Jump to content

ξαφνικα αργο ιντερνετ στο λαπτοπ

johnymag

Recommended Posts

Εδω και 2 χρονια εχω ενα λαπτοπ toshiba sat-300 15d και μου δουλευει μια χαρα οπως επισης πιανει και πολυ καλα ιντερνετ στον 3ο οροφο του σπιτιου.Στον πρωτο οροφο βρισκεται ενα ρουτερ tplink(το μοντελο δεν το θυμαμαι ακριβως).Το προβλημα μου ειναι οτι εδω και καποιες μερες εχει αρχισει να σερνεται στο ιντερνετ φορτωνοντας πολυ αργα τις σελιδες και τα βιντεο.Τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω για να λυσω το προβλημα?:whistling

Εδω και 2 χρονια εχω ενα λαπτοπ toshiba sat-300 15d και μου δουλευει μια χαρα οπως επισης πιανει και πολυ καλα ιντερνετ στον 3ο οροφο του σπιτιου.Στον πρωτο οροφο βρισκεται ενα ρουτερ tplink(το μοντελο δεν το θυμαμαι ακριβως).Το προβλημα μου ειναι οτι εδω και καποιες μερες εχει αρχισει να σερνεται στο ιντερνετ φορτωνοντας πολυ αργα τις σελιδες και τα βιντεο.Τι μπορει να φταιει και τι μπορω να κανω για να λυσω το προβλημα?:whistling

Εκτος από το laptop έχεις και άλλο PC συνδεδεμένο με καλώδια στο router?

Σε τι πάροχο είσαι συνδεδεμένος?

Ολους τους υπολογιστες τους εχω κλειστους οπως επισης ολα τα προγραμματα που μπορει να μου τρωνε bandwich.Επισης το ρουτερ ειναι το tp link tl-wr941nd και ειμαι συνδεδεμενος στον οτε(connx)

Αν προσπαθήσεις να συνδεθείς στο site που έχει καθυστέρηση από ένα από τα άλλα PC κάνει το ίδιο?

σε ολα τα site το κανει..και στο desk φορτωνουν ολα τελεια

Από γείτονες πώς πας; :p

εχω 2 ρουτερ..ενα του οτε και ενα tp link..και τα 2 ειναι κλειδωμενα και δεν ξερει κανεις τους κωδικους εκτος απο μενα..και επισης αποκλειεται να υπαρχουν χακερ στην περιοχη μου και 2ον τα σπιτια ειναι αρκετα μακρια για να πιανουν το wifi μου

Επανεκκινηση δοκιμασες να κανεις στο ρουτερ ?

ping απο το pc προς το ρουτερ ποσο ειναι ?

ping απο το pc προς την σελιδα που θελεις να ανοιξεις ?

επανεκκινηση δοκιμασα..τα ping πως τα βλεπω?

οχι δεν εμφανιστηκε κατι..παντως εκανα ενα ρεσετ και επισης εκανα μια αναβαθμιση σε sp2 και τα πραγματα δειχνουν να εφταξαν λιγο..δεν ξερω τι επαθε..

Κατέβασε το Inssider για να δεις αν πέφτει κάποιο άλλο router πάνω στη συχνότητά σου.

Ο χρόνος του first seen /last seen ειναι 9 δευτερόλεπτα που σημαίνει οτι σε αυτα δεν έχεις ασύρματο δίκτυο στο laptop.

Το κοστος δεν ειναι απαγορευτικο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Networking-Adapters/with%28ADAPTER_TYPE=%CE%9A%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1%20%CE%91%CF%83%CF%8D%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%85%20%CE%94%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%8D%CE%BF%CF%85%29.htm

Για να αλλάξεις κανάλι πας στο 192.168.x.x (Όπου 0<x<2) στο internet browser σου.

Η σελιδα αυτη ειναι του modem-router και εκει αλλαζεις τις ρυθμισεις

Ο χρόνος του first seen /last seen ειναι 9 δευτερόλεπτα που σημαίνει οτι σε αυτα δεν έχεις ασύρματο δίκτυο στο laptop.

First seen η ώρα που για πρώτη φορά έπιασε πακέτα από το συγκεκριμένο ΑΡ, last seen η τελευταία ώρα (που ανανεώνεται συνέχεια). Αυτό που λες οτι δεν έχει δίκτυο ενδιάμεσα είναι τελείως λάθος.

johnymag το tp link αν θυμάμαι το web interface είναι στο 192.168.1.1, δες στο manual πως αλλάζεις κανάλι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.