Jump to content

Torchlight II

tragikos

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Επαιξα λιγακι σημερα.

εχω παιξει και το 1 και ειχα φαει αρκετες ωρες αλλα να πω την αληθεια το ειχα παρατησει γιατι το βαρεθηκα και μου φανηκε αρκετα επαναλαμβανομενο.

ελπιζω το 2 να μην ειναι ετσι.

παντως μου αρεσε πολυ με μια πρωτη ματια με το πως τα εχουν στησει ολα...

Το τελείωσα κι εγώ, Lvl52 berserker. Άνετα ξεκινάω new game plus :p

Πάντως έλεγαν ότι η διάρκεια του 2ου θα είναι αρκετά μεγαλύτερη από το πρώτο και μάλιστα θα είχαν 4 Acts και το κάθε Act θα είχε διάρκεια όσο το όλο το πρώτο παιχνίδι αλλά @@. 22 ώρες για όλο το main story + τα sidequests μου πήρε εμένα ενώ το πρώτο νομίζω ήταν στις 12 ώρες.

Πάντως σίγουρα το παιχνίδι έχει τρελό replayability και λόγω co-op και λόγω Mapworks/New Game+

Το τελείωσα κι εγώ, Lvl52 berserker. Άνετα ξεκινάω new game plus :p

Πάντως έλεγαν ότι η διάρκεια του 2ου θα είναι αρκετά μεγαλύτερη από το πρώτο και μάλιστα θα είχαν 4 Acts και το κάθε Act θα είχε διάρκεια όσο το όλο το πρώτο παιχνίδι αλλά @@. 22 ώρες για όλο το main story + τα sidequests μου πήρε εμένα ενώ το πρώτο νομίζω ήταν στις 12 ώρες.

Πάντως σίγουρα το παιχνίδι έχει τρελό replayability και λόγω co-op και λόγω Mapworks/New Game+

NG+ ψήνεις coop? :magic:

Μια ερώτηση για αυτούς που τελειώσανε το campaign. Επειδή βλέπω ότι σε κάθε lvl υπάρχει ένα skill point που μπορείς να το βάλεις σε ένα καινούργιο skill ή να το κάνεις stack σε ένα υπάρχον.

Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δίνονται τόσοι πόντοι ώστε να καλύψουν όλα τα skills ή πρέπει να επιλέξω από την αρχή με ποια θα δουλέψω? :boxed:

NG+ ψήνεις coop? :magic:

Ναι, αν και νομίζω έχεις περισσότερο χρόνο από μένα οπότε ίσως δεν συγχρονιζόμαστε. Έχεις ρίξει ήδη ένα 8ωρο περισσότερο :p

Επίσης πρέπει να δούμε αν παίζει co-op στο NG+ γιατί κάτι διάβασα ότι υπάρχει πρόβλημα.

Μια ερώτηση για αυτούς που τελειώσανε το campaign. Επειδή βλέπω ότι σε κάθε lvl υπάρχει ένα skill point που μπορείς να το βάλεις σε ένα καινούργιο skill ή να το κάνεις stack σε ένα υπάρχον.

Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού δίνονται τόσοι πόντοι ώστε να καλύψουν όλα τα skills ή πρέπει να επιλέξω από την αρχή με ποια θα δουλέψω? :boxed:

Όχι δεν αρκούν για να γεμίσεις όλα τα skills ούτε και με lvl cap 200 (εδώ είναι κάπου 100 νομίζω). Πρέπει να διαλέξεις πως θα παίζεις ;)

Αυτό με το πρόβλημα τί παίζει? Εχθές δοκιμάσαμε να μπούμε τρεις μαζί σε κανονικό campaign και με την Embermage που είναι NG+ δεν έβλεπα το game.Όταν έφτιαξα νέο ήρωα όλα οκ.

Αυτό με το πρόβλημα τί παίζει? Εχθές δοκιμάσαμε να μπούμε τρεις μαζί σε κανονικό campaign και με την Embermage που είναι NG+ δεν έβλεπα το game.Όταν έφτιαξα νέο ήρωα όλα οκ.

Τελικά δεν είναι bug είναι feature. Απ' ότι διαβάζω μπορείς να παίξεις co-op μόνο με άτομα του δικού σου tier, δηλαδή αν ξεκινήσεις NG+ μόνο με όσους επίσης έχουν ξεκινήσει NG+. Το ίδιο και στα επόμενα NG++, NG+++, NG++++. Οπότε προβληματίζομαι αν θα ξεκινήσω τώρα NG+, γιατί έχω γνωστούς που δεν το έχουν τελειώσει ακόμα. Εσύ ξεκίνησες NG+;

Tόσο καλό είναι βρε παίδες?

Μιας και το D3, είναι απαράδεκτα βαρετό και μικρό.

Δεν ξέρω πόσο μικρό και βαρετό είναι το D3, αλλά το TL2 σε αντίθεση με το TL1 δεν είναι καθόλου επαναλαμβανόμενο. Έχει πάνω από 15boss fights και αρκετά διαφορετικούς εχθρούς ανά ACT. Επίσης με το να ανεβάζεις γρήγορα lvl δε νιώθεις στάσιμος.

Άντε, μια και γίνεται κουβέντα, να κάνω τα παράπονά μου για να μην τα κρατάω μέσα μου.

