argy1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 8, 2010 παιδια ποια ειναι η γνωμη σας για το NZXT Beta Evo Black Metal Edition Caseθελω να αλλαξω εξ ολοκληρου το pc ξεκινοντας απο το κουτι. μετα motherboard εναν τετραπυρηνο και καρτα γραφικων. η χρηση του θα ειναι για download ταινιες και gameming. για κουτι θα διαθεσω μεχρι 70 ευρω. πως σας φαινεται το NZXT ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑ?
redgiwrgos1416003447 Αύγουστος 8, 2010 #2 Αύγουστος 8, 2010 Εγώ στα 70 θα προτιμούσα CoolerMaster Centurion RC-590-KKN1-GP Black Case.
argy1 Αύγουστος 8, 2010 Author #3 Αύγουστος 8, 2010 δεν θα το σκεφτομουν καθολου αν ηταν μαυρο μεσα..
sofix Αύγουστος 9, 2010 #4 Αύγουστος 9, 2010 Εγώ στα 70 θα προτιμούσα CoolerMaster Centurion RC-590-KKN1-GP Black Case.ουτε καν 70,με 56€ εχεις τιμιο κουτακι...http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200003278αυτη η ιστορια με το μαυρο εσωτερικο,αποτελει παραγοντα καταλυτικο στην αγορα κουτιου?αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει πλαινο,οπότε το μαυρο εσωτερικο θα το δεις μια φορα οταν το στησεις και αλλη μια οταν το καθαρισεις μετα απο κανα 2μηνο...τι εχουν παθει ολες οι εταιριες και βγαζουν μαυρα εσωτερικα? οκ ειναι πιο ομορφα,αλλά ποιο το νοημα αφου δεν φαινεται απο πουθενα..αν ειχε/εχει πλαινο και βλεπεις μεσα,μαζι σου και εγω μαυρο θα αγοραζα!η αισθητικη του εξωτερικου ειναι επιχειρημα,αλλα του εσωτερικου μαλλον ειναι δευτερευων...airflow,χωροι,πρακτικοτητα,εγω απο εκει θα ξεκινουσα..εκτος αν τα βραδια ,σκεφτεσαι οτι εκει μεσα ολα ειναι μαυρα και γουσταρεις,οπότε πασο..
redgiwrgos1416003447 Αύγουστος 9, 2010 #5 Αύγουστος 9, 2010 ουτε καν 70,με 56€ εχεις τιμιο κουτακι...http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200003278 αυτη η ιστορια με το μαυρο εσωτερικο,αποτελει παραγοντα καταλυτικο στην αγορα κουτιου? αν δεν κανω λαθος δεν υπαρχει πλαινο,οπότε το μαυρο εσωτερικο θα το δεις μια φορα οταν το στησεις και αλλη μια οταν το καθαρισεις μετα απο κανα 2μηνο... τι εχουν παθει ολες οι εταιριες και βγαζουν μαυρα εσωτερικα? οκ ειναι πιο ομορφα,αλλά ποιο το νοημα αφου δεν φαινεται απο πουθενα..αν ειχε/εχει πλαινο και βλεπεις μεσα,μαζι σου και εγω μαυρο θα αγοραζα!η αισθητικη του εξωτερικου ειναι επιχειρημα,αλλα του εσωτερικου μαλλον ειναι δευτερευων...airflow,χωροι,πρακτικοτητα,εγω απο εκει θα ξεκινουσα.. εκτος αν τα βραδια ,σκεφτεσαι οτι εκει μεσα ολα ειναι μαυρα και γουσταρεις,οπότε πασο.. Για το ίδιο κουτί από διαφορετικά καταστήματα μιλάμε!
sofix Αύγουστος 9, 2010 #6 Αύγουστος 9, 2010 ναι φιλε μου,το ξερω και συμφωνω με την προταση σου,απλα τονισα οτι το βρισκεις και φτηνοτερα απο 70..
argy1 Αύγουστος 9, 2010 Author #7 Αύγουστος 9, 2010 εχετε δικιο παιδια, μερικες φορες κολαμε σε λεπτομεριες, το σκεφτομαι πολυ σοβαρα το κουτακι που μου προτεινατε.. εν το μεταξυ ομως αν σκεφτειτε και κατι αλλο δωστε το..
dmarccos Αύγουστος 9, 2010 #8 Αύγουστος 9, 2010 Δες κι αυτό το NZXT στα 60ευρώή και αυτό το Aerocool στα 73ευρώ αν σου αρέσει
argy1 Αύγουστος 9, 2010 Author #9 Αύγουστος 9, 2010 στο CoolerMaster Centurion RC-590-KKN1-GP Black Case τα ανεμιστηρακια ειναι φανταζομαι αθορυβα ε?
