Jump to content

Atiman και θέμα κώδικα οδηγών ΑΤΙ

atiman

Recommended Posts

Μια παρένθεση.

Ως φίλος του PR Manager Alexis2044, θεωρησα σωστό πως με το post μου βοήθησα την ΔΟ του Thelab.gr να πάρει μία απόφαση.

Πάνο ξέρεις ότι σαγαπάω και σε εκτιμάω σα φίλο μου, αλλά σε παρακαλώ μη χρησιμοποιείς την ιδιότητα μου στο φορουμ για να δικαιολογήσεις την έναρξη αυτής της συζήτησης.

Σε ευχαριστώ.

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Εγω σαν μεσος χρηστης, και σαν tester, ο οποιος δοκιμαζω συνεχως οδηγους απο ολες τις κατευθυνσεις, και προγραμματα και εκατονταδες παιχνιδια, ξερω με το ματι, και εκ του αποτελεσματος, τι με βοηθαει και τι οχι...ο ΑΤΙΜΑΝ εχει την πληρη αποδοχη μου με εχει βοηθησει αρκετα απο τοτε που ανακαλυψα το lab.gr και εκεινον...φιλοτιμο ουδεν?

δηλαδη ο κυριος DrPaneas που δηθεν θελει να βοηθησει την ΔΟ, με το 1 του κιολας μηνυμα(!!!) ποιος ειναι ο θεος..?? εμενα γιατι μου βγαζει το ματι οτι υποθαλπει διαφορες καταστασεις..?? οι διαχηρηστες ειναι "γκαβοι"..?? εβγε που πρεπει να πηγαινουν τα προσωρινα μπαν, δεν μου ριχνετε κανενα παλι λεω εγω, αυτο δεν ειναι "trolling"??? 1 σχολιο, 1 επιθεση σε ατομο του φορουμ με τοση αποδοχη απο ΑΤΙ χρηστες..?? Ε !? μπραβο...:book:

Ποιος εχει την δοξα?

Ποιος χρειαζεται την δοξα?

Για ποια διαμαχη μιλας? Αυτη εχει ληξει (αν υπηρχε) και την επανεφερες μονος σου.

Για ποια αποφαση μιλας? Το να με διωξει απο το φορουμ η ΔΟ.? Ωραιο ακουγεται...

Δε με ενδιαφέρει τι θα κάνει η ΔΟ του Thelab.gr . Να στο πω πιο απλά ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ τι κάνει το Thelab, ούτε εσύ. Εγώ εκεί που έκανα browsing στο Guru3D Forums, είδα αυτό:

clipboard03ai.jpg

και θυμήθηκα εσένα, επειδή παλάιότερα έμπαινα στο Thelab. Tο οποίο μου φάνηκε ρε συ Ατιμαν πολύ μυστήριο να είναι τόσο μαμημενη σύμπτωση. Να σου πω την αλήθεια, είναι πολύ δύσκολο πλέον να κάνει ο καθένας support σε Modded drivers. Μπορεί να έχεις δίκαιο, μπορεί ο άλλος να έχει άδικο. Ποιος θα βγάλει το φίδι από την τρύπα ; Κανένας. Βλέπεις τι γίνεται με τις διαμάχες. . .

Τελος πάντων, δικό σας forum, δικοί σας και οι κανόνες. I'm off. :)

Και θα ξαναποχωρησω αν συνεχιστει αυτο.

Τελικα δεν αξιζει, οταν κανεις αυτο που πρεπει βρισκεις τον μπελα σου.

Τοσο σκοπιμοτητα ποια?? Τοσο πολυ εχετε αναγκη την δοξα? Γι αυτο ζητε και τρεμετε μην την αρπαξει καποιος αλλος?

Το μονο που μπορω να πω ειναι οτι και τοτε εφυγα με πικρια και τωρα θα ξαναφυγω με πικρια.

ΛΥΠΑΜΑΙ....

Εδω σε θελω, ειδες αυτο και δεν ειδες ολο το κειμενο γιατι αυτο ποσταρε.

Επισης ο κυριος αυτος με ποιο τροπο μπορει να αποδειξει το αντιθετο? Οτι δηλαδη δεν πηρε κομματι του δικου μου αρχειου στο δικο του? Με την δυναμη της φωνης και ....

Φωναζει ο κλεφτης να φυγει ο νοικοκυρης δηλαδη?

εγώ πάλι στεναχωριέμαι να βλέπω ξεκατινιάσματα για μερικές γραμμές κώδικα.....

