atiman Αύγουστος 9, 2010 Author #21 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 Για οσους παρακολουθουν αυτο το θεμα για πρωτη φορα, να εξηγησουμε κατι,,Επαναλαμβανοντας αυτην μου την θεση,,...., ειναι φτιαγμενοι ετσι που κανενα σχεδον στοιχειο τους δεν ειναι ιδιο η δεν θα μπορεσει να παραμεινει ιδιο στους επισημους. Ο λογος? προφανης, δοκιμαζουμε να λυσουμε αυτα που δεν λυνονται με τους επισημους, προσαρμοζουμε τους οδηγους στις αναγκες των ΦΙΛΩΝ μας. Σκοπος? Ταχυτητα, αξιοπιστια, βελτιωσεις, ευελιξια, υποστηριξη, κλπ. ΟΚ? Ο κατοχος του προιοντος αισθανεται οτι υπαρχει γι αυτον φροντιδα, συνεχης προσπαθεια για βελτιωση...το θεμα μας δεν ειναι αν οι οδηγοι ειναι διαφοροποιημενοι απο τους κανονικα επισημους, (αυτος ειναι ο καθαρος λογος υπαρξης των beta) αλλα αν τα αρχεια που τους αποτελουν ειναι "κλεμμενα" απο τον TwL.Για του λογου το αληθες, οι οδηγοι αυτοι θα "ξεκλειδωσουν" μια ημερα μετα την παρουσιαση των επισημων.edit,Επισης ο γραφων, ουδεποτε προετρεψε η παρακινησε στην χρηση δοκιμαστικων οδηγων, απλως ανακοινωνε την υπαρξης τους και το σημειο προσβασης σε οσους θελουν να πειραματιστους μαζι τους και εφ οσον γνωριζουν η ρωτουν για τον κωδικο ασφαλειας τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Αύγουστος 10, 2010 Author #22 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 Σε συνεχεια των ισχυρισμων του "απιστευτου φιλου μας" genetix (TwL) παραθετω εδω ενα αρχειο που μολις ανεβασα.Σ αυτο περιλαμβανονται ολα τα αρχεια της "νεας" του δουλειας στο GURU που την ονομαζει 390a σε πρωτοτυπη και σε αποσυμπιεσμενη μορφη καθως και τα πρωτοτυπα και αποσυμπιεσμενα αρχεια απο τους official και beta οδηγους απο τους οποιους εχει αντιγραψει και συνθεσει το πακετο του (με τιτλο, με υπογραφη και με αναφορες αλλαγων).** Αρχεια καταλυξης _ge (genetix)** Αρχεια καταλυξης _or (original)Ο οδηγος 390a αποτελειται απο αρχεια καταταγμενα ανα ημερομηνια οπως παρακατω,,20/4 >> 8.723.5 (official 10.4a)16/7 >> 8.762 beta 528/7 >> 8.761 (beta)30/7 >> 8.753.5 (official 10.7 hotfix)Ολα τα υπολοιπα αρχεια καθως και τα INF files ειναι και αυτα απο τους 8.761 (beta).*Εχω κανει ηδη την απολυτη συγκριση με πληθωρα εργαλειων και υπαρχει απολυτη ομοιοτητα σε καθε αρχειο σε σχεση με το original, ακομα και στα INF files. Εχουμε δηλαδη (κατα την γνωμη μου) καποιον ο οποιος αποδεδειγμενα "αρπαζει" και αντιγραφει χωρις την παραμικρη εργασια απο τον ιδιον (καμια φορα μετονομαζει!!! αλλα ποτε δεν εργαστηκε πανω σ αυτα) οποια απο τα αρχεια που υπαρχουν και κυκλοφορουν ΕΛΕΥΘΕΡΑ στο internet του "αρεσουν", τα τοποθετει σε εργασιες του ονομαζοντας αυτες μονταρισμενες απο τον ιδιο, και υστερα κατηγορει δημοσια αυτους που εφτιαξαν τα πρωτοτυπα αρχεια που αυτος "αρπαξε" οτι του τα εκλεψαν απο την "εργασια" "του", εχοντας ισως πισω του και την "δυναμη" καποιων διεθνων φορα. Ωραιο πραγμα...Αυτο ομως που ισως δεν γνωριζει και του το λεω για να τον βοηθησω ειναι οτι η ΑΤΙ παρα πολλα αρχεια απο προηγουμενους οδηγους τα χρησιμοποιει και στους επομενους χωρις αλλαγες. (ιδιαιτερα στο overview row, που μας παρεθεσε ως αποδειξη των λεγομενων του μεσω του IDA pro).