Jump to content

Πρόβλημα με usb(?) asus P5K .keyboard-mouse not detected

sofix

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

ανοιγω σημερα το πισι και ξαφνικα δεν βλεπει καμια συσκευη usb(keyboard-mouse)

οταν ποσταρει το Bios τα βλεπει κανονικα και τα 2,μαλιστα μπηκα τα εβαλα ολα default,reboot,παλι τα ιδια..

keyboard G15

mouse fireglider rush

asus p5k premium

win 7 x64

δοκιμασα να βγαλω ολες τις συσκευες usb,μπαινει παλι κανονικα windows,πεταει ομως error το software του fireglider(mouse not detected) ρευμα το ποντικι δεν παιρνει,σβηστο.το ιδιο και το g15.. δοκιμασα με απλο ποντικι ,το ιδιο...ειχα και ενα δευτερο απλο usb keyboard,παλι τα ιδια..

εντυπωση μου κανει οτι στο bios δουλευει το keyboard,αν και δεν αναβει ο φωτισμος του..

επισης μολις μπαινω windows στο σηματακι του ηχου κατω δεξια εχει ενα Χ σαν να μην ειναι συσκευη αναγνωρισμενη,επισης στο δικτυο το ιδιο,σαν να εχω αποσυνδεσει το καλωδιο..

το πισι μεχρι χτες δουλευε ρολοι και το εκλεισα κανονικα μετα απο επικες μαχες στο bc2...

PS. η μητρικη δεν εχει εγγυηση πλεον,να ανησυχω γιατρε μου?

PS2 g15+mouse δουλευουν κανονικα στο λαπτοπ

Αφού λειτουργεί στο bios, θέμα υλικού δεν τίθεται. Προφανώς στο λειτουργικό υπάρχει πρόβλημα.

Να σου πω την αλήθεια, και εγώ το παθαίνω καμιά φορά, αλλά με ένα βάλε-βγάλε τα ποντίκια/πληκτρολόγια κλπ, το πρόβλημα διορθώνεται.Εάν μπορείς, κατέβασε για τη μητρική από το site της asus (για τα win7 x64) τους drivers για το chipset αλλά και τις θύρες usb (εάν υπάρχει για αυτές οδηγός βέβαια).

Αυτά από εμένα, αν δεν βγάλεις άκρη περίμενε για τη γνώμη και των άλλων παιδιών :flower::)

δοκιμασα safemode,τιποτα..ουτε απο εκει μπορω να κανω τπτ..δεν βλεπει κανενα keyboard ουτε ποντικι...

στα windows δεν μπορω ουτε drivers να βαλω,ουτε να κανω κατι αλλο,αφου δεν εχω keyboard-mouse..

Όταν είχα τέτοιο πρόβλημα μία φορά έκλεισα το pc τράβιξα το ρεύμα και άδειασα τους πυκνοτές και την άλλη μερα το πρωί μόλις τον άνοιξα δούλευε. Την δεύτερη έκανα φορά κάτι που είχα διαβάσει κάπου στο ίντερνετ. Πήγα στη διαχείρηση συσκευών και έβγαλα τους drivers για keyboard το οποίο και δεν δούλευε με τίποτα και με όλα οκ.

γυρισα απο δουλεια,windows repair,system restore,μπουταρω με το ενα παλιο keyboard,unistall g15 drivers-software,fireglider rush drivers ,install again ,ολα κομπλε!

δυστυχως μεσα απο παραθυρια(διαχειρηση συσκευων κτλ δεν μπορουσα να κανω τπτ,χωρις πληκτρολογιο κ ποντικι..αφου δεν δουλευε τιποτα ,ουτε καν τα ps/2 mouse/keyb

τελος καλο,ολα καλα για την ωρα..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.