Jump to content

Atiman και θέμα κώδικα οδηγών ΑΤΙ

atiman

Recommended Posts

Αφού διάβασα προσεκτικά όλα τα posts σας, ας δώσω κάτι παραπάνω, γιατί πολλοί αρέσκονται στο να βάζουν στο στόμα μου λόγια που δεν είπα.

1) Δεν κατηγορώ κανέναν για κλοπή. Είπα ότι κάποιος κατηγόρησε κάποιον κι εγώ ζητάω τα ρέστα φυσικά.

2) Πανέα, απ' όσο θυμάμαι δεν αποχώρησες οικειοθελώς, υποθέτω μετά τα πολλά ban κατάλαβες ότι δεν σου κάνει το forum. Και απ' ότι θυμάμαι από τα τελευταία γεγονότα, η υγεία του TheLab δεν ήταν στις προτεραιότητές σου.

3) Το να μου λες ότι το Off topic είναι το πιο μεγάλο φόρουμ, είναι πέρα για πέρα άκυρο, καθώς είναι μία κατηγορία από μόνο του. Επίσης, είναι το φόρουμ με το λιγότερο moderation. Κοινώς, your argument is invalid.

4) Πανέα και πάλι, για να τα ξεκαθαρίζουμε. Η γνώμη σου εδώ μέσα δεν μετράει σαν "παλιό μέλος" όπως θα ήθελες να περάσεις, αλλά ως κάποιος που έγινε ban και αποφάσισε να κάνει 2ο λογαριασμό για να πει κάτι.

Τέλος, σχετικά με το θέμα με τον atiman, από εμάς μπορεί να κάνει ο καθένας εδώ ότι θέλει. Να προσφέρει όπως θέλει, με όποιον τρόπο θέλει. Αλλά ξεκαθαρίζω:

Οτιδήποτε κατεβάζετε/δοκιμάζετε/φτιάχνετε είναι με δική σας ευθύνη και δεν αντιπροσωπεύεται/αναγνωρίζεται από εμάς.

Δική σας δουλειά, δική σας ευθύνη. Με χαρά δεχόμαστε όσους βοηθάνε την κοινότητα και με χαρά μπορούμε να χαιρετήσουμε όσους δεν ενδιαφέρονται για αυτήν και προτιμάνε τη χολή.

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Κατι τελευταίο που θέλω να ξεκαθαρίσω...

Καταλαβαίνω ότι ο Ατιμαν έχει βοηθήσει πολλά μέλη και έχει ξοδέψει τον χρόνο του απατώντας σε ερωτήσεις. Είναι καλό για κάθε φορουμ να υπάρχουν τέτοια μέλη που βοηθάνε την κοινότητα οικιοθελώς. Μόνο εύσημα μπορει να του δώσει κανεί για την προσφορά του στο forum - πράγματι :) Ωστόσσο, αυτό δεν έχει καμία σχέση με το θέμα αυθεντικότητας των drivers.

Η στάση σου Ατιμαν είναι περίεργη. Αφού είναι δικό σου ο κώδικας λοιπόν, γιατί δεν επιτήθεσαι στον TwL αλλά αμύνεσαι ; Προφανώς κάποιος έχει αντιγράψει τον κώδικα, δεν υπάρχει περιπτωση σύμπτωσης. Δεν αισθάνεσαι άσχημα που κάποιος άλλος χτίζει πράγματα πάνω στο όνομά σου ; χρησιμοποιώντας την δικιά σου δουλειά ; Είσαι τόσο μεγαλόψυχος που δεν σε νοιάζει ; Οκ.

Η γνώμη μου είναι, ότι είτε πήρες κάποια πράγματα από τον TwL και τα μονταρες (και καλά έκανες), αλλά "ξέχασες" την παραπομπή... :p

ή

και οι δύο τα πήρτε από μία κοινή πηγή.

Το να είναι σύμπτωση είναι τραγελαφικό. Το μόνο που ψάχνω είναι η αλήθεια και τίποτα παραπάνω.

EDIT: Pavly, πιστεύω είναι ξεκάθαρω ότι δεν δίνω δεκάρα για το Lab. Αποχώρησα γιατί δεν άντεχα άλλο να με κυνηγάει αυτή η γάτα-διατητής. Επίσης, το επιχείρημα που βγάζεις invalid το πόρισμά μου ... το διαβαζω...το ξανα διαβαζω... wtf δεν καταλαβαίνω τι λες. Αφού λοιπόν είστε τεχνολογικό φορουμ, κοιτάξτε να γράψετε κανα Guide για overclocking γιατί ο δικός μου έχει παλαιώσει... δεν είναι τυχαίο ότι όλη η ελληνική κοινότητα σας θεωρεί το πιο κομπλεξικό forum στο moderating. Κανε μου την χάρη λοιπον, και πες ένα ευχαριστώ στον ΝoDSL και τον CMaris που κρατάνε μία ποιότητα και τους εκτιμάω :)

Log OFF

και μετά το Ban που είχες φάει είπες να φτιάξεις 2ο λογαριασμό, να ξεχάσεις τα όσα έγιναν και αποχώρησες από το forum και να ανοίξεις ένα μυστήριο θέμα για να αποκαταστήσεις την αλήθεια και μόνο αυτή σαν τον judge dredd.....

σορυ Πανέα αλλά όσο θες να μη μας κολλάνε η αυθεντικότητα των drivers του atiman...για την πάρτη σου και τους σκοπούς σου έχω 10x αμφιβολίες.

