gsa-electronic Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2010 Καλησπερα σε ολους σας. χθες ειδα στην ocz πως ειχε δωσει καινουριο firmware update 1.11 και το κατεβασα για να το περασω. ομως οσο κι αν προσπαθησα δεν το επερνε. ο δισκος μου εχει το 1.10 και ολο μου εβγαζε το μηνυμα (download firmware failed) o controler ειναι σε AHCI mode. Μηπως μπορει καποιος να βοηθησει?
jax7480 Αύγουστος 6, 2010 #2 Αύγουστος 6, 2010 Τι μητρικη εχεις?Αλλαξε τους drivers του chipset σε default Microsoft, απο Intel που πιθανοτατα εχεις και ξαναδοκιμασε.
gsa-electronic Αύγουστος 6, 2010 Author #3 Αύγουστος 6, 2010 Μητρικη εχω την ASUS M3A78, AMD ειναι το συστημα.δεν το καταλαβα αυτο με τους drivers που ειπεςπως να τους αλλαξω δηλαδη?Η Μητρικη φοραει τους ποιο καινουργιους driver.
MadBrainiac Αύγουστος 6, 2010 #5 Αύγουστος 6, 2010 ο SSD δίσκος είναι boot drive? Εάν ναι πολυ πιθανό για να περάσει το firmware θα πρέπει να τον βάλεις σαν secondary σε άλλο μηχάνημα.
gsa-electronic Αύγουστος 6, 2010 Author #6 Αύγουστος 6, 2010 Ναι boot drive ειναι, και εχει λειτουργικο win7 πανω,αλλα τον εβαλα και σαν D μετα γιατι εκανα καινουρια εγκατασταση σε αλλο δισκο, αλλα παλι τα ιδια δεν γινετε τιποτα!
MadBrainiac Αύγουστος 6, 2010 #7 Αύγουστος 6, 2010 εάν είναι δοκιμάσε σε τελείως ξεχωριστό μηχάνημα. Διαφορετικά ενα email στην OCZ και είμαι σίγουρος οτι θα σου πούνε με πιο πολυ λεπτομέρεια τι χρειάζεται.
felix Αύγουστος 6, 2010 #9 Αύγουστος 6, 2010 ^^^Native IDE συνήθως για FW Update...όπως είπε κ ο Samael...+ για πάν ενδεχόμενο, κάνε κι ένα image του δίσκου κάπου...
unstoppable Αύγουστος 6, 2010 #10 Αύγουστος 6, 2010 "It is suggested to flash the firmware ONLY while in AHCI mode."Δοκίμασες να το κάνεις από ένα κατάλογο χωρίς ελληνικά στο path?
gsa-electronic Αύγουστος 6, 2010 Author #11 Αύγουστος 6, 2010 Καταρχην σας ευχαριστω ολους για τις απαντησης σας.Σε AHCI mode τον εχω το δισκο παντα, αλλα δεν ξερω αν κανει να τον δοκιμασω σε sata σκετο.Παντως διαβασα το manual τις OCZ και λεει σε AHCI γινετε το firmaware updateοπως και τον εχω.
felix Αύγουστος 6, 2010 #12 Αύγουστος 6, 2010 my bad, στους απλούς fw update καθώς και SE γινοταν σε Native IDE:to_pick_ones_nose:
gsa-electronic Αύγουστος 6, 2010 Author #13 Αύγουστος 6, 2010 Καλησπερα και παλι.παιδια το προβλημα λυθηκε με το firmware update του δισκου.τελικα εκανα καθαρη εγκατασταση WIN 7 σε αλλο μηχανικο δισκο χωριςdrivers και ολα πηγαν οκ.ο δισκος αναβαθμιστηκε με το καινουριο firmware 1.11.η διαφορα που ειδα ειναι λιγο ποιο γρηγορη εκκινηση του λειτουργικου, και στο ATTO Disk Benchmark που ετρεξα ειχε λιγο καλυτερες επιδοσεις στο READ.Ευχαριστω και παλι ολους σας για τις αμεσες απαντησης σας.:yes4:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.