Jump to content

Θέλω να κάνω stream το tv tuner μου...πως;

Passenger57

Recommended Posts

Θέλω να κάνω stream το tv tuner μου...πως μπορώ να το κάνω αυτο; Δηλαδή να βάλω το tuner στο σπιτι σε ενα κανάλι ή capture device του με μια καμερούλα που έχω στο σπίτι και να βλέπω στο pc της δουλειάς οποτε θελω εγώ εικόνα.Γίνεται χωρίς να πληρώνω (streaming) ευκολα με κάποιον τρόπο;

Νομίζω ότι πρέπει να γίνεται με το vlc. Media -> Streaming και επιλέγεις την καρτέλα με τις capturing devices, εκεί πρέπει να βλέπεις την κάρτα τηλεόρασης που έχεις στο pc σου και να την κάνεις stream στο internet.

Ναι για να δεις το stream κάνεις port forward στο router σου μια port στο pc που τρέχει το vlc στην port που ακούει το vlc. Για την IP όπως σου είπε ο sstav καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το dyndns.

Ρε παιδιά για να καταλάβω...για να εκπεμψω επιλέγω...udp...στο vlc που κάνει streaming και έχει default ας πούμε την πόρτ 1234.

Πάω στο άλλο πισι τωρα και ανοίγω στο ρούτερ την θύρα 1234; και μετά ανοίγω το vlc και πώς βλέπω το stream? Άνοιγμα ροής δικτύου επιλέγω και μετά; rtp://@1234 ...? ή κάπως αλλιώς

Το port του router θα το ανοίξεις στη μεριά του pc που θα κάνει το stream. Θα του βάλεις και ένα όνομα στο dyndns, του στυλ vlc.dyndns.org . Μετά στο pc που θέλεις να δεις θα τρέξεις rtp://vlc.dyndns.org:1234/

Μπά δεν νομίζω...εχει ip κανονικά....την βρίσκω μεσα απο google/what is my ip

Να ρωτήσω ξανά...το πισι που θα κάνει στριμ...θα κάνει udp στριμ στην ip του άλλου υπολογιστή; Κατάλαβα καλά;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.