Jump to content

Corsair H50 Xtreme Mod...

panoulhs007

Recommended Posts

Γεια σε ολους.Εδω και καιρο με τρωγανε σκεψεις για υδροψυξη.Και επειδη οταν Clockareis i7 στα 4ghz το Coolermaster V8 απλα δεν φτανει τοτε σκεφτηκα να αρχισω να ψαχνω λυσεις.

Τοτε σκεφτηκα οτι υπαρχει μια ετοιμη λυση οπως το Corsair H50...

corsair-h50.jpg

Και οντως το αγορασα...

Ομως δεν εμεινα εκει.Σκεφτηκα να το λυσω εντελως και να το ξαναφτιαξω αλλα Custom.

Επειδη δεν ειχα και εμπειρια σε αυτα συμβουλευτικα τον Γιωργο Λιολιο aka κοπρίτης...

Το παιδι με βοηθησε απιστευτα και μετα απο αρκετες ωρες καταφερα αυτο....

picture.php?albumid=288&pictureid=4899

Κρατησα μονο την αντλια+waterblock Και εβαλα

1)Radiator 240mm black ice

2)Reservoir.

3)2 x Koolance 120x38 FAN-12038HBK

Το αποτελεσμα βγηκε πολυ καλο...

Δειτε...

picture.php?albumid=288&pictureid=4905

picture.php?albumid=288&pictureid=4898

picture.php?albumid=288&pictureid=4895

picture.php?albumid=288&pictureid=4893

picture.php?albumid=288&pictureid=4907

picture.php?albumid=288&pictureid=4897

Τελικα Αξιζε???

:boxed::-O:jump::rip:

Απο το Stock συστημα το οποιο στο συστημα μου με O/ced i7 4ghz 1.31v HT on σε intel burn test Χτυπαγε μετα απο κανα 15 λεπτο 92-93c........

Μετα απο το Moding Intel Burn Test παει 75-77

Οποτε μου εκοψε πανω απο 15c.:dance3:

Ειναι πολυ καλη θερμοκρασια ειδικα αν φανταστητε οτι δεν εχω Air condition και οι θερμοκρασιες ειναι 35c+ δωματιου(μην μου πειτε πως την παλευω.....δεν την παλευω)

Οποιος θελει κατι αναλητικοτερα ας ρωτησει ελευθερα!

Ακουω εντυπωσεις!!!

Οχι πανω στο Mobo απευθειας τις εχω.Κανουν αρκετο θορυβο στο 100% ~ 2800rpm

Αλλα κανουν απιστευτη δουλεια σαν αποδοση.Οτι καλυτερο εχω βαλει ποτε!

Δοκίμασες να τους στερεώσεις λίγο καλύτερα; Μερικά tie-wraps δεν θεωρούνται στιβαρή κατασκευή...

Χεχε ξερω εχεις δικαιο.Αλλα δεν εβρισκα τετοιες βιδες που ηθελε m3 42mm

Και θα παρω σημερα γιατι εχτες δεν προλαβα.

Παντως αυτο ενα projectaki ειναι.Θελω να παρω καινουργιο waterblock και αντλια.Θα κανει διαφορα μεγαλη λες?

Αν αλλάξεις και block και αντλία τότε δεν θα είναι H50...:happy2:

Πιστεύω το μεγαλύτερο πρόβλημα του όπως είναι βρίσκεται στην αντλία που λογικά είναι πολύ χαμηλής παροχής. Με μία αντλία σοβαρή θα είχες ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Από την άλλη, εγώ δεν θα άντεχα τον θόρυβο των ανεμιστήρων και θα συμβιβαζόμουν με χαμηλότερα clocks (φαντάσου ότι έχω CnQ enabled στον δικό μου) για να περιστρέφω τους ανεμιστήρες τουλάχιστον στις μισές στροφές.

Μην ξεχνάς ότι στο μαρτυρικό δωμάτιο σου των 35+ βαθμών, έχεις και ένα σύστημα που άνετα βγάζει 300-400 βατ θερμότητας στο idle. Την διαφορά την καταλαβαίνω εύκολα και εγώ στο δωμάτιο μου, φαντάζομαι εσύ...:whistle2:

Ωραιος, το μονο που εχω σαν παρατηρηση ειναι οι μεγαλοι σωληνες που δε χρειαζονται.

και...βλεπω και εναν σωληνα να εχει ''σπασει'' ή κανω λαθος?κοψε λιγο να μη σπαει...

Τους εργοστασιακους σωληνες πανω στο μπλοκ πως τους εβγαλες?

απο τα video που εχω δει στο youtube τους κοβεις στις ακρες (πανε αρχηστοι μετα) εχει αρκετα video με τετοια mob

Θα φτιαξω full custom σε 2-3 μερες.Αυτο project ηταν για να δω τι μπορω να κανω.Και απο δευτερα περνω waterblock phobya + αντλια και σωληνες(δεν ξερω τι χρωμα).Λεω διαφανους με κοκκινο υγρο.Για πειτε καμια γνωμη... :cool:

Nομιζω τα 77 σε load ειναι μια χαρα και αν δεν σκεφτεσαι να βαλεις στο loop την gpu δεν υπαρχει λογος να αλλαξεις τιποτα απο τα ηδη υπαρχοντα εξαρτηματα.

Οσον αφορα το εικαστικο, παλι αυτο που εχεις ηδη με την μωβ αποχρωση οπως φαινεται στις φωτο ειναι μια χαρα και ωραιο.

Μπορω να εχω μια φωτο απο μπροστα χωρις το cover της xspc; να φαινεται δλδ μονο του το ρεζερβουαρ αλλα με αναμενο το pc και τα cathodes ....

Ωραιο το ολο προτζεκτ(αν και η εικονα ροζ με μπλε φωτισμο κατω, η ειναι θολη η ειναι πολυ εντονο το μπλε φως).

Πες αναλυτικα ομως, ποσο κοστισε τι(καθε εξαρτημα).

Κατι αναλογο θελω να κανω στον 9550 μου με σκοπο τα 4.0+ Ghz.

Απο την αλλη, ποσο θα σου κοστιζε εξαρχης ενα νεο προτζεκτ, με πιο χαμηλους σε θορυβο ανεμιστηρες και δεν ξερω τι/πως αναλογια σε CFM/αποδοση/στροφες.

Και μηπως, ενα αλλο προτζεκτ εξαρχης, σου ειχε καλυτερες επιδοσεις αντι για -15 βαθμους, σε 20 η 30??? Δεν ξερω, απλα ρωταω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.