sofix Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6, 2010 ανοιγω σημερα το πισι και ξαφνικα δεν βλεπει καμια συσκευη usb(keyboard-mouse)οταν ποσταρει το Bios τα βλεπει κανονικα και τα 2,μαλιστα μπηκα τα εβαλα ολα default,reboot,παλι τα ιδια..keyboard G15mouse fireglider rushasus p5k premiumwin 7 x64δοκιμασα να βγαλω ολες τις συσκευες usb,μπαινει παλι κανονικα windows,πεταει ομως error το software του fireglider(mouse not detected) ρευμα το ποντικι δεν παιρνει,σβηστο.το ιδιο και το g15.. δοκιμασα με απλο ποντικι ,το ιδιο...ειχα και ενα δευτερο απλο usb keyboard,παλι τα ιδια..εντυπωση μου κανει οτι στο bios δουλευει το keyboard,αν και δεν αναβει ο φωτισμος του..επισης μολις μπαινω windows στο σηματακι του ηχου κατω δεξια εχει ενα Χ σαν να μην ειναι συσκευη αναγνωρισμενη,επισης στο δικτυο το ιδιο,σαν να εχω αποσυνδεσει το καλωδιο..το πισι μεχρι χτες δουλευε ρολοι και το εκλεισα κανονικα μετα απο επικες μαχες στο bc2...PS. η μητρικη δεν εχει εγγυηση πλεον,να ανησυχω γιατρε μου?PS2 g15+mouse δουλευουν κανονικα στο λαπτοπ
johncsj Αύγουστος 6, 2010 #2 Αύγουστος 6, 2010 Αφού λειτουργεί στο bios, θέμα υλικού δεν τίθεται. Προφανώς στο λειτουργικό υπάρχει πρόβλημα. Να σου πω την αλήθεια, και εγώ το παθαίνω καμιά φορά, αλλά με ένα βάλε-βγάλε τα ποντίκια/πληκτρολόγια κλπ, το πρόβλημα διορθώνεται.Εάν μπορείς, κατέβασε για τη μητρική από το site της asus (για τα win7 x64) τους drivers για το chipset αλλά και τις θύρες usb (εάν υπάρχει για αυτές οδηγός βέβαια). Αυτά από εμένα, αν δεν βγάλεις άκρη περίμενε για τη γνώμη και των άλλων παιδιών :flower:
sofix Αύγουστος 6, 2010 Author #3 Αύγουστος 6, 2010 δοκιμασα safemode,τιποτα..ουτε απο εκει μπορω να κανω τπτ..δεν βλεπει κανενα keyboard ουτε ποντικι...στα windows δεν μπορω ουτε drivers να βαλω,ουτε να κανω κατι αλλο,αφου δεν εχω keyboard-mouse..
STINK Αύγουστος 6, 2010 #4 Αύγουστος 6, 2010 Όταν είχα τέτοιο πρόβλημα μία φορά έκλεισα το pc τράβιξα το ρεύμα και άδειασα τους πυκνοτές και την άλλη μερα το πρωί μόλις τον άνοιξα δούλευε. Την δεύτερη έκανα φορά κάτι που είχα διαβάσει κάπου στο ίντερνετ. Πήγα στη διαχείρηση συσκευών και έβγαλα τους drivers για keyboard το οποίο και δεν δούλευε με τίποτα και με όλα οκ.
NooDle Αύγουστος 6, 2010 #5 Αύγουστος 6, 2010 στα μπροστινά usb του κουτιού σου δοκίμασες να τα συνδέσεις?
sofix Αύγουστος 6, 2010 Author #6 Αύγουστος 6, 2010 γυρισα απο δουλεια,windows repair,system restore,μπουταρω με το ενα παλιο keyboard,unistall g15 drivers-software,fireglider rush drivers ,install again ,ολα κομπλε!δυστυχως μεσα απο παραθυρια(διαχειρηση συσκευων κτλ δεν μπορουσα να κανω τπτ,χωρις πληκτρολογιο κ ποντικι..αφου δεν δουλευε τιποτα ,ουτε καν τα ps/2 mouse/keybτελος καλο,ολα καλα για την ωρα..
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.