babis91 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2010 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2010 Παιδια χρειαζομαι την βοηθεια σας.Ξαφνικα και αφου ειχα αφησει το pc ανοικτο για κανα 2ωρο γυριζω στο σπιτι και το βλεπω κλειστο, και το ups να βαραει. Παρατηρησα οτι η μπριζα δεν εδινε ρευμα (μαλλον καηκε).Βαζω τον υπολογιστη σε αλλη μπριζα και δεν ανοιγε με τιποτα, μονο η οθονη λειτουργουσε.Σκεφτηκα οτι θα καηκε κανα τροφοδοτικο. Το δοκιμαζω στον παλιο μου (celeron 1,3 ghz του 2002) αλλα δουλευε μια χαρα.Ξεσυνδεω τα παντα απο το κουτι και αφηνω μονο μιτρικη-cpu-gpu-μια ram και ενα δισκο. Παλι τιποτα, αναβουν τα λαμπακια του κουτιου για ενα δευτερολεπτο αλλα δεν λειτουργει τιποτα.Λετε να καηκε η μιτρικη?Αν ειχε καει τιποτε αλλο δεν θα με ειδοποιουσε με τα αναλογα ηχητικα της μητρικης? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Αύγουστος 5, 2010 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2010 Βγάλε μνήμη ή κάρτα γραφικών και άκου για μπιπ.Τότε μάλλον μητρική αν δεν κάνει μπιπ.Αλλιώς κάτι από τα άλλα που έβγαλες να έχει θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babis91 Αύγουστος 5, 2010 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 5, 2010 Εβγαλα την ram και αφησα μονο μιτρικη-gpu-cpu-hdd και δεν κανει τιποτα.Μαλλον η μητρικη παρεδωσε πνευμα! :bye:Το περιεργο ειναι οτι καηκε μετα απο 3 χρονια κ 4 μηνες, αφου εχει ληξη η εγγυηση!!!! Τυχαιο? :X: Link to comment Share on other sites More sharing options...
babis91 Αύγουστος 8, 2010 Author #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2010 Παιδια ΣΟΣ!Εκατσα σημερα και ασχοληθηκα περισσοτερο και εχω χασει την μπαλα. Εχουμε και λεμε.Εχω συνδεσει μητρικη-επεξεργαστη-μνημη-δισκο-καρτα γραφικων και μολις τον ανοιγω κανει ενα συνεχομενο μπιπ χωρις να σταματαει καθολου. Στην οθονη σημα δεν περνει.Οταν βγαζω την καρτα γραφικων και αφηνω μονο μητρικη-επεξεργαστη-μνημη-δισκο δουλευει κανονικα χωρις να κανει καποιο μπιπ.Τι λετε να επαθε? Να καηκε καμια καρτα γραφικων? Να τα επαιξε το τροφοδοτικο? Να καηκε η pci-e? Δεν μπορω να σκεφτω καποιο αλλο σεναριο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcfreak111 Αύγουστος 8, 2010 #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 8, 2010 Αν έχεις πρόσβαση σε δεύτερο pc δοκίμασε εκεί την κάρτα γραφικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babis91 Αύγουστος 10, 2010 Author #6 Κοινοποίηση Αύγουστος 10, 2010 Δοκιμασα την καρτα γραφικων σε ενα pc ενος φιλου και παλι τα ιδια εκανε.Καηκε ετσι απλα? Πως? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Αύγουστος 11, 2010 #7 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 Είδες σου είπα να βγάλεις και την κάρτα γραφικών, όχι μόνο τις μνήμες.Άρα η μητρική είναι οκ αφού μπιπάρει ... δοκίμασε με μια γόμα να καθαρίσειςτις χρυσές επαφές της κάρτας γραφικών μπας και δουλέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babis91 Αύγουστος 11, 2010 Author #8 Κοινοποίηση Αύγουστος 11, 2010 Ουτε με την γομα εγινε κατι. Μαλλον τ' φτυσε! Με τις καρτες γραφικων εχω ενα θεμα, ειναι η δευτερη που καιγεται! λολ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
babis91 Αύγουστος 18, 2010 Author #9 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 Την εστειλα για ελεγχο στο πλαισιο και μου την αντικατεστησαν.Το θεμα ειναι οτι μου εστειλαν αλλη απο αυτη που ειχα.Εγω ειχα αγορασει ΑΥΤΗ και μου εστειλαν μια σαν AYTH αλλα με αλλο αυτοκολλητο που γραφει ECS!Να υποθεσω οτι μου ειναι χειροτερη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadBrainiac Αύγουστος 18, 2010 #10 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 κατέβασε άν θες κανα GPU-Z και δές τι θα βγάλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babis91 Αύγουστος 18, 2010 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 Οριστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadBrainiac Αύγουστος 18, 2010 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 μια χαρά την βλέπω προσωπικά. Άλλαξε όμως τους forceware και βάλε τους 258.95 reference απο το site της NVidia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pank Αύγουστος 18, 2010 #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 Όντως μια χαρά είναι. Ίδια κάρτα σου δώσανε, μόνο που εσυ είχες υλοποίηση της ecs και η καινούρια είναι της albatron αν καταλαβαίνω καλά από τη φωτογραφία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
babis91 Αύγουστος 18, 2010 Author #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 18, 2010 μια χαρά την βλέπω προσωπικά. Άλλαξε όμως τους forceware και βάλε τους 258.95 reference απο το site της NVidia.Τους 258.96 βρηκα στο site της nVidia.Όντως μια χαρά είναι. Ίδια κάρτα σου δώσανε, μόνο που εσυ είχες υλοποίηση της ecs και η καινούρια είναι της albatron αν καταλαβαίνω καλά από τη φωτογραφία.Οχι, δεν μου στειλανε την καρτα της φωτογραφιας. Απλα εγω βρηκα μια τυχαια με ιδιο φρουφρουρι με την καινουργια, η οποια γραφει κανονικα ECS EliteGroup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.