μεγαλύτερη "ασφάλεια" (μάλλον περισσότερο ψυλοχογικό είναι), να ξέρω που είναι ακριβώς το μαγαζί, να μπορώ να πάω εκεί και να του το στρίψω την μούρη (που λέει ο λόγος) ή να απαιτήσω, παρά να βασίζομαι σε τηλεφωνίκες ή "email-ικές" επικοινωνίες..

Επί του θέματος, μπορείς να μου πεις συγκεκριμένα από που έχεις ψωνίσει; Αν μπορείς να μου προτείνεις και συγκεκριμένο μοντέλο SSD, ακόμα καλύτερα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.