1. Μικρό stash. Για να μην πετάω πράγματα που μου κάνουν με άλλους χαρακτήρες έχω κάνει το αδιανότητο. Παίζω με 4 εκ περιτροπής, ώστε να πετάω ό,τι προσπερνάω σε λέβελ. Αλλιώς σκοτώνω το ρακοσυλλέκτη μέσα μου. Φταίει που και το transmute socketable βγάζει τυχαία και θέλω χώρο για τα υλικά.

2. No reskill/restat. Θα βγουν mods τελικά, αλλά για την ώρα όλοι όσοι είναι λίγο εμμονικοί (.!.) κρατάνε 15 πόντους στα skills και 30 πόντους στα stats για καβάτζα. Είναι στιγμές που δεν νιώθω ότι έκανα level up, αλλά level down, γιατί αρχίζουν τα fumbles, οπότε δίνω πόντους με το ζόρι.

Κατά τα άλλα, πολύ διασκεδαστικό, με ψιλοαδιάφορο σενάριο, αλλά με ρυθμό που θυμίζει το Magicka, ειδικά σε coop. Το μόνο που σταματάει τη δράση είναι το "ωπ, πάλι γέμισα ρε γμτ, κάτσε να στείλω το ζώο στην πόλη για πούλημα" (verbatim).

1. Μικρό stash. Για να μην πετάω πράγματα που μου κάνουν με άλλους χαρακτήρες έχω κάνει το αδιανότητο. Παίζω με 4 εκ περιτροπής, ώστε να πετάω ό,τι προσπερνάω σε λέβελ. Αλλιώς σκοτώνω το ρακοσυλλέκτη μέσα μου. Φταίει που και το transmute socketable βγάζει τυχαία και θέλω χώρο για τα υλικά.

Έχεις φτιάξει 4 ήρωες έναν από κάθε κλάση και όταν γεμίζεις μπαίνεις με τον άλλο και παίρνεις πράγματα από το shared stash; That's sick dude! :p (αλλά καλή ιδέα, ίσως το κάνω κι εγώ!)

2. No reskill/restat. Θα βγουν mods τελικά, αλλά για την ώρα όλοι όσοι είναι λίγο εμμονικοί (.!.) κρατάνε 15 πόντους στα skills και 30 πόντους στα stats για καβάτζα. Είναι στιγμές που δεν νιώθω ότι έκανα level up, αλλά level down, γιατί αρχίζουν τα fumbles, οπότε δίνω πόντους με το ζόρι.

Μπορείς να γυρίσεις 3 skills πίσω άρα να δοκιμάσεις κάτι λίγο. Στο τέλος του παιχνιδιού θα έπρεπε να μπορείς να κάνεις full reskill-restat όμως αν και ούτε στο TL1 μπορούσες.

Κατά τα άλλα, πολύ διασκεδαστικό, με ψιλοαδιάφορο σενάριο, αλλά με ρυθμό που θυμίζει το Magicka, ειδικά σε coop. Το μόνο που σταματάει τη δράση είναι το "ωπ, πάλι γέμισα ρε γμτ, κάτσε να στείλω το ζώο στην πόλη για πούλημα" (verbatim).

Συμφωνώ

Το 1ο mod που είχα βάλει στο TL1 ήταν το respec potion. Το αγόραζες από τον έμπορα και σου έδινε πίσω όλα τα skill points. Το είχα πασπατέψει και λίγο για να είναι τσάμπα, οπότε έκανα ανέξοδα δοκιμές. Δυστυχώς, ό,τι έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής στο TL2 δίνει την εντύπωση ότι το modding είναι ανενεργό για την ώρα (όχι απλά κρυμμένο) - δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι μετά το μεγαλούτσικο update που έκανε.

Το πιο ενοχλητικό ήταν όμως ότι τα stats δεν προορίζονταν για να αλλάζουν, οπότε ο μόνος αποτελεσματικός τρόπος ήταν ξανά με potions: -10/-1 για κάθε ένα από τα stats και -10/-1 to all, που σου επιστρέφονταν προς διάθεση. Ήθελες 10' για να τα φτιάξεις, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένα κουμπί στο ui.

Μετά τη μουρμούρα για το 1, θα περίμενα να έχουν δώσει μεγαλύτερο βάρος σε αυτό. Γι αυτό ανυπομονώ να ανακοινώσουν την ενεργοποίηση των mods.

Έχεις φτιάξει 4 ήρωες έναν από κάθε κλάση και όταν γεμίζεις μπαίνεις με τον άλλο και παίρνεις πράγματα από το shared stash;

Κλασσικό κόλπο από το Torchlight 1.

Θα το κάνω και στο 2 γιατί έχω κάτι καλά Uniques τα οποία όμως δεν είναι για Outlander.

Ρε παιδια ειμαι lvl 40.

Τα armor πως πρεπει να τα εχω?εχω δωσει περισσοτερη βαση στο physical.εχω καμια 380αρια.

στα αλλα εχω απο ελαχιστο μεχρι καμια 180αρια(στο poison damage)

το θεμα ειναι οτι ξαφνικα εφτασα σε ενα σημειο που τα παντα ειναι με Poison και με καθαριζουν στο πι και φι ενω τους ριχνω και 2 lvl.κανω κατι με το armor μου φαινεται ε?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.