mech5107 Αύγουστος 9, 2010 #10 Αύγουστος 9, 2010 http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/Xigmatek-Asgard-Midi-Case-Black.htmΜε 40 κάνεις μια χαρά δουλεία και είναι και μαύρο μέσα έξω.Τίμιο κουτί και ποιοτικό.
sofix Αύγουστος 9, 2010 #11 Αύγουστος 9, 2010 κομματακι μικρο σε διαστασεις ομως..Διαστάσεις 47.5 cm 18.5 cm 40.8 cm ..εναλλακτικά,μαυρο εσωτερικο εχει κ αυτο που ειναι τιμιο κυτιονhttp://www.multirama.gr/products/product?pid=0436299&catid=020700απλα καποιος ειχε αναφερει εδω μεσα οτι εχει θεμα με τις γομαροψυκτρες και πρεπει να αφαιρεσεις τον 140αρη που εχει στο πανω μερος..
mech5107 Αύγουστος 9, 2010 #12 Αύγουστος 9, 2010 Σε σχέση με το CM590 δεν είδα μεγάλη διαφορά στον χώρο...έχει και τις έτοιμες τρύπες που μετράνε και η τιμή είναι σκότωμα.
argy1 Αύγουστος 9, 2010 Author #13 Αύγουστος 9, 2010 το πρωτο κουτι που σκεφτηκα πως σας φαινεται που εχει και τζαμακι στο πλαι και ειναι και μαυρο? βλεπετε μειονεκτηματα??http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/NZXT-M59-Pure-Black-Case.htm
sofix Αύγουστος 9, 2010 #15 Αύγουστος 9, 2010 Σε σχέση με το CM590 δεν είδα μεγάλη διαφορά στον χώρο...έχει και τις έτοιμες τρύπες που μετράνε και η τιμή είναι σκότωμα.ειναι 18,5 εναντι 21 πλατος --> ευχερια για τοποθετηση μεγαλυτερης ψυκτρας επεξεργαστη51 εναντι 47.5 μηκος ---> δυνατοτητα τοποθετησης μακρυτερης καρτας γραφικωντα νουμερα απο μονα τους ισως δεν λενε τπτ,διοτι δεν ξερω πως εκμεταλλευεται το καθενα τον εσωτερικο του χωρο,αλλα οπως κ να εχει ειναι μεγαλυτερο..NZXT δεν ειχα ποτε ουτε εχω δει απο κοντα οπότε στο θεμα ποιοτητας,δεν ξερω τι λεει...απο νουμερα κ εμφανιση καλα τα παει...το Μ95 που εβαλες στο τελευταιο λινκ για μενα ειναι κακασχημο!:whistling
argy1 Αύγουστος 9, 2010 Author #16 Αύγουστος 9, 2010 εχετε δικιο ειναι καγκουρικο και 2 ποντους πιο στενο. λοιπον κατεληξα εδω..http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806667
koshal Αύγουστος 9, 2010 #17 Αύγουστος 9, 2010 Εγώ για downloader θα έπαιρνα αυτό που το θεωρώ τίμιο για τα λεφτά που κοστίζει. (μαύρο, toolfree, τρύπες για cable managment)
zomg Αύγουστος 9, 2010 #18 Αύγουστος 9, 2010 εχετε δικιο ειναι καγκουρικο και 2 ποντους πιο στενο. λοιπον κατεληξα εδω..http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.806667Μη γνωρίζοντας τι ακριβώς θέλεις να βάλεις στο κουτί και υποθέτοντας πως δεν θα βάλεις κάποια γομαροψύκτρα ή τεράστια κάρτα γραφικών έxουμε και λέμε:COOLERMASTER CenturionΑν και είναι από τα αγαπημένα μου κουτιά -εξωτερικά το λατρεύω/εσωτερικά είναι καλούλη- έχουμε 2 θέματα. Πρώτον cable management ξέχασέ το και δεύτερον άμα θέλεις να βάλεις πάνω από 4 σκληρούς χρειάζεσαι ένα H.D. cage. (15-20€ κάνει)Σε περίπτωση που δεν σε απασχολούν τα παραπάνω τότε τσίμπα το και σκέψου να βάλεις και 2-4 φουρφούρια παραπάνω. (ώστε να αξιοποιηθούν οι δυνατότητές του)NZXT Beta Evo Black Metal Edition CaseΑν και το Centurion με αρέσει πιο πολύ εξωτερικά, μια χαρά είναι κι αυτό. Εσωτερικά, έψαξα αρκετά reviews και τα πάει τρομερά. Πολύ καλύτερο από το Centurion. Default χώρος για 5 σκληρούς, δυνατότητες για cable management, μαύρο χρώμα και άλλα. Από κει και πέρα, κουτιά φθηνότερα δεν θα προτείνω μιας που ετοιμάζεις νέο σύστημα και καλό θα ήταν να κάνεις και μια μικρή επένδυση στο κουτί. (ενδεικτικά από φθηνά αξίζουν τα: Xigmatek Asgard II & CoolerMaster Elite)Από ελαφρώς πιο ακριβά πάμε σε: Xigmatek Midgard Case & CoolerMaster RC-690Και τα δύο παρόμοια με το NZXT Beta Evo Black Metal Edition Case που σε άρεσε.Εν κατακλείδι, ξανασκέψου το για την επιλογή σου και κάνε τον κόπο να διαβάσεις και μερικά reviews. Το ΝΖΧΤ που ήταν και η αρχική σου επιλογή φαίνεται μια χαρά.Εγώ για downloader θα έπαιρνα αυτό που το θεωρώ τίμιο για τα λεφτά που κοστίζει. (μαύρο, toolfree, τρύπες για cable managment)Πολύ ενδιαφέρον το συγκεκριμένο και οικονομικό. Εσωτερικά σαν μια μείξη του Centurion με το NZXT Beta Evo μου μοιάζει.
