Jump to content

Μεσαυγουστιάτικο καφεδάκι καί ότι προκύψει

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Προτείνω κυριακή στίς 15 τό πρωί,Αθήνα κάπού στό κέντρο.Υπάρχει καί παζάρι εκείνη τήν ημέρα άν θυμάμαι καλά,καί μπορούμε μετά νά ανακατευτούμε μέ τόν κόσμο καί νά παίξουμε μπάλα:D

¨οτι αποφασίσετε είμαι μέσα έτσι καί αλλιώς.Δέν υπάρχει από μέρος μου πρόβλημα χρόνου ή ώρας.

Fragma είδα κάτι φώτο πού είχες από πλατεία ελευθερίας κορυδαλλό,έχεις καμιά σχέση;

Γιατί θα δεις τη μηχανή να εξαφανίζεται σε dt...

Στο μόνο που μπορούμε να πάμε γιατί υπάρχει μια σχετική εποπτεία είναι στο Θησείο απέναντι από την Τεχνόπολις

Fragma είδα κάτι φώτο πού είχες από πλατεία ελευθερίας κορυδαλλό,έχεις καμιά σχέση;

Όχι Σάκη. Περαστικός με το ποδήλατο ήμουν :)

Αν δεν μου δώσουν άδεια, θα έρθω και εγώ...να σας παραπονεθώ που δεν μου έδωσαν άδεια.

Αν ειμαι Αθηνα και βρω χρονο θα ερθω και εγω γιατι τοσα meetings και δεν εχω ερθει σε κανενα.

Ωραία.Νά πούμε 15 τού μηνός στίς 11:00 τό πρωί στό σταθμό στό μοναστηράκι.Καλά είναι;

Ναι θα σκάσω και εγώ, (11.00 πρωί για L1 δεν ξέρω καν αν παίζει να πω :p ) και θα δω πόσο θα μπορέσω να κάτσω γιατί μετά θα πρέπει να πάω γραφείο.

Υπάρχει και η περίπτωση να έρθω να σας βρώ μετά το γραφείο για να μην έχω πίεση χρόνου, όπου και θα ανταλλάξω κινητά με κάποιον για να έρθω όπου είστε.

Εγω δεν ειναι 100% σιγουρο οτι θα ειμαι Αθηνα οποτε μην σας πω ωρες και τετοια και στο τελος δεν καταφερω να ερθω. Μια χαρα ειναι η ωρα και το μερος, αν ειμαι εδω θα με βολεψει!

Σάκη, στείλε μια το κινητό σου σε πμ να σε πάρω την κυριακή μόλις ξεμπερδέψω να έρθω να σας βρω ρε!

τελικά πιοί είμαστε για μέσα 100%?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.