atiman Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7, 2010 :OT: Γνωμη - αποψη - παρακληση, χωρις να εχω το τυπικο δικαιωμα να το κανω, παρα μονο το ηθικο,,Αυτες τις μερες εχουμε κανει το νημα οτιδηποτε αλλο εκτος απο συζητηση για τους οδηγους. Σ αυτο μπορει καπου να φταιω κι εγω και αναγνωριζοντας οποιο λαθος μου, απολογουμενος παρακαλω να καθαρισουμε λιγο τα ασχετα μυνηματα και να αφησουμε το νημα κοσμιο, ετσι ακριβως οπως αξιζει σε εκεινο και σε μας ολους.Ειναι αμαρτια εν απουσια διαχειριστων να το κανουμε "χαλια" . Ταπεινα ζητω να πραξουμε αναλογα.. -----------Θεωρω οτι δεν ειναι ωραιο να γεμιζουμε με μυνηματα του τυπου "θελω κι εγω το pass", ειναι κατι που το εχω ξαναπει.Οποιος δεν το γνωριζει και το χρειαζεται παρακαλω να με ρωταει μονο μεσω ΠΜ η μεσω email.-----------Redemption, Παντου σε καθε γνωστο μεχρι τωρα παιγνιδι δεν αντιμετωπιστηκε ελλατωμα που να θεωρειτε προβλημα του οδηγου.Mallibu, Η επιλογη ειναι δικη σου. Κανεις δεν μπορει να σου πει με βεβαιοτητα τι θα δουλεψει πιο καλα στο συστημα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genetix Αύγουστος 7, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2010 Here's something interesting for you all who still have ANY trust to this person. I just downloaded and Atiman_Uninstaller from: http://www.mediafire.com/?02fgvn4ffjjmw5d ^ This address. It is ATIMAN Uninstaller (If he decides to modify or remove it I got copy right here).. From his 'SPOILER' from: THIS TOPIC HERE Now Right click the 'Atiman_Uninstaller_64-32bit_V.3.2.0.exe' & select EXTRACT to folder\ with WinRAR. EXE Package Opened with WinRAR: and edit the 'unallaxx.cmd' > compare the code to MY Scripted 'ATI_****_Cleaner_vx.x.cmd' This doesn't look familiar to anyone else? and when you take a closer look to what files are 'Rematixx.exe'-files they are my included 'SetACL' x86/x64 files and 'regjump.exe', hahaha.. Sadly this fellow was too damn stupid to use our latest so his cleanup is at ATI_****_cleaner v3.0 clean-up cmd we had, but nice to know he did actually copy the SetALC script correctly it takes a lot to copy & paste. if you take a look to his OGL switcher. He didn't even bother to change topics from my CMD, but sure he created extra for DX9-11 which, btw, doesn't work. What a joke of an driver modder. This dude begins to be lamest fellow on my books of interweb. I mean I would understand, if the dude would do anything himself or have a brains to do real modding & tools I create here for people, but seriously sad case. :gape: @ATIMAN PS. Next time stop copying my INFs to your mods and build your own crap. Stop the date coded bs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sebastian Αύγουστος 7, 2010 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2010 Dear genetixI am Sebastian product ATI manager and super duper cypress and hemlock engineeringAtiman is a glorious member and real programmer on Ati catalyst developingI have Atiman in my group and is a real professional Kind reagards Link to comment Share on other sites More sharing options...
