greekfragma Φεβρουάριος 28, 2004 Author #3 Φεβρουάριος 28, 2004 για κανε το πιο λιανα αυτο με το target.εχω athlon xp 2600+@2300Mhz
DJD Φεβρουάριος 28, 2004 #4 Φεβρουάριος 28, 2004 Aπό όσο κατάλαβα έχεις κατεβάσει το γραφικό περιβάλλον του folding. Στα properties πρέπει να βάλεις Team Number: 32378 και το username που θέλεις. Επίσης στο shortcut που τρέχεις πρόσθεσε αυτά που λέει από πάνω ο Dellodas.
Dellodas Φεβρουάριος 28, 2004 #5 Φεβρουάριος 28, 2004 Φτιάξε το shortcut, πάτα με το δεξί πάνω του, πάνε στο properties και θα δεις το target.
DJD Φεβρουάριος 28, 2004 #8 Φεβρουάριος 28, 2004 Δεν χρειάζεται να είσαι συνδεδεμένος για να fold-άρεις. Μόνο όταν στέλνεις/παίρνεις τις πρωτείνες χρειάζεται σύνδεση.
rantanplan Μάρτιος 1, 2004 #14 Μάρτιος 1, 2004 θενκς...δεν έχω δικό μου σάιτ να σας κάνω attachment καθότι δεν τη δέχεται τη φώτο από τα δικά μου α
DJD Μάρτιος 1, 2004 #16 Μάρτιος 1, 2004 Όχι δε το σβήνεις το υπάρχον target. Μετά τα " προσθέτεις τα -local κτλ κτλ
DJD Μάρτιος 1, 2004 #18 Μάρτιος 1, 2004 Παράθεση Αρχική απάντηση από rantanplan done!!! Εύγε :flower:
TASOS Μάρτιος 1, 2004 #20 Μάρτιος 1, 2004 Να μου επιτρέψετε να σας υπενθυμίσω κάποια πραγματάκια σχετικά με τα flags.forceasm και forceSSE είναι κατά κύριο λόγο η ίδια εντολλή ....απλά έχουν εφαρμογή σε διαφορετικά version του πυρήνα.Το forceasm εφαρμόζεται στις version 3.xxTo forceSSE εφαρμόζεται στη version 4.xxΗ χρήση της forceasm σε συνδυασμό με version 4.xx core προκαλλεί αστάθεια στον πυρήνα και οδηγεί αρκετές φορές σε πρώορο τερματισμό της πρωτείνης...ιδίως άν το σύστημα μας είναι υπερχρονισμένο.Δεν απαιτείται η χρήση των παραπάνω εντολλών αν έχουμε P4 επεξεργαστή.Οι εντολλές αυτές σχεδιάστηκαν για εφαρμογή σε AMD συστήματα οπου χρειάζεται να ενεργοποιηθούν οι SSE για ταχύτερη επεξεργασία των πρωτεινών.Ταυτόχρονη χρήση -forceasm και -forceSSE .....είναι λάθος.Happy folding
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.