Jump to content

Torchlight II

tragikos

Recommended Posts

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply
Είναι σημάδι νομίζω για να σταματήσεις να παίζεις στο γραφείο... :p

Mπα μάλλον ήταν σημάδι να δοκιμάσω Berserker :whistling (έχε χάρη που σήμερα ήμουν solo στο γραφείο και δεν είχε δουλειά)

[MENTION=1014]Tsunami[/MENTION] καλά όταν πας σπίτι και σου πει ότι έχεις παλιότερη έκδοση savegame από το cloud, μην πεις ότι δεν σε προειδοποίησε... :p

Μην ξεχνάτε ποτέ ότι πρέπει να το αφήνετε να τελειώνει το synchronize πριν κλείσετε το Steam...

M'αρεσει !! και παίζει νερό στο φορητό, πολύ καλύτερα από diablo3

Ψήνονται άλλοι 3 να το αγοράσουμε με την προσφορά 4άδειες 55Ευρώ, 14Ε έκαστος ???

57€, μην κλέβεις ;)

Εγώ χάρηκα πολύ χθες όταν είδα ότι υπάρχει και transmuter, γιατί από την beta φαινόταν ότι δεν θα έχει και είχα ξενερώσει λίγο :D

Έγώ πάλι έχω λίγο θέμα με τον transmuter και τον gambler, επειδή είναι εντελώς τυχαία τα αποτελέσματα και, ως γνωστόν, είμαι εντελώς γκαντέμης...

Πάντως, όπου να 'ναι ετοιμάζομαι να γκρινιάξω για 2-3 πραγματάκια που θα μπορούσαν να είναι καλύτερα, αλλά για την ώρα κρατιέμαι. Τι διάολο, μόνο εγώ έχω θέμα με με το pathing και στη βήτα και τώρα? :unsure:

Δεν το καταλαβαίνω ρε παιδιά. Οποιοδήποτε χαρακτήρα και να έχεις μπορεί να βάλει armor και οποιδήποτε όπλο? Πήρα ένα μάγο και του έχω δώσει τα πάντα, από βαριοπούλες μέχρι shotguns και σπαθιά!

Δεν έχει κανένα περιορισμό?

Επίσης, για να χρησιμοποιήσεις τα πραγματικά καλά αντικείμενα έγκαιρα, πρέπει να έχεις δώσει αρκετούς πόντους στα αντίστοιχα χαρακτηριστικά.

Πχ ένας Embermage θα μπορεί να κρατάει ένα τόξο στο 30ο επίπεδο, αλλά ένας Outlander θα μπορεί να το χρησιμοποιεί από το 25, επειδή έχει υψηλό Dexterity. Αν προσθέσεις και τα επιπλέον μπόνους που παίρνεις από τα skills, είναι ασύμφορο να χρησιμοποιείς εντελώς άσχετα αντικείμενα.

Παρόλα αυτα, την Outlander την παίζω τώρα dual wield melee, γιατί μου έχουν πέσει εξαιρετικά claws που είναι 2 φορές καλύτερα από οτιδήποτε άλλο έχω. Καλύτερα από το να τα κρατάω στη βιτρίνα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.