venom7 Αύγουστος 9, 2010 #19 Αύγουστος 9, 2010 Σημαντικός παράγοντας...Πάντως όποιο και να πάρεις μέτρησε την απόσταση PCIX-5.25 για το ότι θα σου χωράει όποια κάρτα γραφηκών θέλεις και δεν θα έχεις πρόβλημα με την απόσταση και λόγω 5.25 βρίσκει πάνω τους και δεν θα σου χωράει!editεπίσης το θέμα είναι και μέχρι ποσα χρήματα διαθέτεις!
argy1 Αύγουστος 9, 2010 Author #20 Αύγουστος 9, 2010 Μη γνωρίζοντας τι ακριβώς θέλεις να βάλεις στο κουτί και υποθέτοντας πως δεν θα βάλεις κάποια γομαροψύκτρα ή τεράστια κάρτα γραφικών έxουμε και λέμε: COOLERMASTER Centurion Αν και είναι από τα αγαπημένα μου κουτιά -εξωτερικά το λατρεύω/εσωτερικά είναι καλούλη- έχουμε 2 θέματα. Πρώτον cable management ξέχασέ το και δεύτερον άμα θέλεις να βάλεις πάνω από 4 σκληρούς χρειάζεσαι ένα H.D. cage. (15-20€ κάνει) Σε περίπτωση που δεν σε απασχολούν τα παραπάνω τότε τσίμπα το και σκέψου να βάλεις και 2-4 φουρφούρια παραπάνω. (ώστε να αξιοποιηθούν οι δυνατότητές του) NZXT Beta Evo Black Metal Edition Case Αν και το Centurion με αρέσει πιο πολύ εξωτερικά, μια χαρά είναι κι αυτό. Εσωτερικά, έψαξα αρκετά reviews και τα πάει τρομερά. Πολύ καλύτερο από το Centurion. Default χώρος για 5 σκληρούς, δυνατότητες για cable management, μαύρο χρώμα και άλλα. Από κει και πέρα, κουτιά φθηνότερα δεν θα προτείνω μιας που ετοιμάζεις νέο σύστημα και καλό θα ήταν να κάνεις και μια μικρή επένδυση στο κουτί. (ενδεικτικά από φθηνά αξίζουν τα: Xigmatek Asgard II & CoolerMaster Elite) Από ελαφρώς πιο ακριβά πάμε σε: Xigmatek Midgard Case & CoolerMaster RC-690 Και τα δύο παρόμοια με το NZXT Beta Evo Black Metal Edition Case που σε άρεσε. Εν κατακλείδι, ξανασκέψου το για την επιλογή σου και κάνε τον κόπο να διαβάσεις και μερικά reviews. Το ΝΖΧΤ που ήταν και η αρχική σου επιλογή φαίνεται μια χαρά. μαλλον θα εχεις καταλαβει οτι δεν ξερω τι ειναι καν το cable management:D και πανω απο 2 σκληρους δεν προκειται να βαλω γιατι εχω αρκετο χωρο σε εξωτερικους. πιστευω πως το COOLERMASTER Centurion ειναι πανω απο τις προσδοκιες μου και σε πολυ καλη τιμη και. το εχω ηδη παραγγειλει και περιμενω να ερθει σας ευχαριστω πολυ ολους για τις πολυτιμες πληροφοριες και το χρονο σας! ανυπομονω να το μονταρω και να βγαλω φωτο:snap: κατι αλλο, εχω κατι 12αριδες αλλα για να μην ειναι καρναβαλος και να ειναι ολα ιδια ξερει κανεις πια ανεμιστηρακια να παρω?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.