<Το αρχειο ειναι ελευθερο και οποιος θελει μπορει να κανει μονος του την οποια συγκριση>Για μενα ο κυριος αυτος, ειναι αυτο που το πρωτο συνθετικο του θυμιζει νοστιμο Ελληνικο Αυγουστιατικο φρουτο.http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=3667905&postcount=1335 (TwL topic)...please tell me some driver which would of worked correctly to push me to right direction. Hell, if it's nesses.. I'll build own driver to them as like Eyefinity, but I need to understand the problem before I can build anything like it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chroma Αύγουστος 11, 2010 #23 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 Το split έγινε για να συζητήσουμε κόσμια, σοβαρά με επιχειρήματα. Αν θέλετε κερκίδα όπως έχει διαμορφωθεί στο guru3d να το κλειδώσουμε. Τελευταία προειδοποίηση.Το θέμα καθαρίστηκε, συνεχίστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Αύγουστος 11, 2010 Author #24 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 Καθιστω σαφες οτι εγω προσωπικα δεν προτιθεμαι να συνεχισω η να επαναλαβω τιποτε γι αυτο το θεμα.Καθε τετοια ενεργεια απο ολους μας θα εχει σαν αποτελεσμα να θιξει τις προσπαθειες καποιων ανθρωπων.Αδιαφορωντας για την δικη μου, καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα στην προσπαθεια. Κανεις ομως σ εναν ελευθερο χωρο οπως το internet που τα παρεχει ολα απλοχερα και ελευθερα δεν μπορει να αισθανεται ιδιοκτητης. Οι εργασιες μου ειναι μηνων και παντα ηταν ελευθερες. !!! Επισης, με την αδεια μου, μπορει οποιοσδηποτε θελει να τροποποιησει οπως επιθυμει οποια απο την εργασιες μου που εχω παρουσιασει και να την προσαρμοσει στα δικα του "μετρα", ελευθερα. Δεν με απασχολει το να ειμαι ιδιοκτητης ιδεων. Οι ιδεες ειναι για το ξεκινημα, ο τροπος σκεψης και υλοποιησης τους ειναι σπουδη, πρεπει να πηγαινει το πραγμα παρακατω, να προχωρα. Για μενα το θεμα αυτο εχει ληξει._ Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Σεπτέμβριος 15, 2010 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2010 Μερικά άτομα έχουν βαλθεί να κατηγορούν και να επιτίθονται με την πρώτη ευκαιρία,σε ένα άτομο του forum που προσφέρει όσο περισσότερη βοήθεια μπορεί στους χρηστες που υπάρχουν εδώ.πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας πειράζει τόσο και ποσο αχαριστία υπάρχει όταν ο άλλος πραγματικά προσφέρει αποδεδειγμένα.Εκτος αν σας έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό να κάνετε με το ζόρι όσα έχει προσφέρει και κάπου δεν το κατάλαβα..Στην τελική,άμα δεν σας αρέσει το testing και μια δυο ευέλικτες εφαρμογές(ΠΡΟΣΦΟΡΑ) απλά προσπεράστε και πάμε παρακάτω. Δεν είναι απλό τελικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrPaneas Σεπτέμβριος 15, 2010 #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=iN6TDv55zfg]Καλημέρα Ελλάδα[/ame], :sorry: αλλά . . .. . . μου την σπάει όταν βλέπω ανθρώπους που δεν σέβονται την δουλειά των άλλων και στο λέω αυτό γιατί δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά στον πραγματικό Author του κώδικα, τον TwL από το forum μας. Πόσο μάλλον όταν παρουσιάζεις την δουλειά του, κάνοντας copy paste και rename, ως αποκλειστικά ως δικιά σου. Και επειδή δεν συνιθίζω να μην επισυνάπτω κατηγορίες σε ανθρώπους χωρίς να έχω αποδείξεις... ορίστε η απόδειξη http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=3665553&postcount=1249Και καλά εσύ... είσαι ο κακός της υπόθεσης. Η τοπική αστυνομία όμως γιατί σε καλύπτει ( ; ) . . . [ame=http://www.youtube.com/watch?v=QPoYA5lPW44]Καληνύχτα Ελλάδα[/ame] Link to comment Share on other sites More sharing options...