genetix Αύγουστος 7, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2010 Dear genetixI am Sebastian product ATI manager and super duper cypress and hemlock engineeringAtiman is a glorious member and real programmer on Ati catalyst developingI have Atiman in my group and is a real professional Kind reagards-edited the message-Real professional hahahaha.. You most be joking.. He is using my written scripting, command line clean ups and as latest my modded drivers in his damn signature of his messages right here. Take a look as I provided screenshots before this message. Please correct your information or prove me otherwise because I can prove what I say as above that I have written most of 'his professional updates' at 03.07.2010 and I have written entirely of his clean-up at 11.07.2010 he is using in his own damn signature.His last update as new beta 10.8 includes my INF files from his download sections and crappy date code modded entire driver of mine, if youwant me to IDA debug the code I can do that. We can also code compare the functionality of the set and see what the hex says aboutwhere is the origin of the driver.So, don't even come to me with this BS. I know my own writings. You know there is stupid people in this world and there are smart people in this world I am neither, but I still can see someone being one. I don't honestly even give a cent, if he uses my scripting/cmds, but modifying themas his own & hiding inside RAR Archive is lame and unprofessional in every sense, if you wanna come to professionalism. So, is repacking withstandard packers the actual driver and blaming it is 'new beta' where for example his last 'new beta' is core driver v10.8b5 (v8.760.2) and nochange to the driver (Somehow oddly the driver version changed, surprise surprise). So, before you talk me about professionalism I'd get my facts straight.-edited the message- Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 7, 2010 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2010 Ο Jiggabyte πήρε ban για 2 ημέρες για επαναλαμβανόμενες παρατηρήσεις σχετικά με το θέμα.@genetix: Είμαι 100% σίγουρος ότι μιλάς Ελληνικά όπως εγώ, οπότε αν έχεις κάτι να πεις πες το απλά, αλλιώς τον ξέρεις τον δρόμο. Ενημερωτικά, ξέρω κι εγώ να κάνω rename αρχεία και να λέω ότι είναι δικά μου, το να βγαίνεις με 2 scrshots και να λες "είναι δικά μου" δεν είναι απόδειξη, αν θες ετοιμάζω ένα ίδιο σε 10 λεπτά.Σε αυτό το forum όποιος έχει να πει κάτι το κάνει με report ή με email στη ΔΟ. Κανείς δεν βγαίνει δημόσια να ξεκατινιάζεται λες και είναι εδώ το cosmopolitan.gr. Παρακαλώ να συνεχιστεί το thread κανονικά χωρίς άλλη ασχολία. Το μόνο που θα επιτρέψω είναι την απάντηση του Atiman πάνω στα λεγόμενα του genetix καθώς τον έχει εκθέσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AgentCain Αύγουστος 7, 2010 #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2010 Δεν αφήνετε τις διεκδικήσεις λέω γω και τα παιχνίδια μεταξύ thelab.gr και guru3d? Ο μόνος πνευματικός ιδιοκτήτης των οδηγών είναι η ίδια η Ati και η ομάδα ανάπτυξής των. Από κει και πέρα ο κάθε Atiman είναι ένας ακόμα χρήστης (ακόμα και αν ανήκει στην ομάδα ανάπτυξης) που τροποποιεί το τελικό προϊόν. Οπότε αν θέλετε δικαιώματα επί των αρχείων, τα παράπονα προς Ati μεριά Προσωπικά αν υπάρχει έστω και 1 άτομο εδώ μέσα που έκανε τη ζωή του πιο εύκολη (πιο σταθεροί ή αποδοτικοί οδηγοί) με τους οδηγούς που τροποποίησε ο δεξερωποιος, τα συγχαρητήριά μου στον δεξερωποιό. αμαν με αυτή τη μανία της ιδιοκτησίας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Αύγουστος 7, 2010 Author #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2010 Τι γινεται εδω ωρ@ παιδια?---Τωρα, αληθεια περιμενετε απο εναν ανθρωπο κοντα 50 ετων με πανω απο 25 χρονια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ενασχολησης με τον προγραμματισμο, να πεσει σ αυτο το επιπεδο της μικροτητας? Για την ιστορια μονο, θα πω δυο λογια.