ElGreco Αύγουστος 16, 2010 Author #61 Αύγουστος 16, 2010 Καλα, λογικο ειναι... ξερω πολυ καλα το κοστος που εχουν αυτες οι καρτες και λογικο ειναι να εχεις ενδοιασμους... Αν δεν με "εσπρωχνε" ο ΑΤΙΜΑΝ δε νομιζω να φλασαρα ουτε εγω τη καρτα μου.Παντως αν και οποτε θες στειλε μου Π.Μ. να παμε step by step τη διαδικασια. Ειναι το λιγοτερο που μπορω να προσφερω υστερα απο ολο αυτο το support που εχω λαβει. Ετσι απο περιεργεια να ρωτησω πιο ακριβως μοντελο καρτων εχεις / μηνας αγορας?
Andypandy Αύγουστος 16, 2010 #62 Αύγουστος 16, 2010 1 καρτα: Serial No: 9CC0AG0055442 καρτα: Serial No: A2C0AD267576την πρωτη την ειχα παρει μηνα μαρτιο νομιζω και την δευτερη καπου μαιο.Σε ευχαριστω παρα πολυ που θες να με βοηθησεις και αν ειναι θα σου πω.Ουτως η αλλος Οκτωμβριο θα βγει η 6000:upside:Μακαρι να ηταν στα forum ολοι σαν εσενα και τον ατιμαν
atiman Αύγουστος 16, 2010 #63 Αύγουστος 16, 2010 Τα Serial number δεν ενδιαφερουν. Τα part number ειναι τα χρησιμα.Αν κρατησεις backup δεν εχεις να φοβασαι τιποτα. Το ερωτημα ειναι αν χρειαζεσαι το flashing. ElGreco, Την αναφορα θα την εχω σε τρεις ωρες, οποτε θα σε ενημερωσω αυριο.
ElGreco Αύγουστος 16, 2010 Author #64 Αύγουστος 16, 2010 1 καρτα: Serial No: 9CC0AG0055442 καρτα: Serial No: A2C0AD267576την πρωτη την ειχα παρει μηνα μαρτιο νομιζω και την δευτερη καπου μαιο.Σε ευχαριστω παρα πολυ που θες να με βοηθησεις και αν ειναι θα σου πω.Ουτως η αλλος Οκτωμβριο θα βγει η 6000:upside:Μακαρι να ηταν στα forum ολοι σαν εσενα και τον ατιμανΝα σαι καλα, αλλα εγω προσπαθω να "επιστρεψω" εστω και λιγα απο τα "χρεωστουμενα" που εχω σε αυτο το forum, τιποτα παραπανω.Σχετικα με τις καρτες, αναφερομουν σε Model της καρτας ή και part number (που θελει ο ΑΤΙΜΑΝ) και οχι Serial Number. Σε βλεπω ομως σε πληρη ετοιμοτητα για την 6xxx, οποτε ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο θα απαλλαγεις απο το σπαστικο cold bug (αν αυτο εχεις)ElGreco, Την αναφορα θα την εχω σε τρεις ωρες, οποτε θα σε ενημερωσω αυριο.Thanks a lot! Οποτε εχεις χρονο και διαθεση!ΑΣΧΕΤΟ: Σημερα μιλησα με visionstudio και μου ειπαν πως εχουν διαθεσιμο το accelero xtreme για 5870 (αμεσα) αλλα και για 5970 (με παραδοση σε 4 μερες)
LouCi4er Αύγουστος 16, 2010 #65 Αύγουστος 16, 2010 ΑΣΧΕΤΟ: Σημερα μιλησα με visionstudio και μου ειπαν πως εχουν διαθεσιμο το accelero xtreme για 5870 (αμεσα) αλλα και για 5970 (με παραδοση σε 4 μερες)Πολυ καλη ψυκτρα.Κανει φοβερη δουλεια.Αλλα εχει ενα μειον σε σχεση με την στοκ,δεν πεταει τον ζεστο αερα εξω απο το κουτι με συνεπεια να δεις μια αυξηση στα υπολοιπα μερη ( επεξεργαστη, μητρικη etc.)