strong Σεπτέμβριος 15, 2010 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2010 Μερικά άτομα έχουν βαλθεί να κατηγορούν και να επιτίθονται με την πρώτη ευκαιρία,σε ένα άτομο του forum που προσφέρει όσο περισσότερη βοήθεια μπορεί στους χρηστες που υπάρχουν εδώ.πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σας πειράζει τόσο και ποσο αχαριστία υπάρχει όταν ο άλλος πραγματικά προσφέρει αποδεδειγμένα.Εκτος αν σας έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό να κάνετε με το ζόρι όσα έχει προσφέρει και κάπου δεν το κατάλαβα..Στην τελική,άμα δεν σας αρέσει το testing και μια δυο ευέλικτες εφαρμογές(ΠΡΟΣΦΟΡΑ) απλά προσπεράστε και πάμε παρακάτω. Δεν είναι απλό τελικά?+1 ακριβως ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 15, 2010 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2010 Καλημέρα Ελλάδα, :sorry: αλλά . . .. . . μου την σπάει όταν βλέπω ανθρώπους που δεν σέβονται την δουλειά των άλλων και στο λέω αυτό γιατί δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά στον πραγματικό Author του κώδικα, τον TwL από το forum μας. Πόσο μάλλον όταν παρουσιάζεις την δουλειά του, κάνοντας copy paste και rename, ως αποκλειστικά ως δικιά σου. Και επειδή δεν συνιθίζω να μην επισυνάπτω κατηγορίες σε ανθρώπους χωρίς να έχω αποδείξεις... ορίστε η απόδειξη http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=3665553&postcount=1249Και καλά εσύ... είσαι ο κακός της υπόθεσης. Η τοπική αστυνομία όμως γιατί σε καλύπτει ( ; ) . . . Καληνύχτα ΕλλάδαΣιγά ρε international, σου θίχτηκε η πατρίδα.Η τοπική αστυνομία δεν έχει δεχτεί επίσημα κάποιο παράπονο ή οτιδήποτε. Αν έχεις κάτι σαφές να πεις, στείλε ένα mail στο webmaster@thelab.gr και το κοιτάμε.Ας το συζητήσουμε παραπάνω αν θες, αλλά όχι εδώ. Υπάρχει κατάλληλο thread. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 15, 2010 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2010 Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα στην χείρα βοηθείας, ίσα ίσα χαίρομαι κιόλας. Αν όμως ευσταθεί το θέμα του κλεμμένου κώδικα, θα προτιμούσα ο atiman να βοηθάει λέγοντας ότι είναι remodded drivers από τον άλλο τον πως-τον-λένε. Πάλι μαγκιά του είναι, πάλι βοηθάει, αλλά είναι όλοι ήσυχοι και είναι πιο τίμιο έτσι Ξαναλέω, δεν ξέρω τι συμβαίνει, αλλά έχει μαζευτεί πολύ καπνός γύρω από το θέμα και επί τέλους δεν μου αρέσει το δούλεμα όποιας μορφής. Φυσικά και δεν θα περιμένουμε έτσι και να κουκουλώνουμε υποψίες, είναι καιρός να ξεκαθαριστούν ένα-δύο πράγματα. Edit, δεν βρίσκω το άλλο thread, το θέμα μεταφέρεται προς συζήτηση εδώ μέχρι να βρω το άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Σεπτέμβριος 15, 2010 Author #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2010 Τα ιδια Παντελακη μου.....