Σκελος Α,,Στο guru3D υπαρχει αυτο το ποστ, κατι που δειχνει οτι ο genetix ειναι πιθανον ο TwL απο εκεινο το φορουμ. Εαν ειναι ετσι, τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ που μου κανει, οταν μολις ΣΗΜΕΡΑ πριν απο λιγο για ΠΡΩΤΗ φορα κατεβασα το αρχειο "του" και διαπιστωσα οτι ΜΟΙΑΖΕΙ με το δικο μου κατα 20%. Χαιρομαι που χρησιμοποει τον κωδικα που ο μονος ιδιοκτητης του ειναι η Microsoft, αλλα το οτι με τετοιον τροπο ισχυριζεται οτι τον εχω αντιγραψει ειναι περα για περα ΑΣΤΕΙΟ, μιας και δουλευω σ αυτο το project πανω απο ενα μηνα, εχω δωσει εδω και πανω απο τρεις στο thelab τις παραμετρους της registry που πρεπει να αφαιρεσουμε (υπαρχουν posts), εχω ηδη φτιαξει δυο προηγουμενες εκδοσεις Uninstallers που βρισκονται ελευθερες στην database μου... Πως λοιπον μπορει εγω, η οποιοσδηποτε αλλος, εχει λιγο νου και γνωση να δεχτει τους ισχυρισμους του με τρεις εικονες και με μετονομαζομενα αρχεια?? ΠΟΙΟΣ και με ποιον τροπο μπορει να πει με ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ οτι τον αντεγραψα? Και γιατι να το κανω αλλωστε... Απο το ποστ του εδω, φαινεται οτι πιθανον να εχει και οικονομικα οφελη απο αυτο που κανει στο guru (δεν θα ειχε αλλο λογο η πραξη του) κατι που ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ στο παρον φορουμ. ΧΑΡΙΖΩ τον χρονο μου και τα προγραμματα ΜΟΥ χωρις την παραμικρη αμειβη και χωρις να με ενδιαφερει ουτε καν ενα ευχαριστω. Σκοπος? Καλυτερη αξιοποιηση του προιοντος που ειμαι "υποχρεωμενος" να αναδειξω και ταυτοχρονη εξυπηρετιση των ανθρωπων που τα δουλευουν. Χαρα μου ειναι να με αντιγραφουν και ευχομαι τα ιδια και στην επομενη εργασια μου...Το πρωτο πρωτοτυπο αρχειο μου μερος του συνολικου κωδικα (προσεξτε τις ημερομηνιες).---------------Σκελος Β,,Η ιστορια με τους οδηγους ξεκινησε πριν απο λιγο καιρο στο guru απο δυο τρεις ΕΛΛΗΝΕΣ (διαβαστε τα σχετικα εκει posts) που πιθανον να ειναι και χρηστες του thelab. Καποιοι καλοθελητες λοιπον κατεβαζαν τους τοτε ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ οδηγους, αλλαζαν τα στοιχεια τους και τους ξανανεβαζαν σε αλλον ιστοτοπο λεγοντας οι ιδιοι οτι ειναι δικοι μου και προερχονται απο την βαση μου, ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ οτι ειναι ψευτικοι, οτι τους κατασκευαζω εγω, οτι ειναι και γω δεν ξερω τι αλλο, με φανερο σκοπο το να ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ την δουλεια μου και εμενα τον ιδιο.Απο τοτε τα αρχεια κλειδωθηκαν με κωδικο για να μην υπαρχουν παρομοια φαινομενα.Κανεις απο τοτε (εκτος μονο τους χρηστες του lab) δεν μπορει να εχει προσβαση σ αυτα. Πως λοιπον ΚΑΠΟΙΟΣ μας λεει ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ οτι αντιγραφουμε τα αρχεια του? Κατεβασε τον πρωτοτυπο οδηγο απο εμενα? τον εχει στα χερια του? Ειπα σε προηγουμενο ποστ οτι στους ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΥΣ οδηγους που εχουμε υπαρχουν απιστευτα τρελλες παραμετροι στα αρχεια τους και ασφαλως και στα INF files. Επειδη ομως κανενας ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ανθρωπος δεν μπορει να διαβασει τον πηγαιο κωδικα το μονο που διαβαζει ειναι το INF και σ αυτο μπορει να παιξει.Αυτο κανει και ο TwL (πιθανον genetix). Απο την μια παραποιει (χωρις αδεια) τις παραμετρους σε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ βαθμο για την ασφαλεια και την λειτουργικοτητα των οδηγων και της καρτας, ονομαζοντας τους οδηγους δικους του, χωρις καμια προειδοποιηση για την ευθυνη της χρησης τους και τους ανεβαζει δημοσια παρακινωντας την χρηση τους λεγοντας οτι μονο αυτος και οχι η ΑΤΙ ξερει να λυνει τα προβληματα τους....!!! Απο την αλλη χωρις να εχει ΚΑΝΕΝΑ στοιχειο στα χερια του ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ αδιαντροπα τους ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ δημιουργους οτι τοποθετουν τα αρχεια "του" στους οδηγους. ΕΛΕΟΣ - ΥΜΑΡΤΟΝ - ΝΤΡΟΠΗ... ---------------Οποιος εχει ματια , νου και γνωση βλεπει τι γινεται και τι "παιζεται". Ας κρινουν οι αλλοι.---Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σ αυτους που υποστηριζουν την προσπαθεια μας (μου) και στα καλα τους λογια, αλλα δεν ειναι αυτο που εχω αναγκη.Χαιρομαι που βρισκουν ενδιαφεροντα και χρησιμα τα προγραμματα και την χρηση τους.Ενα ομοιο ευχαριστω και σους "εχθρους" αυτης της προσπαθειας, κατα ενα παλιο ρητο "τοσο ξερουν τοσο λενε".Ειναι το χρησιμο αντιβαρο της ζυγαριας, χωρις αυτο ο μονοδρομος δεν εχει νοημα..Ευχαριστω τον jpavly που μου εδωσε την αδεια να πω αυτα τα δυο λογια.Εαν ο ιδιος κρινει οτι η παρουσια μου στο παρον φορουμ δημιουργει περισσοτερα προβληματα απ οτι οφελη, προς το καλο της κοινοτητας θα αποχωρησω.Ποτε δεν με πειραξε μια ασχημη κουβεντα εναντιον μου, (απο οπου κι αν προερχεται) αλλα δεν καταλαβαινω τι αλλο καταφερνει αυτος που υβριστικα την χρησιμοποιει εκτος απο το να μειωσει τον ιδιο του τον εαυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poly Αύγουστος 7, 2010 #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2010 Τι θέλει να πει ο ποιητής?? Έλα ντέ! Και κάτι άλλο, δεν μπορω να επιλέξω τι θα χρησιμοποιώ? Δηλαδή ΑΤΙ ή ΑΤΙΜΑΝ μόνο? Προς τι οί αφορίσμοι? Και αν και οι δύο έχουν προβλήματα? Η μεν ΑΤΙ με τους έπισημους drivers οι οποίοι δουλέυουν ο κάθε ένας κάπου καλά και στα υπόλοιπα γιοκ, το οποίο είναι απαράδεκτο να θέλεις άλλον driver για κάθε τι. Και ο unistaller του ATIMAN ο οποιος δεν δουλέυει, και δοκιμαζοντας κατι άλλο βρίσκεις να δουλέυει όπως πρέπει. Σίγουρα αξιζεί ένα μπράβο στον ΑΤΙΜΑΝ για όλη την προσπάθεια του, και την σπίθα που έδωσε εδω αλλά τα πράγματα τρέχουν και έξελισονται. Δυστηχώς κρίνω την ΑΤΙ "λίγη" στο θέμα gaming και είναι κρίμα γιατί πλεόν το hardware είναι εδώ, το software όμως απουσιάζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genetix Αύγουστος 7, 2010 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2010 Ο Jiggabyte πήρε ban για 2 ημέρες για επαναλαμβανόμενες παρατηρήσεις σχετικά με το θέμα.@genetix: Είμαι 100% σίγουρος ότι μιλάς Ελληνικά όπως εγώ, οπότε αν έχεις κάτι να πεις πες το απλά, αλλιώς τον ξέρεις τον δρόμο. Ενημερωτικά, ξέρω κι εγώ να κάνω rename αρχεία και να λέω ότι είναι δικά μου, το να βγαίνεις με 2 scrshots και να λες "είναι δικά μου" δεν είναι απόδειξη, αν θες ετοιμάζω ένα ίδιο σε 10 λεπτά.Σε αυτό το forum όποιος έχει να πει κάτι το κάνει με report ή με email στη ΔΟ. Κανείς δεν βγαίνει δημόσια να ξεκατινιάζεται λες και είναι εδώ το cosmopolitan.gr. Παρακαλώ να συνεχιστεί το thread κανονικά χωρίς άλλη ασχολία. Το μόνο που θα επιτρέψω είναι την απάντηση του Atiman πάνω στα λεγόμενα του genetix καθώς τον έχει εκθέσει."And I am 100% sure when I speak English" ;P I was not talking about anyone's rights of using free publicly available freely given to people scripting & helps, but the fact that, if your site biggest driver modder who releases fake betas & uses other(In this case my writings) people scripting only because ATIMAN was too stupid to write his own. Who gives a good damn where ATIMAN found what he is using? Point is he didn't write them as ATIMAN was too stupid to figure out how to clean up properly and yeah I have said what I had to say and leave.