Jump to content

Shogun 2 Total War

vic

Recommended Posts

Δεν είδα κάποια συνταρακτική διαφορά.

Έπαιξα μια μάχη campaign drop-in (σε αλλουνού campaign). Εμένα με έβγαλε με τους Hojo και ο άλλος είχε Date. Πρέπει να πολιορκούσαν με 2 σημαιάκια οι Hojo μία πόλη δικιά του. Στην αρχή με βγάζει με το στρατό αλλά ήμουν στην κατηφόρα. Εκείνος δεν έκανε κίνηση, οπότε έκανα εγώ αλλά όντας στην κατηφόρα με νίκησε σχετικά εύκολα. Τότε άρχισαν να μπαίνουν στη μάχη τα reinforcements και μου γράφει "it is a very important battle for me, please retreat : )" :hehe: Πριτς, που θα παραδωθώ. Τώρα όμως μπήκαν και 4 μονάδες Yari Cavalry στη μάχη. Το ίδιο με πριν. Κατηφόρα εγώ, μου κάνει επίθεση υποχωρούν σχετικά εύκολα οι δικοί μου. Είχα προνοήσει βέβαια να πάω τα άλογα από πίσω οπότε σκότωσα τον αφύλακτο στρατηγό του, χάνοντας όμως πολλούς. Και εκείνος είχε χάσει μπόλικους οπότε μου έγραφε "F**c you. 40 years at the campaign for nothing. You destroyed my campaign." :hehe: Αυτός είχε κάνει τη βλακεία να απομακρυνθεί τελείως από το κάστρο. Οπότε μιας και δεν μπορούσα να νικήσω στη μάχη στέλνω τα άλογα μέσα στο κάστρο και καταλαμβάνουν την πλατεία. Μόλις το βλέπει αυτό αρχίζουν και τρέχουν όλοι προς το κάστρο. Τελικά όμως έληξε η αντίστροφη μέτρηση πριν προλάβει να μπει και έβγαλε Close Victory. :p Θα το φυσάει και δε θα κρυώνει.

• Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Υπαρχουν διαφορες στα γραφικα με DirectX11 στο τελευταιο patch...αλλα πρεπει να εισαι Zoom in για να τις προσεξεις πραγματικα

Για παραδειγμα τα προσωπα των animation και καποιες λεπτομερειες πανω στα ρουχα τους φαινονται πιο ρεαλιστικα, τα βραχια κλπ

[ame]

[/ame]

Δύο καινούρια πραγματάκια.

Πρώτον βγήκε DLC για το παιχνίδι που κάνει playable μία ακόμα clan, την Ikko Ikki (στα 3.5 ευρώ). Ίσως αρχίσω κανένα campaign με αυτή να τη δω καθόλου.

Δεύτερον το παιχνίδι έχει ένα (υποτυπώδες θα έλεγα) benchmark. Στα 1080p + DX 11 μου έβγαλε 48 FPS average. Και με drivers τους 10.8.

• 1 month later...

καλησπέρα στην κοινότητα. κατέβασα χθες το demo και εκεί που παίζω ή βλέπω την εισαγωγή του παιχνιδιού , παγώνει η οθόνη μετά βγάζει μαύρη οθόνη και μετά δείχνει την μπάρα που κάνει loading το παιχνίδι να φορτώνει και με ξαναβγάζει στο σημείο που ήμουν. κάρτα γραφικών 6870

μου το έκανε και με 11.4 drivers εγκατεστημένους πρώτη φορά στο σύστημα και με τους 11.6 αφου χρησιμοποίησα το atiman uninstaller 5.0.0 πριν.

απλά στους 11.6 αργούσε να το κάνει.

φταίει ο σκληρός δίσκος westerm digital 320 gb 8Mb, είναι θέμα κάρτας και drivers ή φταίει το demo?

κάθε βοήθεια σεβαστή.

να σημείωσω ότι όλα τα settings ultra και anti 16x

θα δοκιμάσω και στο άλλο σύστημα να το παίξω με μια gtx470 να δω αν το κάνει...

και ήθελα να το κατεβάσω.

• 2 weeks later...

Η AMD υπαινισεται πως με τους 11,2 Catalyst drivers βελτιωνει την αποδοση του Crossfire στο Shogun 2. Εγω περασα τους 11.6 (μετα απο format) κατευθειαν και η αποδοση στο παιχνιδι ειναι τραγικη.

Περασα και το AMD System Monitor οπου φαινεται καθαρα οτι δουλευει η μια μονο καρτα.

Υπαρχει κατι που δεν εκανα?!

Το συστημα ειναι της υπογραφης.

Κι αλλη παρατηρηση.

