Jump to content

Shogun 2 Total War

vic

Recommended Posts

Ωραία γιατί ήμουν έτοιμος να πάρω και το πρώτο αλλά τι είναι? είναι συνέχεια?

Γιατί το Fall το βρίσκεις 29 ευρώ σαν pre-order ενώ το 1ο κάνει 39 ευρώ στο Steam γιατί έτσι?

Κανονικά έπρεπε να το αφήσουν λίγο στην τιμή και δεν το βρίσκεις και "σπασμένο"

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Μην το / τα πάρεις από το Steam. Amazon.co.uk και άγιος ο θεός. :p

Το κανονικό παιχνίδι.

[ame=http://www.amazon.co.uk/Shogun-Total-War-PC-DVD/dp/B003PJ6C96/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1331944634&sr=8-1]Shogun 2: Total War (PC DVD): Amazon.co.uk: PC & Video Games[/ame]

Και το standalone expansion.

Fall of the Samurai Pre-order

Να υπολογίσεις και παραπάνω χρήματα για τα DLC που κυκλοφορούν στο Steam και δεν πωλούνται retail. Ευτυχώς εκείνα είναι φτηνά. Μέσα σε αυτά τα DLC είναι και το 1ο expansion που λέγεται Rise of the Samurai Campaign. Όπως καταλαβαίνεις εκτυλίσσεται πριν το κανονικό παιχνίδι, ενώ το Fall of the Samurai μετά το κανονικό παιχνίδι. Τα άλλα DLCs που έχουν βγει είναι τα: 1) Ikko Ikki Clan Pack (προσθέτει στα Playable Factions την Clan Ikko Ikki), 2) SengokuJidai Unit Pack, 3) The Hattori Clan Pack και 4) Blood Pack DLC.

Όλα μαζί τα DLC είναι 17,6€ οπότε βγαίνει φθηνότερα να πάρεις το παιχνίδι από το Amazon και τα DLC κανονικά από το Steam.

Τώρα το Fall of the Samurai βγήκε ως standalone expansion επειδή προσθέτει πολλά καινούρια στοιχεία, όπως για παράδειγμα σιδερένια πλοία, εισροή της δυτικής κουλτούρας στην Ιαπωνία και κατ' επέκταση στρατούς με όπλα, αμαξοστοιχείες για μεταφορά στρατού κ.ά. Για το λόγο αυτό είναι αρκετά διαφορετικό το gameplay από το κανονικό παιχνίδι. Κατά τη γνώμη μου (η οποία είναι ξεκάθαρα biased :p ) καλύτερα να πάρεις και το Shogun 2.

Η Creative Assembly που φτιάχνει τα Total War έχει σημαντική προϊστορία στα μεγάλα expansion. Σε όλα τα παιχνίδια της σειράς έχει βγάλει μεγάλα expansion που δίνουν μια τελείως διαφορετική εμπειρία.

Edit: Να τονίσω ότι το Fall of the Samurai βγαίνει σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις. Μία στο Steam, μία Retail και μία από το κατάστημα της Sega. Κάθε μία έκδοση έχει διαφορετικό παραπάνω υλικό που δεν έχουν οι άλλες εκδόσεις. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι σε λίγο καιρό όλα τα επιπλέον υλικά θα βγουν μαζί σε ένα DLC.

Το Fall of the Samurai θα ήθελα να το πάρω από το Steam επειδή έχει και το Soundtrack του παιχνιδιού, αλλά λόγω τιμής θα το πάρω από Amazon.

[MENTION=21436]sfirculitu[/MENTION], ούτε παραγγελία να το 'χες

Save 75% on Total War: SHOGUN 2 on Steam

Μόλις το αγόρασα άντε να δούμε τι λέει και αυτό.

thx [MENTION=4676]tragikos[/MENTION] και δεν είχα σκοπό να ανοίξω το steam σήμερα και σε 30 ώρες τελειώνει

p.s γιατί μου φαίνεται ότι το steam κατεβάζει πιο αργά με βάση το origin

p.s γιατί μου φαίνεται ότι το steam κατεβάζει πιο αργά με βάση το origin

Ισχύει αυτό, ειδικά αν κατεβάζεις κάποιο παιχνίδι που είναι σε προσφορά. Δοκίμασε να αλλάξεις server αν και γενικότερα το έχω ξανακούσει ότι το downloading από τους servers του Origin είναι πιο γρήγορο. Έχοντας 6άρα σύνδεση όμως δεν με απασχόλησε ποτέ :p

Βασικά εδώ μιλάμε για 120άρα γραμμή που κατεβάζω με 14 megabyte το δευτεόλεπτο σε όλα τα games

αλλά στο origin έχω 12-14 συνέχεια

στο steam έχω πιάσει και 14 αλλά συνήθως είναι 8-10

και τώρα στο shogun κατέβαζα με 2.2 και μου πήρε 3ις ώρα άμα θυμάμαι καλα

αλλά μιας και το ανέφερες πως αλλάζεις server?

επίσης μιας και είμαστε στο shogun έπαιζα χθες το DEMO σε ένα tutorial (γιατί δεν έχει και τίποτα άλλο.) και εκεί που λέει ότι μπορείς να βάλεις τους "πολεμιστές" να πολέμισουν αυτόματα η να τους ορίσεις εσυ κάτι τέτοιο

και μετά δεν γινόταν τίποτα.

Βασικά εδώ μιλάμε για 120άρα γραμμή που κατεβάζω με 14 megabyte το δευτερόλεπτο

:drool::drool::drool:

Εγώ παρήγγειλα σήμερα το Fall of the Samurai από το Amazon.co.uk.

Μισή μέρα τώρα κατεβάζει το patch. Άντε ρε αγορίνα μου έχουμε να κατακτήσουμε τα πάντα με τους Mori.

Edit: Στα στατιστικά λέει ότι η πιο δημοφιλής clan στο campaign είναι οι Shimazu. Τέρμα νότια, παίρνεις και το νησί σχετικά εύκολα. Ε ποια άλλη θα 'ταν; Οι Hattori; :hehe:

....κ γω παιδευομαι 1556 χρονια με την Chosokabe να παρω το διπλα χωριο....

Το Rise Of The Samurai αξιζει?...1,75€ στο steam.

....κ γω παιδευομαι 1556 χρονια με την Chosokabe να παρω το διπλα χωριο....

Moar info. Τι δυσκολία; Ρίξε και καμιά φωτογραφία από το χάρτη.

Το Rise Of The Samurai αξιζει?...1,75€ στο steam.

Για 1.75€ και να μην αξίζει, εγώ θα το έπαιρνα. Εγώ βέβαια το είχα πάρει όταν είχε πρωτοβγεί, αλλά δεν το έχω παίξει ακόμα. Περιμένω πάντως εναγωνίως το Fall of the Samurai.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.