Τι γινεται εδω ωρ@ παιδια?---Τωρα, αληθεια περιμενετε απο εναν ανθρωπο κοντα 50 ετων με πανω απο 25 χρονια ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ενασχολησης με τον προγραμματισμο, να πεσει σ αυτο το επιπεδο της μικροτητας? Για την ιστορια μονο, θα πω δυο λογια.Σκελος Α,,Στο guru3D υπαρχει αυτο το ποστ, κατι που δειχνει οτι ο genetix ειναι πιθανον ο TwL απο εκεινο το φορουμ. Εαν ειναι ετσι, τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ που μου κανει, οταν μολις ΣΗΜΕΡΑ πριν απο λιγο για ΠΡΩΤΗ φορα κατεβασα το αρχειο "του" και διαπιστωσα οτι ΜΟΙΑΖΕΙ με το δικο μου κατα 20%. Χαιρομαι που χρησιμοποει τον κωδικα που ο μονος ιδιοκτητης του ειναι η Microsoft, αλλα το οτι με τετοιον τροπο ισχυριζεται οτι τον εχω αντιγραψει ειναι περα για περα ΑΣΤΕΙΟ, μιας και δουλευω σ αυτο το project πανω απο ενα μηνα, εχω δωσει εδω και πανω απο τρεις στο thelab τις παραμετρους της registry που πρεπει να αφαιρεσουμε (υπαρχουν posts), εχω ηδη φτιαξει δυο προηγουμενες εκδοσεις Uninstallers που βρισκονται ελευθερες στην database μου... Πως λοιπον μπορει εγω, η οποιοσδηποτε αλλος, εχει λιγο νου και γνωση να δεχτει τους ισχυρισμους του με τρεις εικονες και με μετονομαζομενα αρχεια?? ΠΟΙΟΣ και με ποιον τροπο μπορει να πει με ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ οτι τον αντεγραψα? Και γιατι να το κανω αλλωστε... Απο το ποστ του εδω, φαινεται οτι πιθανον να εχει και οικονομικα οφελη απο αυτο που κανει στο guru (δεν θα ειχε αλλο λογο η πραξη του) κατι που ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ στο παρον φορουμ. ΧΑΡΙΖΩ τον χρονο μου και τα προγραμματα ΜΟΥ χωρις την παραμικρη αμειβη και χωρις να με ενδιαφερει ουτε καν ενα ευχαριστω. Σκοπος? Καλυτερη αξιοποιηση του προιοντος που ειμαι "υποχρεωμενος" να αναδειξω και ταυτοχρονη εξυπηρετιση των ανθρωπων που τα δουλευουν. Χαρα μου ειναι να με αντιγραφουν και ευχομαι τα ιδια και στην επομενη εργασια μου...Το πρωτο πρωτοτυπο αρχειο μου μερος του συνολικου κωδικα (προσεξτε τις ημερομηνιες).---------------Σκελος Β,,Η ιστορια με τους οδηγους ξεκινησε πριν απο λιγο καιρο στο guru απο δυο τρεις ΕΛΛΗΝΕΣ (διαβαστε τα σχετικα εκει posts) που πιθανον να ειναι και χρηστες του thelab. Καποιοι καλοθελητες λοιπον κατεβαζαν τους τοτε ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ οδηγους, αλλαζαν τα στοιχεια τους και τους ξανανεβαζαν σε αλλον ιστοτοπο λεγοντας οι ιδιοι οτι ειναι δικοι μου και προερχονται απο την βαση μου, ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ οτι ειναι ψευτικοι, οτι τους κατασκευαζω εγω, οτι ειναι και γω δεν ξερω τι αλλο, με φανερο σκοπο το να ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ την δουλεια μου και εμενα τον ιδιο.Απο τοτε τα αρχεια κλειδωθηκαν με κωδικο για να μην υπαρχουν παρομοια φαινομενα.Κανεις απο τοτε (εκτος μονο τους χρηστες του lab) δεν μπορει να εχει προσβαση σ αυτα. Πως λοιπον ΚΑΠΟΙΟΣ μας λεει ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ οτι αντιγραφουμε τα αρχεια του? Κατεβασε τον πρωτοτυπο οδηγο απο εμενα? τον εχει στα χερια του? Ειπα σε προηγουμενο ποστ οτι στους ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΥΣ οδηγους που εχουμε υπαρχουν απιστευτα τρελλες παραμετροι στα αρχεια τους και ασφαλως και στα INF files. Επειδη ομως κανενας ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ανθρωπος δεν μπορει να διαβασει τον πηγαιο κωδικα το μονο που διαβαζει ειναι το INF και σ αυτο μπορει να παιξει.