Jump to content

Torchlight II

tragikos

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Εναλλακτικά, μπορείς να μαζεύεις resistance gear. Όταν βρίσκεις τίποτα πρασινάκια με μεγάλα resist, μπορείς να τα αφήνεις σε μια άκρη, αν έχεις χώρο. Μόλις ζοριστείς, βγάζεις τα dps και βάζεις res, μέχρι να περάσεις το δύσκολο κομμάτι.

Καλησπερα , επειδη εχει γινει πολυς ντορος για το συγκεκριμενο παιχνιδι, αν το αγορασω τι θα αλλαξει στο παιχνιδι?? Θα βλεπω και αλλους παιχτες online στο χαρτη??

Δεν το εχω παιξει ποτε το παιχνιδι οποτε λιγο τα φωτα σας.

(ειναι σαν το wow ενα πραμα στο online?)

:dirol:

Καλησπερα , επειδη εχει γινει πολυς ντορος για το συγκεκριμενο παιχνιδι, αν το αγορασω τι θα αλλαξει στο παιχνιδι?? Θα βλεπω και αλλους παιχτες online στο χαρτη??

Δεν το εχω παιξει ποτε το παιχνιδι οποτε λιγο τα φωτα σας.

(ειναι σαν το wow ενα πραμα στο online?)

:dirol:

Δεν είναι MMO.Έχει online game στα πρότυπα του Left 4 Dead. Βρίσκεις κάποια games που έχει παίκτες μέσα και κάνεις join. Μπορεί να είστε διαφορετικό lvl,μπορείτε να πολεμάτε μαζί ή να είστε σε άλλη άκρη ο καθένας.Max 6 άτομα είναι το coop.

Στο e-shop crazy sundays το παιχνιδι το δινουν στα 10.95€

TORCHLIGHT - GAMES - E-SHOP.GR

Μόνο που αυτό είναι το πρώτο, οπότε καλό θα ήταν αν το μπέρδεψες και το αγόρασες να ακυρώσεις την αγορά σου. Το οποίο πρώτο μπορείς να το πάρεις με 1€ συν άλλα παιχνίδια από εδώ.

Εγώ παραδοσιακά 1ο playthrough normal. Πάντως, αν φταίνε τα συγκεκριμένα mobs, μπορείς να φτιάξεις νέο κόσμο, με τυχαίο χάρτη ή χαμηλότερη δυσκολία (σε LAN/Internet). Εναλλακτικά, δοκιμάζεις να το περάσεις σε coop.

Και να σκεφτείς ότι η γκρίνια ορισμένων είναι ότι και καλά είναι πολύ εύκολο.

Πάντως, αν δε σε πειράζει ένα κόκκινο θαυμαστικό δίπλα στο όνομά σου σε multiplayer ("cheater flag"), μπορείς να πετάξεις μια κονσόλα και να "φτιάξεις" ό,τι αντικείμενο θες. Απλά ο κόσμος μάλλον θα σε πετάει από το παιχνίδι του σε Internet play.

Εγώ παραδοσιακά 1ο playthrough normal. Πάντως, αν φταίνε τα συγκεκριμένα mobs, μπορείς να φτιάξεις νέο κόσμο, με τυχαίο χάρτη ή χαμηλότερη δυσκολία (σε LAN/Internet). Εναλλακτικά, δοκιμάζεις να το περάσεις σε coop.

Και να σκεφτείς ότι η γκρίνια ορισμένων είναι ότι και καλά είναι πολύ εύκολο.

Πάντως, αν δε σε πειράζει ένα κόκκινο θαυμαστικό δίπλα στο όνομά σου σε multiplayer ("cheater flag"), μπορείς να πετάξεις μια κονσόλα και να "φτιάξεις" ό,τι αντικείμενο θες. Απλά ο κόσμος μάλλον θα σε πετάει από το παιχνίδι του σε Internet play.

Ειδα την κοπελα μου που το παιζει στο νορμαλ και οντως μου φανηκε ευκολο.χωνοταν στο τσουρμο χωρις αγχος.

στο veteran ετσι και σου ερθουν πανω απο 3 ταυτοχρονα τελειωσες.ασε που καποιοι brute σου χωνουν κατι επιθεσεις και χανεις και μονομιας.νομιζω οτι ειναι υπερβολη απο το νορμαλ η επομενη αμεσως δυσκολια να ειναι αυτη.

και δεν νομιζω να φταιει ετσι οπως εχω κανει το χαρακτηρα.

Πόσα dungeons έχει;

Δεν έχει συγκεκριμένο αριθμό, αφού μπορείς να μπεις και σε τυχαία, με έως και 1200 διαφορετικούς χάρτες. "Περιοχές" έχει 44, αν δεν απατώμαι. Δεν έχει τη λογική του 1, με το infinite dungeon που πήγαινε όλο και βαθύτερα, αλλά ούτως ή άλλως με το New Game + προσαρμόζει τη δυσκολία σε όλα τα τυχαία dungeons, οπότε είναι σχεδόν το ίδιο.

Η αλήθεια είναι ότι στο normal αν δεν είμαι απρόσεκτος δύσκολα πέθαινω. Άλλα και εκεί υπάρχουν φάσεις που με κάνουν one shot. Μόλις πάω εκατό την ember mage θα δοκιμάσω πιο δύσκολο.

Sent from my MT11i using Tapatalk 2

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.