Jump to content

Εντυπώσεις από Samsung SyncMaster P2350?

stathid90

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Την βρήκα στα 129 ευρώ.. Τα αξίζει τα λεφτά της ? Σκέφτομαι να αλλάξω οθόνη εδώ και καιρό και νομίζω πως είναι καλή ευκαιρία.. Τι λέτε ?

τώρα έχω μια lg w2242s η οποία θα πάρει θέση στον τοίχο σαν 2η οθόνη για ταινίες :)

edit : την προσφορά την είδα σε ένα προσπέκτους του saturn στην Θεσσαλονίκη. Θα πεταχτώ σε λίγο να ρωτήσω και θα σας ενημερώσω.

Συμφωνό και εγώ, να πω ότι είχες κάτι από 17-21 σίγουρα θα ήταν κάτι διαφορετικό! Βέβαια αν θές κάτι dual monitor ή όπως είπες να την έχεις για άλλη δουλειά την οθόνη που έχεις τώρα, πάω πάσο!

δεν κρατήθηκα πήγα την πήρα. ήθελα κάποια στιγμή να ανέβω στο full hd. η οθόνη που είχα με ταλαιπωρούσε λίγο γιατί έχω βάση στον τοίχο για να βλέπω ταινίες στο κρεβάτι και ήταν μου την ψιλοέσπαγε το κούμπωνε-ξεκούμπωνε βραδιάτικα. πάντως τρελή προσφορά η οθόνη, μου ταίριαξε απλά γάντι.

μου άρεσε πολύ , σίγουρα δεν θα κλαίω τα λεφτά μου. απλά τώρα έχω ένα πρόβλημα με το να εγκαταστήσω ένα tool που δίνει η samsung για color calibration :/ .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.