Αυτο κανει και ο TwL (πιθανον genetix). Απο την μια παραποιει (χωρις αδεια) τις παραμετρους σε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ βαθμο για την ασφαλεια και την λειτουργικοτητα των οδηγων και της καρτας, ονομαζοντας τους οδηγους δικους του, χωρις καμια προειδοποιηση για την ευθυνη της χρησης τους και τους ανεβαζει δημοσια παρακινωντας την χρηση τους λεγοντας οτι μονο αυτος και οχι η ΑΤΙ ξερει να λυνει τα προβληματα τους....!!! Απο την αλλη χωρις να εχει ΚΑΝΕΝΑ στοιχειο στα χερια του ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ αδιαντροπα τους ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ δημιουργους οτι τοποθετουν τα αρχεια "του" στους οδηγους. ΕΛΕΟΣ - ΥΜΑΡΤΟΝ - ΝΤΡΟΠΗ... ---------------Οποιος εχει ματια , νου και γνωση βλεπει τι γινεται και τι "παιζεται". Ας κρινουν οι αλλοι.---Θελω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σ αυτους που υποστηριζουν την προσπαθεια μας (μου) και στα καλα τους λογια, αλλα δεν ειναι αυτο που εχω αναγκη.Χαιρομαι που βρισκουν ενδιαφεροντα και χρησιμα τα προγραμματα και την χρηση τους.Ενα ομοιο ευχαριστω και σους "εχθρους" αυτης της προσπαθειας, κατα ενα παλιο ρητο "τοσο ξερουν τοσο λενε".Ειναι το χρησιμο αντιβαρο της ζυγαριας, χωρις αυτο ο μονοδρομος δεν εχει νοημα..Ευχαριστω τον jpavly που μου εδωσε την αδεια να πω αυτα τα δυο λογια.Εαν ο ιδιος κρινει οτι η παρουσια μου στο παρον φορουμ δημιουργει περισσοτερα προβληματα απ οτι οφελη, προς το καλο της κοινοτητας θα αποχωρησω.Ποτε δεν με πειραξε μια ασχημη κουβεντα εναντιον μου, (απο οπου κι αν προερχεται) αλλα δεν καταλαβαινω τι αλλο καταφερνει αυτος που υβριστικα την χρησιμοποιει εκτος απο το να μειωσει τον ιδιο του τον εαυτο.Yeah, TwL, 20% in my ars you copied whole script. Shall we compare rest of your work ?? I bet you also are using half the mods and date code them as 'new' betas here right now. You are lame and you should learn to script before you start releasing data to internet. Sad excuse for an driver modder.Question was are you too stupid to write your own not about who owns some petty rights ? http://www.thelab.gr/showpost.php?p=1062864237&postcount=4059 <- That doesn't look like 20% that looks like 100% + changed echoes and few of your re-placings? Next time ATIMAN you release drivers yet again new beta's think about whose data you are pasting inside your crap and honestly you go so low below the line of respect what I would even call 'driver modder' who gives a damn what you release anyway as it's fake anyway as proven by many not myself only.You can say to people here what ever you wish and some even might believe you better more than me in here. If you still believe question here would have anything to do with 'rights'. Question was never about can you 'copy->paste' scripting, but as intelligence to write it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Αύγουστος 7, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2010 I love you too TwL, next time in the guru3D.edit, Also a gift for you,,Compare any file of this driver package (if you like) with any other known package files.Good day...gentleman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venisk Αύγουστος 7, 2010 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 7, 2010 offtopiconly because ATIMAN was too stupid to write his ownwrite them as ATIMAN was too stupid to figure out how to clean up Question was are you too stupid to write your own Genetix ο Μακεδόνας STUPID ο πρώτος...ontopicΣκέφτομαι να τους δοκιμάσω κ εγώ αύριο τους 10.8 beta 3..