Jump to content

Αγορά compact ψηφιακής μηχανής ~180 ευρώ

Recommended Posts

Χαίρετε.

Θέλω να αγοράσω μια κόμπακτ ψηφιακή μηχανή για τον πατέρα μου, ο οποίος την θέλει για καθαρά ερασιτεχνική χρήση και, σημειωτέον, δεν σκαμπάζει και πολλά από τεχνολογία.. Θα ήθελα, λοιπόν, να είναι μικρή, εύχρηστη, να έχει καλό ζουμ, καλή αυτονομία και να τραβάει καλής ποιότητας βίντεο, αν γίνεται και hd (εννοείται να βγάζει και καλές, καθαρές φωτογραφίες, ακόμη και τη νύχτα). Όντας, λοιπόν, άσχετος κι εγώ, απευθύνομαι σε εσάς !

Από ένα search που έκανα, διέκρινα την Panasonic TZ6 (μεγάλο οπτικό ζουμ, όχι καλό video), και την Sony DSC-WX1 (μικρότερο οπτικό ζουμ, καλύτερο video)

Μπάτζετ γύρω στα 180 ευρώ, γιατί ξέρω ότι παραπάνω θα είναι overkill για τη χρήση που την θέλει.

Any ideas ?

Χαίρετε. καλής ποιότητας hd βίντεο (εννοείται να βγάζει και καλές, καθαρές φωτογραφίες, ακόμη και τη νύχτα).

Any ideas ?

Δεν μπορεις για την ακριβεια να εχεις καθαρες αφλασες φωτογραφίες τη νυχτα και ουτε HD rec σε αυτη τη τιμη(εκτος αν εχει βγει καποιο μοντέλο τώρα αλλα απο ότι θυμάμαι δεν βγαζει καμια Hd παρα μονο 460p).

Δεν μπορεις για την ακριβεια να εχεις καθαρες αφλασες φωτογραφίες τη νυχτα και ουτε HD rec σε αυτη τη τιμη(εκτος αν εχει βγει καποιο μοντέλο τώρα αλλα απο ότι θυμάμαι δεν βγαζει καμια Hd παρα μονο 460p).

Thanks for the input.

Έκανα λίγο edit στο op με λίγες περισσότερες Info ! (ανέβασα λίγο το budget και περιέκοψα την απαίτηση για hd)

Χωρίς άπειρη σκέψη/ψάξιμο/κούραση,

αυτή θα χτύπαγα μάλλον.

CANON DIGITAL IXUS 100

review #1

review #2

Περίπου ίδια γενικά χαρακτηριστικά με την Sony WX1. απ' ότι καταλαβαίνω.. Μικρό οπτικό ζουμ, καλό (HD) video.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.