Με το Crossfire Enabled το παιχνιδι αναγνωριζει τη μνημη και των δυο καρτων αθροιστικα και επιτρεπει να αλλαξω τα settings (σε σχεδον ολα Ultra ποιοτητα) και να τρεξω το benchmark.

Με το Crossfire disabled το benchmark ΔΕΝ ξεκιναει με τα προεπιλεγομενα settings, και μονο του μειωνει (κατα πολυ) τη ποιοτητα.

Αυτο εχει ως αποτελεσμα να ΜΗ μπορω να τρεξω το ΙΔΙΟ benchmark με και χωρις crossfire για να δω ποτε αποδιδει καλυτερα.

ΥΓ. Η μονη περιπτωση ειναι να τρεξω το benchmark σε τετοια (χαμηλη) ποιοτητα ωστε να τρεχει με και χωρις Crossfire. :...:

• 2 weeks later...

παιδιά έχετε κανά hint για το παιχνίδι; Ξεκίνησα ένα campaign το σ/κ και με έχει πεθάνει.. :tomato: όλη την ώρα δεν έχω φαγητό, παρόλο που εξελίσσω τις φάρμες μου και όλη την ώρα κουράζονται τα στρατεύματα ενώ δεν κάνω πολέμους.. το μόνο που έχω μπορώ και δουλεύω καλά, είναι οι μάχες, που καταφέρνω και γυρνάω στο πεδίο μάχης με αντίπαλο με το διπλάσιο στρατό, στό "εύκολο" :tomato:. Για το φαγητό βρήκα πως δεν πρέπει να κάνω κάστρα όλες μου τις πόλεις και να μη χτίζω markets. Επίσης να κάνω εμπόριο συνεχώς και να εκμεταλλεύομαι τις ιδιότητες ενός Ninja(sabotage, assasinations). Κάτι άλλο; :help:

To Kyoto επεσε..... αλλα μετα επεσα κ γω!

Ειναι πρακτικα ΑΔΥΝΑΤΟ να κρατησεις ολες τις περιοχες με τη Chosokabe Clan. Δλδ το ''νησι'', τη Settsu και το Kyoto και να πρεπει να κατακτησεις ακομα 18!!!(short campaign)......MAP.....ολοι, χωρις εξαιρεσεις, ακομα κ οι συμμαχοι και οι κουμπαροι/κουνιαδοι/συμπεθεροι σε πολεμουν ταυτοχρονα!

...Προβλημα με το φαγητο δεν εχω(Chosokabe Clan babe...)...

...Τις τεχνες τις επιλεγω επειτα απο πολυωρη μελετη...:confused:

...Αναβαθμιζονται ΜΟΝΟ τα κτιρια που πρεπει...τα περισσοτερα δλδ.

...Ninja, Monk, Metsuke δουλευουν υπερωριες κ χωρις αυτους δε κανεις βημα...

...Στο ''υπουργειο εξωτερικων'' εχω τον ΓΑΠ...αλλα εκει τα καταφερνει περιφημα.

...Το στρατευμα μεγαλωνει συμφωνα με τις αναγκες κ εξελισεται.

...Κ φτανει η στιγμη που γινεσαι Shogun... κ καπου εκει μετρας κλικ/γυρους μεχρι να χασεις.

Α όντως είναι τόσο δύσκολο ε; Θεώρησα πως εγώ είμαι πολύ noobas.. Εγώ έχω βάλει μεγάλο campaign και έχω πάρει την Shimazu (δεν ξέρω γιατί :confused:) και με έχουν πάει "έτσι".. από τις αναταραχές ήρθε στρατός δικός μου να με πολιορκήσει 1600 άτομα. :bad: Κατέβασα τη φορολογία στο ελάχιστο και ήταν όλες οι περιοχές μου κόκκινες ακόμα! :tomato:

Μέχρι πήγα μακρυά να βρω νησάκια για εμπόριο και στα μισά, χάνονταν τα καράβια από ναυτία ή κούραση.. έλεος..

• 1 month later...

παιδιά αν έχει κάποιος την καλοσύνη ...ας βοηθήσει γιατί έχω χαζέψει τελείως!!!

έχω αγοράσει το παιχνίδι εδώ και 5 μήνες και δεν το εχω ευχαριστηθεί καθόλου ... έχω συνέχεια το ιδιο πρόβλημα... κολλάει και μου βγάζει στην επιφάνεια εργασίας αυτό

Όνομα συμβάντος προβλήματος: APPCRASH

Όνομα εφαρμογής: Shogun2.exe

Έκδοση εφαρμογής: 1.1.0.0

Όνομα ελαττωματικής λειτουργικής μονάδας: Shogun2.dll

αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει κολλήσει σε ένα σημείο λίγο μετά από την έναρξη του παιχνιδιού και δεν ξεκολλάει με τίποτα!!!