αν και με το starcraft που παίζω τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα θα ήθελα να δω πως πάνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Αύγουστος 8, 2010 Author #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2010 διαγωνισμος-τεστινγκ υπερ του ΑΤΙΜΑΝ για το πως αποδιδουν οδηγοι σε σχεση με του TwL, ο λογος που το δημοσιευω μια συντομη συγκριση σε dx11, ειναι να αποδειξω ποιος λεει αληθεια και ποιος οντως εχει νεωτερους οδηγους...η δοκιμη εγινε μετα ιδια ρολογια, και με τον ιδιο τροπο, μετρησα παντα την δευτερη φορα... :AvP dx11 atiman's 8.763.2 beta 3 Number of frames: 10433Average Frame Time: 10.1msAverage FPS: 99.5TwL's modified 3.80aNumber of frames: 10412Average Frame Time: 10.1msAverage FPS: 99.3ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ 2 ΕΙΚΟΝΕΣ ΩΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΥΣΥΖΗΤΗΜΕΝΟ ΖΟΡΙΚΟ UNIGINE HEAVEN 2.1Με την διαφορα που επισης πρεπει να αναφερθει οτι οι οδηγοι που παραποιει ο TwL ειναι ενα ανακατεμα αρχειων απο ολους τους γνωστους official και beta οδηγους που ηδη κυκλοφορουν με πειραγμενο το INF file σε επιπεδο κινδυνου για το προιον, ενω αυτοι που ανεβασα εγω ειναι μοναδικοι και εντελως νεοι.Επισης θα ηθελα μια πολλη σημαντικη απαντηση απο σενα.,,Εχεις στα χερια σου και τους δυο οδηγους,, εχουν μεταξυ τους καποια ομοιοτητα? κατι ιδιο? στα αρχεια τους, η στις παραμετρους των αρχειων Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyperion Αύγουστος 8, 2010 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2010 Επισης θα ηθελα μια πολλη σημαντικη απαντηση απο σενα.,,Εχεις στα χερια σου και τους δυο οδηγους,, εχουν μεταξυ τους καποια ομοιοτητα? κατι ιδιο? στα αρχεια τους, η στις παραμετρους των αρχειων λοιπον με μια γρηγορη ματια θα σου πω τα εξης στατιστικα: το .inf του TwL αποτελειται απο: 103kb size 49 σελιδες 8.182 λεξεις 100.398 χαρακτηρες 2.290 παραγραφους 2.787 γραμμες το δικο σου .inf στους beta 3: 136 kb size 63 σελιδες 10.831 λεξεις 132.752 χαρακτηρες 3.000 παραγραφους 3.612 γραμμες δεν μπηκα στη διαδικασια να το ελεγξω με το ματι, διοτι ειναι κουραστικο, εχουν ομοιοτητες καθως ειναι απαραιτητο για την σωστη και βασικη λειτουργια, παρολα αυτα οι διαφορες στο μεγεθος του κωδικα και στο συνολο του αρχειου, δειχνουν οτι ποσο μαλλον δεν εχουν καμια απολυτως συγγενεια περα απο τα βασικα βηματα... ... ... επισης ποσοτηκες και γραπτες διαφορες βρηκα στα atiogl.xml... αυτα μπορουσα να σου αναλυσω, καθως ειχα προσβαση να τα ανοιξω και να τα ελεγξω, καθως δεν εχω τεχνικη καταρτιση, αλλα ειναι πληρως τεκμηριωμενα, οτι διαφερουν, ωστε να μην σε πουν οπως ειχε ακουστει απλα modder ημερομηνιων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
genetix Αύγουστος 9, 2010 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 @ATIMAN You asked me to compare.. Lets compare: Fine Lets debug then a bit see how correct people here actually are. Lets go a lesson with IDA Pro v5.7 tree view of the ATIMAN code compared to my modified v3.72. v8.763.1 ATIMAN / genetix v3.72: ATIGTKXX.DLL (They do look awfully similar don't they?): ATICALDD.DLL (They do look awfully similar don't they?): Official ATICALDD.DLL v8.761.0.0000 (As an comparance HOW the true official code looks today): and these are only few files. You can verify my MD5 correct by simply expanding the DLL file. To reproduce (You can check my information correct): 1. copy any of the DLL files. 