stathid90 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4, 2010 Την βρήκα στα 129 ευρώ.. Τα αξίζει τα λεφτά της ? Σκέφτομαι να αλλάξω οθόνη εδώ και καιρό και νομίζω πως είναι καλή ευκαιρία.. Τι λέτε ?
stathid90 Αύγουστος 4, 2010 Author #3 Αύγουστος 4, 2010 τώρα έχω μια lg w2242s η οποία θα πάρει θέση στον τοίχο σαν 2η οθόνη για ταινίες edit : την προσφορά την είδα σε ένα προσπέκτους του saturn στην Θεσσαλονίκη. Θα πεταχτώ σε λίγο να ρωτήσω και θα σας ενημερώσω.
dj_chris_g Αύγουστος 4, 2010 #5 Αύγουστος 4, 2010 Συμφωνό και εγώ, να πω ότι είχες κάτι από 17-21 σίγουρα θα ήταν κάτι διαφορετικό! Βέβαια αν θές κάτι dual monitor ή όπως είπες να την έχεις για άλλη δουλειά την οθόνη που έχεις τώρα, πάω πάσο!
stathid90 Αύγουστος 4, 2010 Author #6 Αύγουστος 4, 2010 δεν κρατήθηκα πήγα την πήρα. ήθελα κάποια στιγμή να ανέβω στο full hd. η οθόνη που είχα με ταλαιπωρούσε λίγο γιατί έχω βάση στον τοίχο για να βλέπω ταινίες στο κρεβάτι και ήταν μου την ψιλοέσπαγε το κούμπωνε-ξεκούμπωνε βραδιάτικα. πάντως τρελή προσφορά η οθόνη, μου ταίριαξε απλά γάντι.
stathid90 Αύγουστος 5, 2010 Author #8 Αύγουστος 5, 2010 μου άρεσε πολύ , σίγουρα δεν θα κλαίω τα λεφτά μου. απλά τώρα έχω ένα πρόβλημα με το να εγκαταστήσω ένα tool που δίνει η samsung για color calibration :/ .
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.