^^

nice edit:

EDIT: Pavly, πιστεύω είναι ξεκάθαρω ότι δεν δίνω δεκάρα για το Lab. Αποχώρησα γιατί δεν άντεχα άλλο να με κυνηγάει αυτή η γάτα-διατητής. Επίσης, το επιχείρημα που βγάζεις invalid το πόρισμά μου ... το διαβαζω...το ξανα διαβαζω... wtf δεν καταλαβαίνω τι λες. Αφού λοιπόν είστε τεχνολογικό φορουμ, κοιτάξτε να γράψετε κανα Guide για overclocking γιατί ο δικός μου έχει παλαιώσει... δεν είναι τυχαίο ότι όλη η ελληνική κοινότητα σας θεωρεί το πιο κομπλεξικό forum στο moderating.

εγώ τελικά δε κατάλαβα....δίνεις ή δε δίνεις δεκάρα για να κάνεις 2ο account?

και αν το θες να παίξουμε και λίγο ξεκατίνιασμα....γιατί δεν έστησες και συ κάνα test bench (όπως ο faganas) να δίνεις και τίποτα χειροπιαστό πέρα από απλά overclocking guides που τα βρίσκουμε πλέον 100άδες στο google?

δεν είναι τυχαίο ότι όλη η ελληνική κοινότητα σας θεωρεί το πιο κομπλεξικό forum στο moderating.

αμα δε σου αρεσουν οι κανονες καπου, απλα αποχωρεις . Εγω το προτιμω απ το να χω το ανελεητο τρολλαρισμα που βλεπω σε αλλα forum για οτιδηποτε εχει σχεση με apple/win/linux/ati/nvidia κτλ.

απλο ειναι.

Για μισο λεπτο....

DrPaneas,,

Αλλο το μη αυθεντικοι οδηγοι, αλλο το μονταρισμενοι κι αλλο το κλεμενοι.

Εδω κατηγορουμαι ευθεως απο εσενα οτι εγω εκλεψα τον οποιο κωδικα (ειτε οδηγων ειτε αλλου ειδους) απο καποιον που αυτο του ΑΝΗΚΕΙ.

Αφ ενος σε καλω να αποδειξεις ΤΩΡΑ την δικη μου κλοπη (για την οποια δειχνεις υπερβολικα σιγουρος, χωρις σκεψη για το αναποδο) και αφ εταιρου την κτητικη ιδιοτητα του "προιοντος" στον "αλλον".

Να ξεξαθαρισω κατι ακομα για μια φορα....

Οι οδηγοι που παρουσιαζονται εδω προερχονται απο ενα μυστικο μερος στη Σεληνη και μου ερχονται με διαστημοπλοιο..

Δεν ειναι ομως κλεμενοι απο κανεναν, ουτε σαν ιδεα ουτε σαν αντιγραφη, ουτε σαν προιον.

Καθε εφαρμογη που ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ μου ανηκει εκ του μηδενος, χωρις να με ενδιαφερει αν θα αντιγραφει η οχι και μαλιστα εχω προτρεψει τον οποιονδηποτε να την μετατρεψει η να την βελτιωσει οπως θελει ΕΛΕΥΘΕΡΑ...

Ασφαλως και εχω απειρες φορες δηλωσει οτι κανενας δεν εχει την παραμικρη υποχρεωση ουτε να την χρησιμοποιησει, ουτε να την ασπαστει, ουτε να πει θετικα λογια γι αυτην. Επισης οτι η χρηση της ειναι μονο με δικη του ευθυνη και οτι καμια τετοια δεν φερει ουτε ο δημιουργος της αλλα ουτε το φορουμ που την φιλοξενει...

Αυτο ομως, απο το φτασει καποιος και κυριως οι δικοι μας να με κατηγορησει οτι την πηρα απο αλλον, κλεβοντας την, δεν θα ξανασυμβει γιατι η ανθρωπινη υπομονη εχει και ορια....

Εαν νομιζετε οτι ειμαι κλεφτης δεν εχω καμια θεση εδω μεσα.

Ειμαι ξεκαθαρος. Και επειδη δεν υπαρχει λιγο κλεφτης, οποιος ξανατολμησει να θιξει την δουλεια μου με παρομοιο τροπο θα αναγκαστει να το αποδειξει, διαφορετικα θα νοιωσει την δυναμη της οργης μου...

Συγνωμη για το υφος, αλλα ειναι οτι πιο ευγενικο μπορω να πω αυτην την στιγμη.

Και επειδη δεν υπαρχει λιγο κλεφτης, οποιος ξανατολμησει να θιξει την δουλεια μου με παρομοιο τροπο θα αναγκαστει να το αποδειξει, διαφορετικα θα νοιωσει την δυναμη της οργης μου...

αν σε ξαναπειραξει κανεις,θα αμολησω το σαρκοβορο τερας ... :hehe:

gataros.jpg

DrPaneas,,

Δεν αστειευομαι καθολου.

Καλεισαι να αποδειξεις οτι εγω εχω παρει στοιχεια απο την εργασια αλλου.

Χανεις χρονο κι εγω υπομονη.

O Dr.Paneas εχει αποκλειστει.

δυστυχώς δεν νομίζω πως θα σου απαντήσει καιώς όπως θα είδες έφυγε για banιο...

Πάντως ώρες-ώρες απορώ με τον τρόπο που σκέφτονται ορισμένοι άνθρωποι, δηλαδή πραγματικά η συμπεριφορά τους χρήζει μελέτης... τι άλλο να πω...

edit: πότε με προλάβατε όλοι ρε ; :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.