Passenger57 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2010 Θέλω να κάνω stream το tv tuner μου...πως μπορώ να το κάνω αυτο; Δηλαδή να βάλω το tuner στο σπιτι σε ενα κανάλι ή capture device του με μια καμερούλα που έχω στο σπίτι και να βλέπω στο pc της δουλειάς οποτε θελω εγώ εικόνα.Γίνεται χωρίς να πληρώνω (streaming) ευκολα με κάποιον τρόπο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2010 Νομίζω ότι πρέπει να γίνεται με το vlc. Media -> Streaming και επιλέγεις την καρτέλα με τις capturing devices, εκεί πρέπει να βλέπεις την κάρτα τηλεόρασης που έχεις στο pc σου και να την κάνεις stream στο internet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Αύγουστος 5, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2010 και για να δω την εκπομπή τι πρέπει να κάνω; πρεπει να ξέρω καποια ip; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sstav Αύγουστος 6, 2010 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2010 επειδή η ιp Που πιθανώς εχεις δεν είναι στατική απαιτείται dynamic dns resolution (Dynamic DNS service allows you to point a hostname to a dynamic or static IP address or URL.)http://www.dyndns.com, Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 6, 2010 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 6, 2010 Ναι για να δεις το stream κάνεις port forward στο router σου μια port στο pc που τρέχει το vlc στην port που ακούει το vlc. Για την IP όπως σου είπε ο sstav καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το dyndns. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Αύγουστος 10, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 Ρε παιδιά για να καταλάβω...για να εκπεμψω επιλέγω...udp...στο vlc που κάνει streaming και έχει default ας πούμε την πόρτ 1234.Πάω στο άλλο πισι τωρα και ανοίγω στο ρούτερ την θύρα 1234; και μετά ανοίγω το vlc και πώς βλέπω το stream? Άνοιγμα ροής δικτύου επιλέγω και μετά; rtp://@1234 ...? ή κάπως αλλιώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 10, 2010 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 Το port του router θα το ανοίξεις στη μεριά του pc που θα κάνει το stream. Θα του βάλεις και ένα όνομα στο dyndns, του στυλ vlc.dyndns.org . Μετά στο pc που θέλεις να δεις θα τρέξεις rtp://vlc.dyndns.org:1234/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Αύγουστος 10, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 ωραία...και αν το πισι που κάνει stream με λαπτοπ και mobile internet της vodafone...τι κάνω τότε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 10, 2010 #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 Εννοείς ότι το pc-server είναι συνδεδεμένο με vodafon 3G; Μάλλον τη.... στρούμφισες γιατί απ' όσο ξέρω αυτοί δίνουν private IPs και όχι public. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Passenger57 Αύγουστος 10, 2010 Author #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 Μπά δεν νομίζω...εχει ip κανονικά....την βρίσκω μεσα απο google/what is my ipΝα ρωτήσω ξανά...το πισι που θα κάνει στριμ...θα κάνει udp στριμ στην ip του άλλου υπολογιστή; Κατάλαβα καλά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Αύγουστος 11, 2010 #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 Αυτό που σου δείχνει το what is my ip είναι ίδιο με την IP που έχει η σύνδεσή σου; Γράψε μας εδώ την έξοδο της εντολής ipconfig Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.