2. command line: expand atixxxxx.dl_ atixxxxx.dll 3. Launch IDA Pro (get demo from http://www.hex-rays.com/idapro/idadowndemo.htm) 4. open new > analyze Windows "PE Dynamic Library" 5. Open the expanded DLL file 6. See the results. Ps. may I note everyone that I used on v3.72 totally different build DLL files at v3.72 as everyone can see those are from ATI Catalyst v10.4a as in ATIGTKXX.DLL and ATICALDD.DLL would be from build v10.8b5 (v8.76.2) so those shouldn't be anywhere even NEAR ATIMANs builds, right ??? and o almost forgot you really wanna see what ATIMAN is using as D3D.. Wouldn't it be the same DLL files than I used on v3.72??? wouldn't be some MIRACLE find v10.7a D3D as DirectX Universal Driver. As for people here saying my builds was slower.. yeah, v3.80a because ATIMAN didn't yet understand why I build it slower to include support for totally different kind of system, but I am sure his next 'official beta' will, heh. -edit- @ATIMAN and before you decide to remove the pack or modify it or what ever password protect. It is also available unremovable link MD5 verified at megaupload. So, you will not password protect as you did for your 'Uninstaller' to hide people from seing ugly truth I pushed few pages back from this message. how you copied entire uninstalled from my topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Αύγουστος 9, 2010 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 genetix,,The first and the last word for that."This 8.763.1 is NOT downloaded from my base".Never ask you for compare.stop the trikcs....----------And one advice from me, IDA pro is for amateurs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genetix Αύγουστος 9, 2010 #16 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 genetix,,The first and the last word for that."This 8.763.1 is NOT downloaded from my base".Never ask you for compare.stop the trikcs....Right...haha, but convincingly it's person from here who uploaded it from your mediafire account and it's still there. I don't trick I presented people clean facts which they can test with anything you upload. What's your side of the story ? Provide an open links for people to see with same MD5/Checksum as in your mediafire. Or doesn't the links you provide to your mediafire belong to you either ?+1 for that tryAnd one advice from me, IDA pro is for amateurs.and yet it proves right here that code processing is identical. Funny, how you see 'amateur tools'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Αύγουστος 9, 2010 Author #17 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 How know you the MD5/Checksum from my file in mediafire, download it? Link to comment Share on other sites More sharing options...
genetix Αύγουστος 9, 2010 #18 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 How know you the MD5/Checksum from my file in mediafire, download it?heh, stop being childish. I don't think that's the question.Or you seriously though I would not verify my source before I throw these posts ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atiman Αύγουστος 9, 2010 Author #19 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 Ha ha ha,,TwL, check your sources again and again before write in this forum.-----edit,And tell me something for the end, i have released in my personal (not public share) database a lot of drivers about five months ago. Why "using" your files only in the last one? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Αύγουστος 9, 2010 #20 Κοινοποίηση Αύγουστος 9, 2010 Στην Ελλαδα υπαρχει μια παροιμια, "οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια".Καλα το θυμαμαι?Γιατί να μην το θυμάσαι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.