Jump to content

Torchlight II

tragikos

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Για να το δούμε κι αυτό, ενδιαφέρον φαίνεται και ξεκούραστο.

Κατέβασα το demo και απ' ότι βλέπω έχει προσφορά μέχρι τις 8/4 στα 10$.

Να το πάρω σκέτο ή μέσω Steam? Γιατί το έχω βγάλει το Steam από το PC και δεν το θέλω απλά και μόνο για login λόγους, έχει κάτι παραπάνω να προσφέρει;

Καμιά συμβουλή για beginner? Λέω για caster class.

^^ Αν εξαιρέσεις το on-line gaming (που μετά από 2μηνο-3μηνο στο d3 καταντά βαρετό φαρμινγκ) και τα animated videos (blizzard rules) είναι κλάσεις ανώτερο από D3.

Για 10δολάρια είναι must, αν σ'αρέσουν αυτού του είδους τα παιχνίδια.

Δεν είναι pay to play έτσι; Δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Απ' ότι βλέπω είναι παραδοσιακό sinlge player και έχει και co-op?

Να το πάρω σκέτο ή μέσω Steam? Γιατί το έχω βγάλει το Steam από το PC και δεν το θέλω απλά και μόνο για login λόγους, έχει κάτι παραπάνω να προσφέρει;

1. Steam cloud > syncing savegames μεταξύ υπολογιστών

2. Achievements

3. Steam workshop > εύκολη πρόσβαση σε πολλά mods

4. Auto-update

Δεν είναι pay to play έτσι; Δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο. Απ' ότι βλέπω είναι παραδοσιακό sinlge player και έχει και co-op?

Όχι, πληρώνεις για να το αγοράσεις μόνο και ναι έχει single player και co-op

Το download του client πάει πιο αργά κι από dial up 56K.

Seriously, πάει με 40-50kbps και είναι στο HTTP & P2P download.

Μπορεί να βοηθήσει κανείς στο p2p μπας και παίξουμε σήμερα; :p

Αν εννοείς από Steam, Settings > Downloads + Cloud > Download Region: κάτι άλλο.

Ιδανικά, δες κάποιον που δεν είναι γεμάτος:

Steam: Game and Player Statistics

Υποθέτω ότι εννοείς από runic απευθείας, στην οποία περίπτωση, τζίφος.

Μη το συζητάς. Το παιχνίδι είναι pure fun και μάλιστα με αρκετά φρου φρου.

Εχω να δω ακόμα πολλά βέβαια αλλά το demo που κατέβασα με έπεισε. XD

Μετά το Titan Quest βάζω αυτό σε hack n slash rpg

Posted from my mobile.

Εγω το πηρα και εκλεισα 4ωρο χθες στο χαλαρο. Ειναι πολυ καλο deal στα ~8.20€ που μου βγηκε :bigsmile:

Ελπίζω να φτιάξανε λίγο το drop rate των legendary γιατί είμαι στο τρίτο play through και ακόμα δεν μου έχει κάτσει.

Sent from my Xperia Neo V

Εγω το πηρα και εκλεισα 4ωρο χθες στο χαλαρο. Ειναι πολυ καλο deal στα ~8.20€ που μου βγηκε :bigsmile:

Μια από τα ίδια, πότε πήγε 1 παρά ούτε το κατάλαβα :hehe:

Παρεμπιπτόντως, αν δείτε κανένα mod για μεγαλύτερο inventory ή shared stash, σφυρίξτε. Είναι καιρός που το έχω παρατήσει επειδή έντυνα ταυτόχρονα 3 χαρακτήρες και κάπου βαρέθηκα. Αν μπορώ να κρατάω όλη τη σαβούρα πριν γυρίσω πίσω να τους τη μοιράσω, μπορεί να κάτσω να το τελειώσω. Μόνος μου δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να το φτιάξω.

Παρεμπιπτόντως, αν δείτε κανένα mod για μεγαλύτερο inventory ή shared stash, σφυρίξτε. Είναι καιρός που το έχω παρατήσει επειδή έντυνα ταυτόχρονα 3 χαρακτήρες και κάπου βαρέθηκα. Αν μπορώ να κρατάω όλη τη σαβούρα πριν γυρίσω πίσω να τους τη μοιράσω, μπορεί να κάτσω να το τελειώσω. Μόνος μου δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω να το φτιάξω.

Υπάρχει ήδη Steam Workshop :: Bigger Inventory

Ευχαριστώ, αυτό το είχα δει δει pre-GUTS, αλλά με ενοχλεί ότι από τη στιγμή που θα εγκατασταθεί δεν αφαιρείται με τίποτα (binds to savegame). Θα δοκιμάσω το Steam Workshop :: BAGMOD τώρα που το πήρα πιο ζεστά, αν και για κανένα μήνα δε με βλέπω να προλαβαίνω να ξανασχοληθώ.

Μήπως μπορεί κάποιος να μου κάνει copy paste ή upload το local_settings του torchlight folder στα documents; Της steam έκδοσης άμα γίνεται.

Ευχαριστώωωωω.

ΆΚΥΡΟ, βρήκα το πρόβλημα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.