Οταν ο δικος μου κωδικας ειναι μηνες παλαιοτερος και αρκετες φορες μεγαλυτερος και πλουσιοτερος απο τον εν λογω, ολα τα υπολοιπα ειναι απλα μια λιωμενη καραμελα.Η ανοχη μου σ αυτο, ελαβε ΤΕΛΟΣ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 15, 2010 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2010 sad..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikpoth Σεπτέμβριος 15, 2010 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2010 http://www.thelab.gr/showthread.php?t=82471μάλλον να το τοποθετούσε κάποιος εδώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 15, 2010 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2010 Θενξ, το έψαχνα αρκετή ώρα.Φίλε atiman, καθαρές απαντήσεις ζητάω. Όχι drama περί ανοχών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Σεπτέμβριος 15, 2010 #34 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2010 Καλημέρα Ελλάδα, :sorry: αλλά . . .. . . μου την σπάει όταν βλέπω ανθρώπους που δεν σέβονται την δουλειά των άλλων και στο λέω αυτό γιατί δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά στον πραγματικό Author του κώδικα, τον TwL από το forum μας. Πόσο μάλλον όταν παρουσιάζεις την δουλειά του, κάνοντας copy paste και rename, ως αποκλειστικά ως δικιά σου. Και επειδή δεν συνιθίζω να μην επισυνάπτω κατηγορίες σε ανθρώπους χωρίς να έχω αποδείξεις... ορίστε η απόδειξη http://forums.guru3d.com/showpost.php?p=3665553&postcount=1249 Και καλά εσύ... είσαι ο κακός της υπόθεσης. Η τοπική αστυνομία όμως γιατί σε καλύπτει ( ; ) . . . ο καθε ασχετος λεει την αποψη του...καντην απο εδω τοτε και γραφε guru3d.com, γκεγκε..?? ειδαμε τον ασχετοασχετο twl...που σταματησε να φτιαχνει νεα πακετα, γιατι βαρεθηκε την ασχετοσυνη του... ο ΑΤΙΜΑΝ οχι μονο συχνα και πυκνοτερα εδινε διαφορετικες εκδοσεις οδηγων, αλλα ακομα και ο δηθεν αντιγραμμενος επισης unistaller του, εχει εξελιχθει και εξελισσεται...ο ΑΤΙΜΑΝ, ειναι ενας ενεργος χρηστης-προγραμματιστης, που ολο ενα μας παρεχει συμβουλες και πακετα οδηγων και προγραμματων...και ειναι πολυ σωστος και αντικειμενικος, που εν τελει, ασχολειται με το μακρυ και το κοντο καθε ενος χρηστη εδω μεσα ξεχωριστα... οποτε μιας και δεν ξερεις τι σου γινεται, αντε μαζεψου μαζι με κατι χιλιαδες n00b-αδες του guru3d φιλτατε... Το "θεμα" που ανοιξες παραμενει και θα παραμεινει στα αζητητα καθως ξερουμε καλα τι παιζει και τι παιζεται...ο ΑΤΙΜΑΝ δινει δοκιμαστικες εκδοσεις, η καθε μια φτιαγμενη για διαφορετικο σκοπο, ο αλλος κανει αλχημιες...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 15, 2010 #35 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2010 ο καθε ασχετος λεει την αποψη του...καντην απο εδω τοτε και γραφε guru3d.com, γκεγκε..??ειδαμε τον ασχετοασχετο twl...που σταματησε να φτιαχνει νεα πακετα, γιατι βαρεθηκε την ασχετοσυνη του...Σεβαστές οι απόψεις σου, αλλά θα σε παρακαλέσω να κρατήσουμε ένα επίπεδο.Εν ολίγοις, αν θέλετε να πάρουμε θέση κι εμείς σαν ΔΟ, θα πρέπει να ξέρουμε τι γίνεται εδώ πέρα. Αυτός είναι και ο σκοπός του θέματος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Σεπτέμβριος 15, 2010 Author #36 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2010 jpavly,,Για πιο θεμα με καλεις να παρω θεσεις? Για τους drivers η για τον Uninstaller? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Σεπτέμβριος 15, 2010 #37 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2010 Δεν γνωρίζω την μεταξύ τους σχέση, καθώς δεν τα έχω χρησιμοποιήσει ποτέ.Το θέμα που με απασχολεί είναι ότι κάθε λίγο και λιγάκι, εμφανίζεται κάποιος εδώ με κατηγορίες για το άτομο σου και κατ' επέκταση για το TheLab.Ας λήξουμε λοιπόν, με τη συμμετοχή του Πανέα ή όποιου άλλου θέλει να παρουσιάσει κάτι που στέκει αυτό το θέμα, για να μπορούμε κι εμείς να έχουμε μία θέση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Σεπτέμβριος 15, 2010 Author #38 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2010 Δεν ξερω τι θελεις να πω και για ποιο λογο οταν ερχεται ο οποιοσδηποτε και λεει κατι πρεπει να καθομαστε στο σκαμνι του στοχου...Παρ ολα αυτα, ο Πανεας μιλησε για κλεμενο κωδικα. Προσεξτε, κλεμενο..Οποιος ξερει μερικα πραγματα μπορει ευκολα να διαπιστωσει οτι ο uninstaller ειναι ενα script που βασιζεται σε εντολες της MICROSOFT. Η συνταξη αυτων των εντολων ειναι ΜΙΑ και μοναδικη και οριζεται απο την MICROSOFT.Προκειπτει δε αν στο cmd window γραψουμε χχχχχ/? οπου χχχχχ το ονομα της εντολης.700.000 αρθρα για cmd scripts στο internet εχουν τις ιδιες γραμμες κωδικα οταν χρησιμοποιουν τις ιδιες εντολες...Ειναι κι αυτες κλεμενες? Ειναι καποιος απο αυτος ο κατοχος της κυριοτητας??Βγηκε ενας και ειπε οτι τον ΕΚΛΕΨΑ επειδη ποσταρε 5 ιδιες γραμμες. Το ιδιο θα μπορουσα να πω κι εγω για εκεινον και για το Guru. Τι διαφορετικο εχω εγω απο εκεινον? Τι διαφορετικο εχει το thelab απο το GURU εκτος της ρετσινιας και της μικροτητας που χαρακτηριζει τους Ελληνες? Ανωτερο forum ανωτεροι ανθρωποι....(μαγοι)? Ποιος ειναι εκεινος ο ασημαντος atiman και με ποιο δικαιωμα γραφει κωδικα??Ετσι παει?? Αν ναι να το ξερουμε.Τελος, ο uninstaller που ανεφερε ο Πανεας, βρισκεται ελευθερος στα χερια σας, οποιαδηποτε συγκριση των εκδοσεων μεταξυ τους και οποια συγκριση αυτων με οποια αλλη εργασια υπαρχει στο ΝΕΤ ειναι κι αυτη στα χερια σας....Μπορειτε να ελενξετε το μεγεθος, το βαθος, την ροη, το αποτελεσμα, την σκεψη...τα παντα...--------------Για το θεμα των drivers...Ποιος ειναι αυτος, ΠΟΙΟΣ, που κατηγορει οτι του αντεγραψα την αντιγραφη???Ποιος ΤΟΛΜΑΕΙ να θεωρει επισημο αρχειο της ΑΤΙ δικο του και να ονομαζει τους οδηγους ΔΙΚΟΥΣ του?Πολυ μεγαλειο αληθεια...Οι drivers που παρουσιαζω εγω δεν προερχονται απο κανενα mix αρχειων. Οι παρεμβασεις που κανω σ αυτους (σε οσους κανω) αφορουν λεπτομερειες και διορθωσεις προβληματων που ΕΔΩ μεσα θιχτηκαν ως προβληματα.Για ποια χειρα βοηθειας μιλας και απο ποιον???Ειμαι ανοιχτος στις ερωτησεις σας, αλλα πραγματικα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να μην ξαναδωσω τιποτα εαν για αυτο που δινω πρεπει να περναω τα χιλια μυρια απο ανθρωπους που την βρισκουν στο να κατηγορουν και μονο...την ξενομανια μου μεσα....ΝΤΡΟΠΗ...!!!Για την ιστορια,, Μπορει να ειμαι ο Β@υδας , ο Παπας, ανωτερος απο τον Λευτερη, μπορει και τιποτα, αλλα αυτο και δεν θα το μαθετε ποτε και δεν σας ενδιαφερει..Αυτο που μετραει ειναι αν αυτο που λεω στεκει, αν αυτο που δινω δουλευει κι αν αυτα τα δυο βοηθουν αυτους που τα αποδεχονται. Δεν υποχρεωνω κανεναν σε τιποτα, κανεις δεν μου δινει τιποτα γι αυτα..