Andypandy Αύγουστος 16, 2010 #66 Αύγουστος 16, 2010 Λοιπον παμε παλι γιατι και εγω δεν τα πολυξερω 1η καρτα: Part number: 90-C3CH81-S0UAY0KZ 2η καρτα: part number: 90-C3CH81-S0UAY00T Οι καρτες ειναι ASUS EAH5970 Στις επομενες τι να διαλεξω? asus,xfx,powercolor,sapphire,gigabyte? Το κακο ειναι οτι τισ εχω παρει απο πλαισιο και εκει δεν ξερουν τπτ.... Τωρα το flashing το χρειαζομαι γιατι εχω το ιδιο προβλημα αλλα τα βγαζω περα με τα προφιλ που κανουν τα clocks 725/1000 και τρεχω και furmark για λιγα δευτερολεπτα
ultraex2005 Αύγουστος 17, 2010 #67 Αύγουστος 17, 2010 Να σαι καλα, αλλα εγω προσπαθω να "επιστρεψω" εστω και λιγα απο τα "χρεωστουμενα" που εχω σε αυτο το forum, τιποτα παραπανω.Σχετικα με τις καρτες, αναφερομουν σε Model της καρτας ή και part number (που θελει ο ΑΤΙΜΑΝ) και οχι Serial Number. Σε βλεπω ομως σε πληρη ετοιμοτητα για την 6xxx, οποτε ειτε με τον ενα ειτε με τον αλλο τροπο θα απαλλαγεις απο το σπαστικο cold bug (αν αυτο εχεις)Thanks a lot! Οποτε εχεις χρονο και διαθεση!ΑΣΧΕΤΟ: Σημερα μιλησα με visionstudio και μου ειπαν πως εχουν διαθεσιμο το accelero xtreme για 5870 (αμεσα) αλλα και για 5970 (με παραδοση σε 4 μερες)για την 5970 δεν εχουν κατι σχετικο να φαινεται στο σιτεπαραγελια τηλεφωνικη κανεις γιατι με ενδιαφερει
ElGreco Αύγουστος 17, 2010 Author #68 Αύγουστος 17, 2010 Λοιπον παμε παλι γιατι και εγω δεν τα πολυξερω1η καρτα: Part number: 90-C3CH81-S0UAY0KZ 2η καρτα: part number: 90-C3CH81-S0UAY00T Οι καρτες ειναι ASUS EAH5970 Στις επομενες τι να διαλεξω? asus,xfx,powercolor,sapphire,gigabyte? Το κακο ειναι οτι τισ εχω παρει απο πλαισιο και εκει δεν ξερουν τπτ.... Τωρα το flashing το χρειαζομαι γιατι εχω το ιδιο προβλημα αλλα τα βγαζω περα με τα προφιλ που κανουν τα clocks 725/1000 και τρεχω και furmark για λιγα δευτερολεπτα Δυστυχως πραγματι στο ΠΛΑΙΣΙΟ δεν γνωριζουν σε τετοιο βαθος τα προβληματα! Το καλο ομως ειναι πως "δεν κολανε" στο να σου τις αλλαξουν. Τουλαχιστον αυτη ειναι η εμπειρια που ειχα εγω με τροφοδοτικο μου, το οποιο χρειαστηκε να αλλαξω 4 φορες (ο λογος ειναι μεγαλη ιστορια και φυσικα οχι δικο μου φταιξιμο). Σχετικα με το ποια να προτιμησεις σε περιπτωση αλλαγης... εγω τουλαχιστον δεν ξερω. Θεωρουσα τις XFX προτυπο ποιοτητας κατασκευης, αλλα εχω απογοητευτει οικτρα με το bios... Ο ATIMAN σιγουρα μπορει να σου πει κατι παραπανω στο θεμα του τι να διαλεξεις...
ElGreco Αύγουστος 17, 2010 Author #69 Αύγουστος 17, 2010 :OT:Πολυ καλη ψυκτρα.Κανει φοβερη δουλεια.Αλλα εχει ενα μειον σε σχεση με την στοκ,δεν πεταει τον ζεστο αερα εξω απο το κουτι με συνεπεια να δεις μια αυξηση στα υπολοιπα μερη ( επεξεργαστη, μητρικη etc.)Κοιτα να δεις πραγματα... εχω διαβασει 5 review/installation guides εως τωρα και κανενα δεν αναφερει αυτο το μειον. Ολα λενε ποσο "ησυχη" ειναι, ποσο πολυ κατεβαζει τις θερμοκρασιες και την προσοχη που χρειαζεται στην εγκατασταση. Πουθενα για αυξηση των θερμοκρασιων του κουτιου, το οποιο ειναι βεβαια λογικο επακολουθο. Ισως το λυσω βεβαια αυτο με την χρηση του VGA cooling tunnel που εχει το Cosmos Pure μου.Σε ευχαριστω για την πληροφορια!για την 5970 δεν εχουν κατι σχετικο να φαινεται στο σιτεπαραγελια τηλεφωνικη κανεις γιατι με ενδιαφερειΠραγματι δεν φαινεται στο site γι'αυτο και τους τηλεφωνησα. Υπαρχουν 100 spare κομματια στο εξωτερικο μου ειπανε (εχτές) και αν θελω την παραγγελνω σημερα και την εχω Παρασκευη. Κοστος 58Ευρω + 6Ε μεταφορικα για Αθηνα. Τηλεφωνησε τους αν θες να το παρεις.:OT:
Andypandy Αύγουστος 17, 2010 #70 Αύγουστος 17, 2010 Εγω απο τοτε που αγορασα τις 5970, τοτε αρχισα να ασχολουμαι με υπολογιστες και οταν μου εμφανισε το προβλημα ειχα τρελαθει και εβριζα την asus:P Παντως εχω σιγουρα cold bug αλλα τι να κανουμε... θα την βγαλω περα Sapphire πιστευω θα ειναι η επομενη επιλογη μου!
atiman Αύγουστος 17, 2010 #71 Αύγουστος 17, 2010 Για να εχεις παντως και στις δυο καρτες αυτο το προβλημα ειναι στατιστικως αδυνατο.Μηπως θα επρεπε να τις δοκιμασεις μια μια να δεις τι γινεται?
Andypandy Αύγουστος 18, 2010 #72 Αύγουστος 18, 2010 Για να εχεις παντως και στις δυο καρτες αυτο το προβλημα ειναι στατιστικως αδυνατο.Μηπως θα επρεπε να τις δοκιμασεις μια μια να δεις τι γινεται?Αμα βγαλω το catalyst ai το προβλημα δεν εμφανιζεται οποτε νομιζω μια καρτα το εχει το προβλημα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.