μπορεί να το κάνω απεγκατάσταση σήμερα και να το ξαναβάλω ...να μην κολλήσει για 10 μέρες αλλά όταν θα κολλήσει θα κολλήσει μια για πάντα πάλι!

έχω κάνει τα πάντα... αγόρασα καινούριο ssd μήπως και είχε κάποιο πρόβλημα ο σκληρός...

έχω αγοράσει νέα κάρτα γραφικών γιατί η άλλη ήταν παλιά..τωρα εχω την gtx 550ti

αγόρασα νέες μνήμες...

έκανα overclock στον Q9550 και τώρα είμαι στα 3.3 απο 2.83

μίλησα 100 φορές με το κατάστημα που αγόρασα το παιχνίδι και άλλες 500 με την εταιρία που το φέρνει ..

έτρεξα οτι πρόγραμμα μπορείτε να φανταστιτε για να δω αν το pc μου δουλεύει καλά...

έκανα και φορματ ...

εκανα καμιά 10 φορές κλικ στο steam και έκανα έλεγχο αν έχει το παιχνίδι όλα τα στοιχειά του σωστά περασμένα στο pc ....

ακόμα και καινούριο cd μου έστειλαν από την εταιρία που το φέρνει στην ελλαδα μήπως και διορθωθεί το πρόβλημα.. αλλά τίποτα!!!

αυτό πάλι κολλάει !!!:wall::wall::wall: παγώνει η εικόνα και τέλος!!!

είχε κανείς το ίδιο πρόβλημα ρε παιδιά ή είμαι παγκόσμια εξερεση ??:suicide:

• 3 months later...

Ρε παίδες καμία ανταπόκριση; :p Εγώ το ξαναξεκίνησα πάλι μετά από κανά 8μηνο. Τότε είχα παίξει στο normal επειδή ήταν η πρώτη φορά, τώρα έβαλα very hard. Πήρα την Mori clan και έχω επικεντρωθεί τρελά στο εμπόριο. Κάποια στιγμή είχα φτάσει να έχω 125.000 koku αλλά όταν χτίζεις τα πάντα σε όλες τις περιοχές κάποια στιγμή θα πέσουν. :p Επίσης οι διπλοματικές σχέσεις είναι άριστες (ή απλά καλές) με τις υπόλοιπες εναπομείνασες 9 clan. Γενικώς μου άρεσε αρκετά αυτό το παιχνίδι.

• 1 month later...

Fall of the Samurai Pre-order

Έχει εδώ τις επιλογές για το pre-order του stand alone expansion "Fall of the Samurai". Μου φαίνεται ότι η κάθε έκδοση έχει και διαφορετικό bonus υλικό. Δηλαδή εμείς που τα θέλουμε όλα, τι θα γίνει; :p Φαντάζομαι θα βγει κάποιο DLC αργότερα, αλλά θα είναι μούφα η όλη διαδικασία. 30€ κάνει το expansion και ήδη είναι ακριβό.

Edit: 21€ από Amazon.co.uk και 30€ από Steam. Μάλλον με κόβω για Amazon, αν και θα ήθελα το soundtrack που δίνει στο Steam.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Shogun 2: Total War – The Fall of the Samurai - PC Games - Game - Reviews - Atomic MPC

Μου άρεσε αυτό.

The other addition is a new first person mode, which is actually pretty neat. It’s always been a blast to get the camera down to eye-level and watch your units, on land and sea, open up, but now you can go one step further and actually control artillery and ships in first person mode. You can only control one unit at a time, so it’s not that useful in really big fights, but if you’ve got a small naval battle, or a land engagement where your units are all in place and only one or two batteries, it’s not only fun, but actually useful. The ability to really direct broadsides, for instance, cannot be overestimated, and when controlling a gun battery it’s particularly fun to precisely snipe particular units of tactical worth: bye-bye, General.

Φανταστείτε σε Multiplayer μάχες να μπορούσε ο καθένας να ήλεγχε από ένα unit. Το καλύτερο όμως θα ήταν σε ναυμαχίες ο καθένας να ήταν καπετάνιος σε ένα πλοίο. Δε νομίζω ότι θα υπάρξει κάτι τέτοιο, αλλά αν υπήρχε θα ήταν φανταστικό.

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=udta9VwQ90k]Total War Shogun 2 Fall of the Samurai Reveal Trailer Part 3[/ame]

Και ένας ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ οδηγός για το Shogun 2. Καλύπτει τα πάντα.

http://forums.totalwar.org/vb/showthread.php?137395-Frogbeastegg-s-Guide-to-Total-War-Shogun-II

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.