εμ δεν θα κατσω και να με γ.... κυριοι....!!!Εαν θελετε, δεχομαι τις ερωτησεις σας....edit,,Και για να γινω και λιγο πιο "καθετος" σας λεγω,,Ουδεποτε μεχρι τωρα δεν χρειαστηκε να χρησιμοποιησω δουλεια αλλου που να μην το εχω αναφερει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrPaneas Σεπτέμβριος 15, 2010 #39 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2010 Σιγά ρε international, σου θίχτηκε η πατρίδα.Η τοπική αστυνομία δεν έχει δεχτεί επίσημα κάποιο παράπονο ή οτιδήποτε. Αν έχεις κάτι σαφές να πεις, στείλε ένα mail στο webmaster@thelab.gr και το κοιτάμε. Ας το συζητήσουμε παραπάνω αν θες, αλλά όχι εδώ. Υπάρχει κατάλληλο thread. Διακρίνω έναν τόνο ειρωνίας ; Κλασσικά πράγματα. Δεν έχω σκοπό να στείλω επιστολή ούτε να κάνω υπεύθυνη δήλωση. Η γνώμη μου είναι ότι ο πόλεμος πλέον γίνεται στο Internet, οι μέν αντιγράφουν, οι δε κάνουν μυνήσεις κλπ κλπ, κάτι σαν World Anno III. Όλα αυτά αποσκοπούν στην φήμη και την δόξα για προσωπική καταξίωση. Είναι δύσκολο να παρακολουθείς τι γίνεται, απλά κρατάς μια blacklist και αρχίζεις σημειώνεις. ο καθε ασχετος λεει την αποψη του...καντην απο εδω τοτε και γραφε guru3d.com, γκεγκε..??οποτε μιας και δεν ξερεις τι σου γινεται, αντε μαζεψου μαζι με κατι χιλιαδες n00b-αδες του guru3d φιλτατε... Δεν είμαι εκπρόσωπος τύπου του Guru3D.com, αλλά Editor. Ως φίλος του PR Manager Alexis2044, θεωρησα σωστό πως με το post μου βοήθησα την ΔΟ του Thelab.gr να πάρει μία απόφαση. Σχετικά με τα λεγόμενά σου, θα σου πρότεινα καλύτερα να κάνεις "λίγη" αυτοκριτική και να ερωτηθείς γιατί το OFFTOPIC είναι το πιο ενεργό section του τεχνολογικού φόρουμ Thelab.gr . Δεν θα σου κάνω την χάρη να πέσω στο επίπεδό σου και να σε στολίσω με επίθετα, γιατί πολύ απλά αν ήταν να πέσω σε τόσο low level προτιμώ την Assembly παρά τις κατινιές. Αν όμως ευσταθεί το θέμα του κλεμμένου κώδικα, θα προτιμούσα ο atiman να βοηθάει λέγοντας ότι είναι remodded drivers από τον άλλο τον πως-τον-λένε. Πάλι μαγκιά του είναι, πάλι βοηθάει, αλλά είναι όλοι ήσυχοι και είναι πιο τίμιο έτσιΑς λήξουμε λοιπόν, με τη συμμετοχή του Πανέα ή όποιου άλλου θέλει να παρουσιάσει κάτι που στέκει αυτό το θέμα, για να μπορούμε κι εμείς να έχουμε μία θέση. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι 'μαγκιά' (όπως λες), να παρουσιάζεις κάτι σαν δικό σου και μετά αφού πάρεις όλη την δόξα να πεις οτι δούλευες πάνω στην δουλειά κάποιου άλλου. Όπως και να χει όμως, είναι ηθικό και τίμιο να γίνεται αναφορά στα άτομα που βοήθησαν ενεργά ή και εν αγνοία τους στο τελικό αποτέλεσμα. Το θέμα είναι ότι κάποτε πρέπει να πάρετε μία απόφαση είτε αδικη είτε δίκαια, έτσι ώστε να φύγει ο καπνός πάνω από το όλο θέμα και να σταματήσει να διαιωνίζεται η διαμάχη. Χαίρομαι που βοήθησα JPavly Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Σεπτέμβριος 15, 2010 Author #40 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15, 2010 Ποιος εχει την δοξα?Ποιος χρειαζεται την δοξα?Για ποια διαμαχη μιλας? Αυτη εχει ληξει (αν υπηρχε) και την επανεφερες μονος σου.Για ποια αποφαση μιλας? Το να με διωξει απο το φορουμ η ΔΟ.? Ωραιο ακουγεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.