adams Αύγουστος 2, 2004 #81 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Οπως το ειχα φανταστει δουλευει μια χαρα λιγο που προλαβα να δοκιμασω με τον τροπο που ειπα. Γιατι θα κανεις ντου σπιτι μας να το παρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
knight_77 Αύγουστος 2, 2004 #82 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Tο πήρα Απλα τέλειο!!!:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trooper Αύγουστος 2, 2004 #83 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Πρεπει να ειναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω δει ποτέ μου. τα γραφικά του είναι εκπληκτικά, και η ατμοσφαιρα καταπληκτική. Δυστυχως χρειάζεται τρελό μηχάνημα για να παίξει καλα. Η 9800 προ μου καλή ειναι για 1024χ768, medium details, αλλα και πάλι κανει σπασιματάκια. Αντε να έρθει η 6800 να πορωθούμε λίγο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 2, 2004 #84 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Eraser Το εχει κανεις αυτη τη στιγμη το game? lol, λες οσα λεω να τα βγαζω απο την φαντασια μου, lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 2, 2004 #85 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Αρχική απάντηση από adams Γιατι θα κανεις ντου σπιτι μας να το παρεις μαλλον λαθος quote εχεις κανει, και εσπαγα το μυαλο μου να καταλαβω τι εννοεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 2, 2004 #86 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Αρχική απάντηση από Trooper Πρεπει να ειναι το καλύτερο παιχνίδι που έχω δει ποτέ μου. τα γραφικά του είναι εκπληκτικά, και η ατμοσφαιρα καταπληκτική. ....../QUOTE] Πραγματι υπεροχο αν και με χαλανε καποιες στιγμες τα textures χαμηλης αναλυσηςΑρχική απάντηση από Trooper..... Η 9800 προ μου καλή ειναι για 1024χ768, medium details, αλλα και πάλι κανει σπασιματάκια........|και εγω 1024χ768 παιζω (high detail ομως) και ενω ακομα ειμαι στην αρχη και δεν εχω δει καμια μαχη το Frame rate πεφτει αρκετες φορες κατω απο 30. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shidokanjohn Αύγουστος 2, 2004 #87 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 Σε λιγο θα το δοκιμασωΔορυφορικο ιντερνετ rulez Link to comment Share on other sites More sharing options...
bourlas1416003173 Αύγουστος 2, 2004 #88 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 ποιος μπορει να μου κανει ενα backup για να μην χαλασω το αυθεντικο?dial up sucks Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 2, 2004 #89 Κοινοποίηση Αύγουστος 2, 2004 How To Run Doom 3 on Windows Server 2003 δε θέλει κόπο θέλει τρόπο Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Αύγουστος 3, 2004 #90 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Σκατα και ειμαι διακοπές και μετα εχω εξεταστικη. Σεπτεμβριο το Doom για μενα ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
a4dtm Αύγουστος 3, 2004 #91 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 ποιος το εχει ρε παιδια να το παρω και γω γιατι δεν το βρισκω πουθενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
adams Αύγουστος 3, 2004 #92 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell [Σήμερα, στις 01:05] How To Run Doom 3 on Windows Server 2003 δε θέλει κόπο θέλει τρόπο To δοκιμασα χθες βραδυ.....μια χαρα δουλεψε..... Τουλαχιστον γλιτωσα το format..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 3, 2004 Author #93 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Ρε παιδια εχω ενα προβλημα στο μενου και στο παιχνιδι.........Οταν βαζω τα details σε high παρουσιαζεται ενα θολωμα.Και δεν μου βγαζει καθολου shaders με την 9700 στο παιχνιδι ενω με την 4200 βγαζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nos-Dio Αύγουστος 3, 2004 #94 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 τωρα κατεβαζω το 3ο cd,ελπιζω να μην με απογοητευσει η 9800 προ..αν και απο οτι διαβασα μασαει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 3, 2004 Author #95 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Console commands:aviDemo = Saves a demo of your playing to an AVI movie file benchmark = Game Benchmark doomhell = Skip all levels to last freeze = Freeze all on screen gfxinfo = Graphicscard infomation god = God mode noclip = No Clip notarget = Invisibility to most enemies com_showfps 1 = Show FPS give all = Full load of weapons and ammo give doom95 = Load the '95 version of Doom give keys = Acquire all the keys you'll ever need give weapon_machinegun = Machinegun give weapon_shotgun = Shotgun give weapon_plasmagun = Plasmagun give weapon_bfg = BFG give weapon_chainsaw = Chainsaw give weapon_rocketlauncher = Rocket Launcher status = Your game status quit = Quid aka Exit Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 3, 2004 #96 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 στο D³ απ ότι μαθαίνω πρέπει να παίζει ρόλο η ολική μνήμη της GPU, εδώ λένε ότι θα μπορεί να τιγκάρει και 512 μνήμη πάνω στη κάρτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 3, 2004 Author #97 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Αρχική απάντηση από enduracell στο D³ απ ότι μαθαίνω πρέπει να παίζει ρόλο η ολική μνήμη της GPU, εδώ λένε ότι θα μπορεί να τιγκάρει και 512 μνήμη πάνω στη κάρτα... Παντως στο FAR CRY κολλουσε παραπανω λογο των 512 RAM παρα στο Doom..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unstoppable Αύγουστος 3, 2004 #98 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Στην μνημη της vga αναφερεται ο endu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Αύγουστος 3, 2004 Author #99 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 Αρχική απάντηση από unstoppable Στην μνημη της vga αναφερεται ο endu. To καταλαβα ρε Unsto...........απλως ανεφερα μια παρατηρηση που εκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Αύγουστος 3, 2004 #100 Κοινοποίηση Αύγουστος 3, 2004 ελπίζω το 3Dc της ATI που λένε ότι θα υποστηριχθεί σε μελλοντικό patch να κάνει δουλεία σε αυτό το τομέα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.