Τα γεγονότα όμως είναι τα εξής:

ο Atiman έχει δώσει πολύ δουλειά και βοήθεια μέσα στο φορουμ και αυτό δε το παραγνωρίζει και ξεχνά κανείς. Έχει προσφέρει είτε με βελτιώσεις σε οδηγούς είτε με το λύνει απορίες σε χρήστες μέσα στα νήματα.

τώρα αν για να βοηθήσει χρησιμοποίησε δουλειά άλλου παλικαριού εμένα δε με απασχολεί....είναι ηθικό το ζήτημα αν όντως πρέπει να δώσει credits εκεί που αναλογούν ή όχι..,...εμένα μου φτάνει που συνεισφέρει με τον τρόπο που μπορεί.

Το αν ο κώδικας των drivers tools είναι κλεμμένος δεν είναι κάτι που οφείλω να εξετάσω από τη στιγμή που ότι έχει ανεβάσει σε drivers tools είναι ελεύθερα προσβάσιμο χωρίς ανταλλάγματα.

Επίσης σε όλη τη φάση νομίζω οτι αναφέρεται οτι είναι beta και οτι είναι ελεύθερα τα πάντα για δοκιμές και πειράματα......

αντί λοιπόν να μας νοιάζει η γενικότερη συνεισφορά σε κάτι ελεύθερα προσβάσιμο μας νοιάχει ποιος θα πάρει τη δόξα και τα μπράβο?

εγώ το άλλο παλικάρι δε το ξέρω....μπορεί και εκείνος να πήρε από αλλού τον κώδικα πριν τον atiman.....τι με νοιάζει? εμένα με νοιάζε αν έχω πρόβλημα με τους drivers να κοτσάρω τον φρέσκο beta που έφτιαξαν αυτοί οι 2 και θα λύνει το θέμα μου.

Οχι παιδια, οχι. Το θεμα δεν ειναι εκει.

Δεν ειμαι Καποιο παιδακι να παιζω το κρυφτουλι.

Ειμαι ενας σοβαρος επαγγελματιας και ανθρωπος και αποφασισα να δωσω κατι.

ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ..

εκεί καταλήγω και εγώ....οτι από τη στιγμή που δίνεις drivers και forum support χωρίς ανταλλάγματα παρά διαθέτεις έτσι τις ώρες σου αφιλοκερδώς δε νομίζω οτι τα μέλη .....

(εκτός των βαλτών που δε ξέρω και δε με νοιάζει να ασχοληθώ ποιοι είναι )

......έχουν κάτι εναντίον σου.

Αλλο το δεν εχω κατι εναντιον σου γιατι "με" βοηθας αρα κανω την "παπια" εστω κι αν "κλεβεις" και δεν με νοιαζει,, κι αλλο το σωστο και η αληθεια.

Πως μπορει τελικα σ αυτον το κοσμο καποιος να πει την αληθεια και να γινει πιστευτος?

Εχει βρεθει στην Ελλαδα αυτος ο τροπος?

να στο θέσω πιο απλά......

δεν είμαι ούτε δικηγόρος ούτε ντετέκτιβ......εμένα με νοιάζει οτι μου προσφέρεις αφιλοκερδώς.

ακόμα και να κλέβεις τον κώδικα για μένα είναι μόνο ηθικό ζήτημα και καθαρά προσωπικό σου αν τα χεις καλά με το εαυτό σου.....εγώ δε θέλω να μου αποδείξεις κάτι.

πρόσεξε τι γράφω.......και στα γράφω σαν απλό μέλος που παίρνει βοήθεια από τον κόπο σου και τις ώρες που διαθέτεις για να μας γράφεις εδώ μέσα αφιλοκερδώς........

ΔΕΝ σε κατηγορώ γιατί δεν αποδεικνύεται τίποτα και εμένα προσωπικά δε με νοιάζε κιόλας....

για έναν driver μιλάμε....όχι για κάτι που σου αποφέρει ΚΕΡΔΗ.

μακάρι να μπορείς να αποδείξεις όσα λες....εγώ ΘΕΛΩ να μείνεις και να συνεχίσεις να βοηθάς. Αν έχεις αποδείξεις βγάλτες στη φόρα. Αν δε τις βγάλεις πάλι η γνώμη μου οτι βοηθάς ΔΕΝ αλλάζει. ΒΟΗΘΑΣ...ΤΕΛΟΣ.

Απλά αν όντως είσαι καθαρός και μπορείς να το αποδείξεις κάντο. Θα κάνεις ακόμα πιο σωστή τη θέση σου και θα κάνεις ακόμα πιο αγαπητή την βοήθειά σου στα μάτια μας.

Μα ειναι τοσο απλο που τουλαχιστον βγαζει ματια.

Ο πρωτος driver που ανεβασα εγω ηταν ο 10.3 beta στις 19/2/2010.

Ο πρωτος driver που ανεβηκε στο guru απο τον τυπο ηταν 30/6/2010/

Για ποιο κλεψιμο μιλαμε?

Απεχθανομαι αυτη την λεξη.

ε στείλε τα πειστήρια στη Δ.Ο να λήξει απλά και ωραία. Πίστεψέ με οι περισσότεροι εδώ μέσα συμμετέχουν σε ένα forum για τη βοήθεια που δίνεται αφιλοκερδώς και δε κοιτάνε παρακάτω.

στείλε ότι νομίζεις να είναι και η Δ.Ο. άνετη και να κλείσει το θέμα γιατί το κουράζουμε χωρίς λόγο. :)

Ο πρωτος Uninstaller μου, ποσταρησε στις 9/5/2010.

Ο πρωτος του αλλου μαζι με τον πρωτο του πακετο στις 30/6/2010.

Τι να στειλω?

Υπαρχουν οι ημερομηνιες στα ποστ μου και στα αρχεια στην database μου...

Το guru ασχολειτε μαζι μου απο τις 5/7/2010. Τυχαιο ειναι νομιζεις?

Τελικά η παρέμβαση του φίλου και κάθε παρέμβαση εναντίον ατόμων που βοηθούν τους χρηστες του thelab,μονο αναστάτωση και αποθάρρυνση, να συνεχιστεί αυτή η βοήθεια φέρνουν.

Γνώριζα 2 πράματα για τα pc,μπαίνοντας στο παρόν forum με τι βοήθεια και την γνώση κάποιον μελών έμαθα αλλα 5.

Τώρα βεβαια βλέπω κατά καιρούς να προσπαθούν μερικοι επισκέπτες πετώντας μια σπίθα να φέρουν την αναμπουμπούλα και να αποθαρρύνουν η να επιτεθούν φραστικά σε μέλη που προσφέρουν στην κοινότητα.

και για το συγκεκριμένο περιστατικό είναι άσχημο ένας περαστικός που έκανε το κομμάτι του,να μας στέρηση συμβουλές και λύσης που είχαμε μέχρι πριν κατά ριπάς..

Για κώδικες και τέτοια δεν γνωρίζω μια..Γνωρίζω όμως να αναγνωρίζω την προσφορα του Κώστα,του Νίκου,του xxx και οποιουδήποτε αλλου μέλους του thelab,που μου(μας) την προσφέρει απλόχερα.

Σκεφτείτε αύριο, να πεταχτεί ένας καguru και να μας ξεφουρνίσει ότι ο κοπρίτης του έκλεψε τα σχέδια από μερικά stacker!!

Δουλεια δεν εχει ο ακατανομαστος και απαυτωνει τα παιδια του...

Εγω δεν θα εισελθω στην οποια "διαμαχη" θελω μονο να πω ενα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον atiman για ολες τις ωρες που περναει και ελπιζω να συνεχισει να περναει βοηθωντας μας...

Πιστεύω πως οι διάφορες εκδοχές έχουν δωθεί και δεν χρειάζονται περαιτέρω σχόλια που να υποβαθμίζουν την συζήτηση. Θα πρότεινα να αφήσουμε τα λαϊκά δικαστήρια και να αποφασίσει η Δ.Ο. ποιος είναι ο σωστός δρόμος.

Προσωπικά, επειδή δεν ασχολούμαι με άλλα forum, με ενδιαφέρει να έχω εδώ υποστήριξη. Για να μου την δώσει κάποιος (που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο atiman) σημαίνει πως ασχολείται παραπάνω και γνωρίζει παραπάνω από εμένα. Αν θεωρήσω πως αυτά που μου δίνει δεν είναι δικά του, τότε δεν θα εμπιστευτώ ποτέ τα λόγια του. Αν πάλι ακολουθήσω τα λεγόμενά του, θα είναι επειδή με τις πράξεις του έχει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης. Τα παραπάνω όμως είναι καθαρά προσωπική απόφαση. Το να πλανάται πάνω από τον atiman αλλά και πάνω από το site η όλη σκιά της υποψίας, νομίζω πως δεν βοηθάει κανένα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.